INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8352447
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SACI DE DORMIT SALTEA TREKKING

Saltea autogonflabilă trekking trek500 L Albastru FORCLAZ

FORCLAZ
4.2/5
4.2/5

Culoare : Albastru petrol închis / Gri granit

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru a dormi confortabil în timpul nopților petrecute în camping sau bivuac. 820 g. 180 x 52 x 3 cm. Saltea autogonflabilă, confortabilă și compactă.

Avantaje

Transportare ușoară Greutate 820 g. Volum: 7 L. Ø 17,5cm x 33 cmHusă de transport.
Confort la somn Dimensiuni: 180 x 52 x 3 cm. Izolare termică.Confort reglabil.
Căldură Utilizare 2 sau 3 sezoane (>5°).R-VAlue norma ASTM F3340-18:2,7
Montare/demontare Autogonflabilă.Valvă dublă, eficientă, anti-retur.
Stabilitate Elemente anti-derapante din silicon. Evită alunecarea sacului de dormit.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Principiul saltelei auto-gonflabile

O saltea autogonflabilă este constituită dintr-un strat impermeabil lipit de spuma cu celule deschise, prin care circulă aerul.Când desfaceți salteaua, aceasta își recapătă forma și grosimea (3 cm pentru salteaua trek 500) și se va umple cu aer. Cu toate acestea, va trebui să finalizați umflarea cu gura, ceea ce vă permite, de asemenea, să reglați presiunea.Auto-umflarea este mai mult sau mai puțin perceptibilă în funcție de grosimea saltelei.

Montare / Demontare

Înainte de prima utilizare, întindeți salteaua cu valva deschisă timp de 24h, pe o suprafață plană. Apoi umflați-o și lăsați 24h valva închisă, sub presiune. O puteți depozita din nou. Pentru etapa de pre-umflare, întindeți salteaua, lăsând valva deschisă, imediat ce vă instalați. Se umflă singură în proporție de 60-70%. Umflați cu gura până la sfârșit.

Căldură și confort termic

Indicele R-Value exprimă performanțele și rezistența termică. Cu cât indicele R-Value este mai mare, cu atât salteaua izolează mai bine de frig. - R-value de la 0 la 1,9: saltea concepută pentru a fi utilizată doar în sezonul cald - de la 2 la 3 : saltea concepută pentru a fi utilizată 2 sau 3 sezoane (primăvară-vară-toamnă) - de la 3 la 4: saltea denumită 4 sezoane, se poate utiliza și pe timp de iarnă- peste 4,5 : utilizare pe timp de iarnă în condiții extreme.

Test produs

Confortul postural este definit de centrul nostru de cercetare și dezvoltare. Toate saltelele noastre sunt supuse unor teste mecanice, pentru a le verifica rezistența și performanța. Efectuăm numeroase teste și pe teren, în condiții reale. Confortul postural este foarte subiectiv.Puteți regla presiunea saltelei.

Susținere și confort în timpul somnului

Elementele de silicon de pe suprafața saltelei evită alunecarea sacului de dormit.

Concept eco

Am ales să schimbăm culoarea acestui produs (model anterior era pe albastru) pentru a proteja cât mai mult mediul înconjurător. Această saltea este acum albă, deoarece folosim un material numit ”bi-ton”, pentru care vopsim doar un fir din două pentru a reduce semnificativ consumul și impactul nostru asupra apei. Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și ape reziduale din băile de colorant.

Reparare

O saltea gonflabilă se poate sparge, dar poate fi reparată! În cazul utilizării în exterior, este necesar să acordați o atenție sporită instalării și manevrării saltelei. Salteaua poate fi reparată cu ajutorul acestui kit: https://www.decathlon.ro/set-6-autocol-reparare-saltea-id_8557113.html
Acesta are aceleași caracteristici și asigură aceeași performanță, minimizând impactul asupra mediului datorită posibilității de reparare.

Greutate

0,82 kg
Greutate totală

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Spumă
100% Poliuretan
Folie de sol
50% Poliuretan termoplastic, 50% Poliester
Material principal
50% Poliuretan termoplastic, 50% Poliester
Geantă spate
100% Poliester
Recomandări de spălare
A nu se spăla
A nu se spăla
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Pentru mai multă rezistență în timp, depozitați salteaua întinsă, cu valva deschisă, pe o suprafață plană.
Restricții de utilizare: A nu se depozita la temperaturi extrem de ridicate.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate saltelele noastre sunt supuse unor teste mecanice ce dovedesc performanțele și rezistența acestora, pentru a garanta un somn odihnitor (rezistență termică, rezistență la abraziune, confort etc.). Realizăm numeroase teste pe teren în condiții reale de utilizare.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri

Serviciile noastre

Saltea trekking TREK500 L
Întreținere și reparare.
Întreținere și reparare.
#