INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8513485
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
DORMIT TABĂRĂ DE BAZĂ DRUMEȚII NATURĂ

Sac de dormit ARPENAZ 20° Albastru QUECHUA

QUECHUA
4.6/5
4.6/5

Culoare : Albastru petrol / GRI

Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 05/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 05/08/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 05/08/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru a dormi confortabil în camping, la temperaturi de 20°C. 20°C. Promisiunea noastră? Să creăm un sac de dormit practic, cu fermoar integral. Se poate folosi și ca pilotă. Garanție 5 ani!

Avantaje

Temperatură utilizare Temperatură de confort: 20°C
Temperatură limită: 15°C
Confort la somn Dimensiuni: 190 x 72 cm. Fermoar integral.
Transportare ușoară Greutate: 755 g
Volum: 9 L
Husă de transport
Compatibilitate Nu se poate uni cu alt sac.
Întreținere Se poate spăla la mașină, urmând recomandările de întreținere.
Concept eco Material interior "dope dyed" bi-ton, ce diminuează impactul asupra mediului.

Informații tehnice

Temperatură de utilizare:

Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene EN 23537 din -121/01/2017. Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta

Care este temperatura limită de confort ?

Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare).

De știut despre temperaturi:

Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Dacă sunteți epuizat sau dacă vă este foarte frig și intrați în sacul de dormit înghețat și umed, riscați să vă fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezistența la frig a fiecăruia (de greutate, de oboseală), de echipament (saltea izolantă), de îmbrăcăminte (dacă stați dezbrăcat sau în lenjerie), de vreme (de umiditate, vânt).

Mici trucuri de încălzire

Îmbrăcați-vă simplu (un singur strat de haine este suficient). Încălziţi-vă extremităţile: folosiți căciulă, mănuși, șosete, încălzitoare. Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș)! Contractați mușchii (70% din energia consumată se transformă în căldură), dar nu faceți mișcări care ar putea să creeze curenți de aer rece. Pentru a evita curățarea repetată a sacului de dormit, se recomandă folosirea unui cearșaf (ref: 8382711).

Compoziție

Material interior și exterior: 100% poliester. Umplutură: 100% vatelină poliester 100 g/m².

Concept eco

Am ales materialul interior "dope-dyed" bi-ton și firele "dope-dyed" pentru a reduce impactul asupra mediului. Firele sunt vopsite în masă, fapt ce evită băile de colorant.Numai unul dintre cele două fire este vopsit în masă. Rezultatele unui material clasic în urma unui raport:65,8% emisii de particule fine (PM2.5)
65,6% eutrofizarea a apei dulci
76,7% eutrofizare a apelor

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsac, etc). Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Material principal
100% Poliester
Geantă spate
100% Poliester
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Sacul se introduce în husă, începând cu partea de jos. Se depozitează, fără husă, la loc uscat, pentru a-i menţine forma şi proprietăţile termice.
Restricții de utilizare: Nu se poate uni cu alt sac.

Angajamentele noastre

Testare produs Produsul are garanție 5 ani. Garanția se aplică începând de la data marcată pe bonul de casă. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare. Garanția de 5 ani se aplică pe baza prezentării produsului și a bonului de casă/cardului de fidelitate.
Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri