INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8556633
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SACI DE DORMIT SALTEA TREKKING

Sac de Dormit formă sarcofag, umplutură din vatelină Trek 500 5° galben FORCLAZ

FORCLAZ
4.5/5
4.5/5

Culoare : Ocru / Gri granit

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 14/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 14/08/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 14/08/2021 Gratuit
Conceput pentru a dormi confortabil în bivuac sau în timpul practicării de trekking, la temperaturi de 5°C sau peste.  Compact și lejer, are o gamă largă de temperaturi la care este rezistent.Somn confortabil de la 5° la 15°C, cu 2 fermoare 3/4 cu cursor dublu, pentru gestionarea căldurii:ventilație personalizată.

Avantaje

Temperatură utilizare Temperatură confort 5°C / Temperatură limită 0°C.Vatelină sintetică.
Transportare ușoară 1200 g pentru mărimea L. Volum: 11,3 litri. Husă de compresie:
Confort la somn Formă confortabilă de sarcofag. 2 fermoare 3/4, cursor dublu pt. ventilare.
Concept eco Vatalină PES din 70% fibre reciclate.
100% din materialul gri este biton.
Compatibilitate Se poate îmbina cu celelalte modele din gama Trek 500 Forclaz.
Hidrofobie Material hidrofob, pentru a păstra performanțele termice ale sacului.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Temperatură de utilizare

Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene EN 13537 din 11/04/2002. Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta

Care este temperatura limită de utilizare?

Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare). A se utiliza o saltea izolantă pentru a optimiza confortul termic.Este umput cu vatelină sintetică pentru a garanta în același timp performanțele sale în condiții de umiditate.

De știut despre temperaturi:

Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Dacă sunteți epuizat sau dacă vă este foarte frig și intrați în sacul de dormit înghețat și umed, riscați să vă fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit! În timpul nopții, confortul termic nu va depinde doar de condițiile climatice (umiditate, vânt, ...), dar și de condiția fizică, de echipament (saltea, ...), dar și de îmbrăcăminte (haine prim strat din lână, ...).

Pentru mai mult confort:

Îmbrăcați-vă simplu (1 singur strat de haine este suficient). Încălziţi-vă extremităţile: căciulă, șosete...Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș. Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș)! Folosiți un cearșaf, de preferat din mătase, pentru confort termic în sacul de dormit.

Formă :

lată la umeri și mai îngustă spre bază, pentru a permite izolarea termică (și pentru a evita pierderile de căldură). Nivel optim de libertate de mișcare. Lățime la umeri 70 cm, la bază 32 cm - mărimea L.62/28 mărimea S, 66/30 mărimea M, 74/34 mărimea XL.Glugă ergonomică. Şnur de strângere. 2 fermoare laterale cu cursor dublu, cu element de protecție din vată. Deschideri laterale. Ventilare mecanică ușoară.

Greutate şi dimensiuni

Mărimea S 980 g, utilizator de până la 1,60m. Dimensiuni husă: L 40 cm * Ø 17 cm Volum: 9,1 litri. Mărimea L 1,1 g, utilizator între 1m60 și 1m69. Dim. husă: L 40 cm * Ø 18 cm Volum: 10,2 litri. Mărimea L 1,2 g, utilizator între 1m70 și 1m84. Dim. husă: L 40 cm * Ø 19 cm Volum: 11,3 litri. Mărimea XL 1,29 g, utilizator între 1m85 și 2m . Dim. husă: L 40 cm * Ø 20 cm Volum: 12,6 litri. Volumul și dimensiunile pot varia în funcție de compresia aplicată produsului.

Mărime și termicitate :


Greutatea, volumul și dimensiunile pot varia ușor datorită toleranțelor de producție.Alege mărimea corectă a sacului, în funcție de dimensiuni. Valoarea sacului de dormit în formă de sarcofag este de a optimiza raportul greutate/volum și temperatură.Într-adevăr, cu un sac aproape de corp, rămâne un volum mai mic de aer de încălzit (economisind energia).Acest tip de sac vă poate limita libertatea de mișcare, în special atunci când fermoarele sunt închise.

Compatibilitate

Se poate îmbina cu celelalte modele din gama Trek 500 Forclaz.Se poate uni cu un alt sac din gama "Ultralight" 2017 și "light" 2018.

Concept eco

Umplutură din vatelină de poliester cu umplutură de 70% din fibre reciclate care reduc impactul asupra mediului înconjurător.
Toate aceste alegeri de concepere eco permit reducerea cu 16% a emisiilor de CO2 a sacului de dormit în raport cu modelul comparabil.

Garanţie

Produsul are garanție 5 ani. Garanția se aplică începând de la data marcată pe bonul de casă. Produsul aflat în garanție va fi schimbat sau reparat gratuit. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare. Garanția de 5 ani se aplică pe baza prezentării produsului și a bonului de casă/ cardului de fidelitate.

Greutate

L: 1,2 kg
XL: 1,29 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
100% Poliester
Material principal
100% Poliester
Geantă spate
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Depozitați ușor sacul,rulându-l în husă, începând de la picioare. Se introduce în husă, începând cu partea de jos. Se depozitează,fără husă, la loc uscat,pentru a menţine forma, proprietăţile termice.
Restricții de utilizare: S < 1m60 < M < 1m70 < L < 1m85 < XL < 2m

Angajamentele noastre

Testare produs Toți sacii de dormit sunt supuși unor teste mecanice ce dovedesc performanțele și rezistența sacului de dormit pentru a garanta un cel mai bun somn și cea mai buna odihnă(rezistență termică, rezistență la abraziune, confort, ...). Realizăm numeroase teste pe teren în condiții reale.
Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri