DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8556633
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
SACI DE DORMIT SALTEA TREKKING

Sac de dormit trekking trek 500 5° galben FORCLAZ

FORCLAZ
4.4/5
4.4/5

Culoare : Ocru / Gri granit

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Conceput pentru a dormi confortabil în bivuac sau în timpul practicării de trekking, la temperaturi de 5°C.  Compact şi uşor, pentru a dormi confortabil la temperaturi cuprinse între 5° și 15°C. 2 fermoare 3/4 , cursor dublu pentru gestionarea căldurii: ventilare pe măsură.

Avantaje

Temperatură utilizare Temperatură confort 5°C / Temperatură limită 0°C.Vatelină sintetică.
Transportare ușoară 1200 g pentru mărimea L. Volum: 11,3 litri. Husă de compresie:
Confort la somn Formă confortabilă de sarcofag. 2 fermoare 3/4, cursor .
Compatibilitate Se poate uni cu un alt sac model "Ultralight" 2017 și "light" 2018.
Hidrofobie Material hidrofob, pentru a păstra performanțele termice ale sacului.

Informații tehnice

Temperatură de utilizare

Afișăm pe toți sacii noștri de dormit temperatura de confort testată într-un laborator independent (AITEX) conform normei europene EN 13537 din 11/04/2002. Temperatura de confort este limita inferioară la care utilizatorului aflat în poziție relaxată nu îi este nici cald, nici frig (temperatură determinată de o utilizatoare, în condiții normale de utilizare). Alegeți sacul de dormit în funcție de aceasta

Care este temperatura limită de utilizare?

Temperatură limită: temperatura limită la care utilizatorului aflat în poziție ghemuit nu îi este nici cald, nici frig temperatură măsurată pe un utilizator de sex masculin, în condiții normale de utilizare). A se utiliza pentru a optimiza confortul termic. Umplutură de vată sintetică pentru a garanta performanţele şi în condiţii de umiditate.

De știut despre temperaturi:

Sacul de dormit nu produce căldură, ci o păstrează pe cea produsă de corp. Dacă sunteți epuizat sau dacă vă este foarte frig și intrați în sacul de dormit înghețat și umed, riscați să vă fie și mai frig, indiferent de cât de călduros este sacul de dormit! Aceste temperaturi depind de rezistența la frig a fiecăruia (de greutate, de oboseală), de echipament (saltea izolantă), de îmbrăcăminte (dacă stați dezbrăcat sau în lenjerie), de vreme (de umiditate, vânt).

Pentru mai mult confort:

Îmbrăcați-vă simplu (1 singur strat de haine este suficient). Încălziţi-vă extremităţile: căciulă, șosete...Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș. Un recipient cu apă caldă poate servi ca termofor (dacă se închide etanș)! Folosiți un cearșaf, de preferat din mătase, pentru confort termic în sacul de dormit.

Formă :

Formă de sarcofag: lată la umeri și mai îngustă spre bază, pentru a permite izolarea termică (și pentru a evita pierderile de căldură). Nivel optim de libertate de mișcare. Lățime la umeri 70 cm, la bază 32 cm - mărimea L.Glugă ergonomică, cu şnur de strângere.2 fermoare laterale duble pentru a permite deschiderile laterale. Puteţi astfel gestiona intrarea aerului rece şi ventilarea mecanică a rucsacului.

Greutate şi dimensiuni

Volumul şi dimensiunile pot varia în funcţie de compresia aplicată produslui. Alege mărimea corectă a sacului, în funcție de dimensiuni. Formă de sarcofag, optimizează raportul greutate-volum şi termicitate. Într-adevăr, cu sacul aproape de corp, veți avea mai puțin volum de încălzire (economisind energia).Invers, acest tip de sac vă poate limita libertatea de mișcare, în special atunci când fermoarele sunt închise.

Garanţie

Produsul are garanție 5 ani. Garanția se aplică începând de la data marcată pe bonul de casă.Produsul aflat în garanție va fi schimbat sau reparat gratuit. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare. Garanția de 5 ani se aplică pe baza prezentării produsului și a bonului de casă/ cardului de fidelitate.

Greutate

L: 1,2 KGM
XL: 1,29 KGM

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Umplutură
100% Poliester
Material principal
100% Poliester
Geantă spate
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare Sacul se introduce în husă, începând cu partea de jos. Se depozitează, fără husă, la loc uscat, pentru a-i menţine forma şi proprietăţile termice.
Restricții de utilizare: S < 1m60 M < 1m70 < L < 1m85 < XL < 2m.

Angajamentele noastre

Testare produs Toţi sacii de dormit sunt supuşi unor teste mecanci care demonstrează performanţele şi rezistenţa sacului de dormit pentru a garanta cel mai bun somn şi cea mai bună recuperare(rezistenţa termică, rezistenţa la abraziune, confort, ...). Realizăm numeroase teste pe teren în condiţii reale.
Garanție 5 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri