INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8491944
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat

Rucsac MH500 20 L Kaki

4.5/5
4.5/5
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru drumeție la munte, nivel mediu (4-6 ore, trasee de <10 -20 km). Rucsac drumeție, 20 L, cu sistem de ventilare în zona spatelui ! Medie. Husă protecție ploaie integrată !

Avantaje

Confort Bretele și centură reglabile. Suport degete.
Ventilare Spate din plasă, ventilat. Certificat Air Cooling.
Capacitate Volum: 20L
Dimensiuni: H 56 cm ; L 28 cm ; Adâncime 21 cm.
Compartimente Buzunare:
5 exterioare
1 interior
1 compartiment pentru apă
2 la centură
Rezistența la frecare Garanţie 10 ani.
Etanșeitate Husă de protecței ploaie integrată.
Lejeritate 1100 g.
Deschidere/ închidere Fermoar lateral, pentru acces ușor în interior.

Informații tehnice

Impermeabilitate

Husă protecţie ploaie.

Test în laborator

Efectuăm teste de laborator pentru validarea componentelor: material, catarame, chingi, spumă, fermoare. De exemplu, pentru un material testăm: rezistenţa la abraziune, la rupere, rezistenţa culorilor la UV, la spălări repetate, impermeabilitatea. Apoi efectuăm teste pe produsul finit reproducând în mod accelerat o utilizare de mai mulţi ani, pentru a verifica rezistenţa. Umplut cu lest, îl aşezăm pe un manechin ce reproduce mişcări de mers rapid, la mii de cicluri.

Garanție 10 ani

Quechua testează calitatea materialelor şi asamblării și efectuează teste care simulează procesul de uzură în timp a rucsacurilor. Aceste teste sunt efectuate pe materiale, cusături şi pe produsul finit. Rezultatele lor permit ca Strenfit şi Quechua să ofere o garanţie de 10 ani pentru rucsacurile testate, începând cu data cumpărării indicată pe bonul de casă.

Garanţie 10 ani - condiţii

Garanţia acoperă defectele rucsacului, în afară de cele de uzură normală sau produse din cauza condiţiilor anormale de utilizare. Garanţia se acordă pe baza prezentării produsului şi a bonului de casă.Dacă produsul este în garanție, este înlocuit sau reparat pe loc. Garanția comercială nu exclude garanţiile legale aplicabile în funcţie de fiecare ţară şi/sau stat.

Cum se măsoară volumul rucsacurilor ?

Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard : umplem atât compartimentul principal, cât şi buzunarele cu bile de mici dimensiuni. Apoi bilele sunt puse într-un recipient gradat care exprimă volumul în litri.

Reglarea rucsacului.

1. Desfaceţi toate chingile (bretele, centură, chingi de echilibru). 2. Strângeţi rucsacul. 3. Pentru rucsacuri mai mari de 50L, fixaţi chinga pe şold (centura; aceasta trebuie să acopere oasele iliace ale bazinului). Strângeţi chinga. La rucsacurile cu capacitate mai mică, centura se va amplasa în jurul taliei. 4. Închideți chingile bretelelor. 5. La final, ajustaţi chingile de echilibru.

Așezarea obiectelor

Puneţi sacul de dormit la baza rucsacului. Lipit de spate, așezați echipamentul greu. Hainele vor ocupa spaţiul rămas. Păstraţi la îndemână jacheta impermeabilă şi polarul. În buzunare puneţi obiectele mici, pe care le folosiţi în timpul zilei (cremă de soare, hartă, ochelari etc.). Rezervorul de apă va fi pus în compartimentul special, în spate.

Măsuri pentru protecția mediului

Quechua a ales să vă informeze cu privire la impactul pe care îl au rucsacurile de drumeţie asupra mediului pe întreaga lor durată de viaţă. Acest fapt este continuarea unui experiment relizat începând cu luna iulie a anului 2011 împreună cu Ministerul de Ecologie Francez. Notele ABCDE au fost atribuite comparând numai rucsacurile Quechua între ele. Detalii despre acest proiect şi metodele de calcul utilizate sunt disponibile pe www.oxylane.com/20/demarche-environnementale.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Plasă
70% Poliester, 30% Elastan
Material intercalat
100% Poliamidă
Căptuşeală
100% Poliester
Strat protector
100% Înveliș din poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla manual.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat.
Restricții de utilizare: Husă de protecție ploaie.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate modelele noastre sunt testate de către utilizatori reprezentativi, în condiţii identice cu cele reale. Considerăm că doar testarea produselor în practică ne poate ajuta să le îmbunătăţim sub aspectul design-ului şi al tehnicităţii.
Garanție 10 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri