DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8572934
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
RUCSACURI DRUMEȚII MUNTE 20L A 40L

Rucsac Drumeție la Munte MH100 20L Gri QUECHUA

QUECHUA
4.5/5
4.5/5

Culoare : Gri carbon

Decathlon
Produs conceput pentru drumeție la munte, practicare ocazională. Spate ventilat, trasnport confortabil, cu o centură. Capac cu volum de 3 L, buzunar culisant pentru smartphone, în partea din față a centurii, buzunar discret în interior.

Avantaje

Confort Bretele late, centură reglabilă. Suport degete.
Ventilare Spate aerisit (concept AirCooling), pentru confort optim.
Capacitate Volum: 20L.
Dimensiuni: H 56 cm; L 26 cm; Adâncime 18 cm.
Compartimente Buzunare: 1 exterior
1 interior
1 pentru apă
2 laterale, cu plasă
1 la centură.
Rezistența la frecare Garanţie 10 ani.
Deschidere/ închidere Deschidere frontală, pentru acces rapid la conținut.
Lejeritate 850 g.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Garanție 10 ani

Quechua testează calitatea materialelor şi asamblării și efectuează teste care simulează procesul de uzură în timp a rucsacurilor. Aceste teste sunt efectuate pe materiale, cusături şi pe produsul finit. Rezultatele lor permit mărcii Quechua să ofere o garanţie de 10 ani pentru rucsacurile testate, începând cu data cumpărării indicată pe bonul de casă.

Garanție 10 ani, condiții

Garanţia acoperă defectele rucsacului, în afară de cele de uzură normală sau produse din cauza condiţiilor anormale de utilizare. Garanţia se acordă pe baza prezentării produsului şi a bonului de casă.Dacă produsul este în garanție, este înlocuit sau reparat pe loc. Garanția comercială nu exclude garanţiile legale aplicabile în funcţie de fiecare ţară şi/sau stat.

Hidratare

Rucsacul este prevăzut cu un compartiment interior pentru recipientul de apă. De asemenea, rucsacul este prevăzut și cu o gaură pentru furtun. Rezervorul de apă nu este inclus în prețul rucsacului, dar poate fi achiziționat din magazinele Decathlon, cu un volum de 1 litru, 2 sau 3.

Test în laborator

Efectuăm teste de laborator pentru validarea componentelor: material, catarame, chingi, spumă, fermoare. De exemplu, pentru un material testăm: rezistenţa la abraziune, la rupere, rezistenţa culorilor la UV, la spălări repetate, impermeabilitatea. Apoi efectuăm teste pe produsul finit reproducând în mod accelerat o utilizare de mai mulţi ani, pentru a verifica rezistenţa. Umplut cu lest, îl aşezăm pe un manechin ce reproduce mişcări de mers rapid, la mii de cicluri.

Cum este măsurat volumul rucsacului?

Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard : umplem atât compartimentul principal, cât şi buzunarele cu bile de mici dimensiuni. Apoi bilele sunt puse într-un recipient gradat care exprimă volumul în litri.

Utilizare

1. Desfaceţi toate chingile (bretele, centură, chingi de echilibru). 2. Strângeţi rucsacul. 3. Pentru rucsacuri mai mari de 50L, fixaţi chinga pe şold (centura; aceasta trebuie să acopere oasele iliace ale bazinului). Strângeţi chinga. La rucsacurile cu capacitate mai mică, centura se va amplasa în jurul taliei. 4. Închideți chingile bretelelor. 5. La final, ajustaţi chingile de echilibru.

Așezarea obiectelor

Puneţi sacul de dormit la baza rucsacului. Lipit de spate, așezați echipamentul greu. Hainele vor ocupa spaţiul rămas. Păstraţi la îndemână jacheta impermeabilă şi polarul. În buzunare puneţi obiectele mici, pe care le folosiţi în timpul zilei (cremă de soare, hartă, ochelari etc.). Rezervorul de apă va fi pus în compartimentul special, în spate.

Măsuri pentru protecția mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. Nota globală ABCDE este calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsac etc). Afișarea impactului asupra mediului este o inițiativă Decathlon. Mai multe informații : https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Buzunar
90% Poliester, 10% Elastan
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla manual.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat.
Restricții de utilizare: Nu este impermeabil.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate modelele noastre sunt testate de către utilizatori reprezentativi, în condiţii identice cu cele reale. Considerăm că doar testarea produselor în practică ne poate ajuta să le îmbunătăţim sub aspectul design-ului şi al tehnicităţii.
Garanție 10 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri