DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8572795
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
RUCSAC ȘI BĂȚ DRUMEȚIE COPII

Rucsac Drumeție MH100 10L Albastru-Galben Copii QUECHUA

QUECHUA
4.6/5
4.6/5

Culoare : Bleumarin / Roz fucsia

Decathlon
Produs conceput pentru drumeție la munte pe vreme însorită. Rucsac ușor, cu spate adaptat pentru copii. Acesta este confortabil și practic datorită deschizăturii centrale de dimensiune mare și buzunarului din față, cu fermoar.

Avantaje

Capacitate Volum 10 L/ dimensiuni: Înălțime: 37 cm. L: 21,5 cm. Adâncime: 19 cm.
Lejeritate Cântărește doar 230g.
Confort Spate din spumă, bretele în formă de S adaptate copiilor. Centură pectorală.
Compartimente 2 buzunare cu fermoar.
1 pentru bidon.
Cârlig pentru rezervor apă (nu e inclus).
Rezistența la frecare Material rezistent la abraziune. Garanţie 10 ani.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Test în laborator

Efectuăm teste de laborator pentru validarea componentelor: material, catarame, chingi, spumă, fermoare. De exemplu, pentru un material testăm: rezistenţa la abraziune, la rupere, rezistenţa culorilor la UV, la spălări repetate, impermeabilitatea. Apoi efectuăm teste pe produsul finit reproducând în mod accelerat o utilizare de mai mulţi ani, pentru a verifica rezistenţa. Umplut cu lest, îl aşezăm pe un manechin ce reproduce mişcări de mers rapid, la mii de cicluri.

Garanţie 10 ani.

Garanţia acoperă defectele rucsacului, în afară de cele de uzură normală sau produse din cauza condiţiilor anormale de utilizare. Această garanţie specială, de 10 ani, va fi acordată doar după prezentarea produsului şi a bonului de casă. Dacă produsul mai are garanţie, acesta va fi reparat sau schimbat gratuit. Această garanţie comercială nu exclude garanţiile legale aplicabile în funcţie de fiecare ţară şi/sau Stat.

Cum se măsoară volumul rucsacurilor ?

Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard : umplem atât compartimentul principal, cât şi buzunarele cu bile de mici dimensiuni.Apoi bilele sunt puse într-un recipient gradat care exprimă volumul în litri. Greutatea rucsacului gol reprezintă eşantionul nostru. Pot exista variaţii uşoare.

Demersul nostru de protejare a mediului

Deoarece suntem conștienți de faptul că sunt necesare acțiuni pentru a proteja terenul de joc, Quechua își ia angajamentul să reducă impactul produselor sale asupra mediului. Acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm zilnic pentru a realiza produse mai prietenoase cu mediul: în centrul dezvoltărilor noastre se regăsesc conceperea eco, respirabilitatea și rezistența.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
10% Poliuretan, 90% Poliester
Căptuşeală
10% Poliuretan, 90% Poliester
Material textil spate
100% Poliester
Buzunar
85% Poliamidă, 15% Elastan
Chingă textilă
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla cu apă rece.
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita într-un loc uscat.
Restricții de utilizare: Nu este impermeabil.

Angajamentele noastre

Aprobat de Pentru a răspunde exigențelor voastre, produsele Quechua sunt testate în condiții reale de practică de drumeție la munte.
Sarah, inginerul nostru responsabil cu testele realizate pe teren, alături de un grup de copii a testat produsul pe tot parcursul dezvoltării, până în momentul comercializării.
Testare produs Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.
Garanție 10 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri