Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
/common/3Dpictures/a/b27ecfb63fcb4e289c5e31300968c88f.zip/index.html
Referință : 8300849
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
MOUNTAIN TREKKING BACKPACKS +50L

Rucsac Trekking la munte Easyfit 50L Albastru Bărbaţi FORCLAZ

FORCLAZ
4.5/5
Decathlon
până la 299,90LEI -28%

de la

214,99LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 31/03/2020 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 31/03/2020 în limita stocului disponibil
299,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 299,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Produs conceput pentru trekking la munte, timp de de mai multe zile, ce necesită transportarea unui echipament de 10-12 kg. Rucsac uşor, ideal pentru drumeţii de câteva zile, cu încărcătură medie. Sistemul Easy Fit permite reglarea în funcţie de preferinţe.

Avantaje

Rezistența la frecare Garanţie 10 ani. Rezistență optimă datorită materialelor și cusăturilor întărite
Confort Reglare a înălţimii. Design pentru bărbaţi. Husă protecție ploaie.
Compartimente Buzunare: 3 ext., 1 int., 1 pe centură. Suport beţe/piolet.Acces rapid.
Capacitate Volum 51 litri/greutate 1,75 kg / dimensiuni rucsac plin : Î 67 X L 28 X Ad 26.

Informații tehnice

Teste efectuate de către departamentul nostru de Cercetare şi Dezvoltare.

Concept : timpul efectiv de reglare este de 2-3 ori mai scurt la rucsacul Easyfit, număr de întoarceri în spate = 0 pentru rucsacul Easyfit. Spre deosebire de rucsacul clasic, nu afectează calitatea reglării : confortul oferit de Easyfit a fost preferat în mod semnificativ în urma testului statistic Friedmann, reglajele s-au dovedit a fi de 6 ori mai bune.

Testarea tehnică a rucsacurilor

Efectuăm teste de laborator pentru a valida componentele: material, catarame, chingi, spumă, fermoare. De exemplu, pentru un material testăm: rezistenţa la abraziune, la rupere, rezistenţa culorilor la UV, la spălări repetate, impermeabilitatea. Apoi efectuăm teste pe produsul finit reproducând în mod accelerat o utilizare de mai mulţi ani, pentru a verifica rezistenţa. Umplut cu lest, îl aşezăm pe un manechin ce reproduce mişcări de mers rapid, la mii de cicluri.

Garanție 10 ani

Marca Strenfit, parteneră Quechua în cercetarea şi validarea materialelor şi asamblării, a realizat teste care simulează procesul de uzură în timp a rucsacurilor. Aceste teste sunt efectuate pe materiale, cusături şi pe produsul finit. Rezultatele obținute în urma testelor permit echipei Quechua să stabilească garanția rucsacurilor la o perioadă de 10 ani, începând cu data achiziționării regăsită pe bonul de casă.

Așezarea obiectelor

Puneţi sacul de dormit la baza rucsacului. Aproape de spate plasaţi obiectele grele (cortul, aragazul, hrana). Hainele vor ocupa spaţiul rămas. Izoprenul poate fi pus sub clapă, iar cortul sub rucsac, dacă nu a avut loc în interior. Păstrați la îndemână jacheta impermeabilă și polarul. În buzunare puneţi obiectele mici, pe care le folosiţi în timpul zilei (cremă de soare, hartă, ochelari etc.). Există un buzunar special pentru recipientul cu apă.

Garanție 10 ani, condiții

Garanţia acoperă defectele rucsacului, în afară de cele de uzură normală sau produse din cauza condiţiilor anormale de utilizare. Această garanţie specială, de 10 ani, va fi acordată doar după prezentarea produsului şi a bonului de casă. Dacă produsul mai are garanţie, acesta va fi reparat sau schimbat gratuit. Garanția comercială nu exclude garanţiile legale aplicabile în funcţie de fiecare ţară şi/sau Stat.

Cum se reglează rucsacul ?

Desfaceţi toate chingile (bretele, centură, chingi de echilibru). Luați rucsacul în spate. Fixaţi centura pe şold (aceasta trebuie să acopere oasele iliace ale bazinului). Strângeţi chinga. După ce trageţi benzile EasyFit, sistemul de bretele înconjoară umerii.
La final, ajustaţi chingile de echilibru.

Cum se măsoară volumul rucsacurilor?

Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă standard : Compartimentul principal şi fiecare buzunar sunt umplute cu bile de mici dimensiuni. Apoi bilele sunt puse într-un recipient gradat ce exprimă volumul în litri. Greutatea proprie reprezintă eşantionul nostru. Pot exista mici variații.

Sistemul Easyfit

Conceptul EasyFit permite ajustarea rucsacul chiar când îl ţineţi în spate, dintr-o mişcare, într-un mod intuitiv.Material extensibil pentru un confort total.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă globală ABCDE a fost stabilită pentru a ajuta la identificarea produselor cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsac, etc.). Afișarea impactului asupra mediului este o inițiativă Decathlon. Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

Greutate

1,8 kg

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Material exterior
100.00% Poliamidă
Căptuşeală
100.00% Poliester
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra la loc uscat.
Restricții de utilizare: Verificaţi compatibilitatea (în cazul persoanelor înalte).

Angajamentele noastre

Aprobat de Sunt testate în laborator şi pe teren, rezistenţa rucsacului la abraziune, la deşirare, rezistenţa culorilor la razele UV, impermeabilitate. Apoi este verificată rezistenţa componentelor. Materialele (cusături, chingi, spumă, fermoare) sunt testate separat. Garanţie 10 ani.
Testare produs Toate rucsacurile noastre sunt testate în practică de către utilizatori reprezentativi pentru gama respectivă de produse, în condiţii identice cu utilizarea zilnică. Mai exact, "Misiunile de testare", sunt efectuate de responsabilul de produs, cu persoane non afiliate Quechua, pentru a testa, evalua şi valida produsele.
Garanție 10 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri