INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8383140
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
RUCSACURI CĂLĂTORIE 50L ȘI +

Rucsac Trekking călătorie 50 L Travel 500 Gri bărbați FORCLAZ

FORCLAZ
4.4/5
4.4/5
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 21/09/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 21/09/2021 Gratuit
Produs conceput pentru trekking călătorie, timp de mai multe săptămâni. Rucsac special conceput pentru trekking călătorie, cu deschidere mare, buzunare cu fermoare ce pot fi blocate cu lacăt, geantă integrată.

Avantaje

Rezistenţă Rezistență, datorită materialelor şi cusăturilor întărite.Garanţie 10 ani.
Deschidere/ închidere Deschidere tip valiză, pentru acces ușor la conținutul rucsacului.
Confort Sistem Easy Fit pentru reglare optimă, automată. Greutate: 2,3 Kg
Rezistenţă la efracţie Fermoarul poate fi securizat, pentru protejarea conținutului.
Compartimente Rucsac cu numeroase buzunare. Are și compartiment pentru încălțăminte.
Capacitate Capacitate: 50L
Dimensiuni: 56x39x26.
Descoperiți produsul în detaliu

Informații tehnice

Așezarea obiectelor în rucsac

Puneţi sacul de dormit la baza rucsacului. Aproape de spate plasaţi obiectele grele (cortul, aragazul, hrana). Hainele vor ocupa spaţiul rămas. Izoprenul poate fi pus sub clapă, iar cortul sub rucsac, dacă nu a avut loc în interior. Păstrați la îndemână jacheta impermeabilă și polarul. În buzunare puneţi obiectele mici, pe care le folosiţi în timpul zilei (cremă de soare, hartă, ochelari etc.). Există un buzunar special pentru recipientul cu apă.

Sistemul Easyfit

Conceptul permite ajustarea rucsacul chiar când îl ţineţi în spate, dintr-o mişcare, într-un mod intuitiv.Material extensibil pentru un confort total.

Utilizare

Pentru început, desfaceți toate chingile (bretele, centură, elemente de greutate). Apoi, luați rucsacul în spate și reglați centura lombară (rucsacul trebuie să se sprijine în principal pe șolduri).
După ce trageţi benzile EasyFit, sistemul de bretele înconjoară umerii. Apoi, reglați elementele de greutate.

Teste efectuate de către departamentul nostru de Cercetare şi Dezvoltare.

Concept : timpul efectiv de reglare este de 2-3 ori mai scurt la rucsacul Easyfit, număr de întoarceri în spate = 0 pentru rucsacul Easyfit. Spre deosebire de rucsacul clasic, nu afectează calitatea reglării : confortul oferit de Easyfit a fost preferat în mod semnificativ în urma testului statistic Friedmann, reglajele s-au dovedit a fi de 6 ori mai bune.

Cum se măsoară volumul rucsacurilor ?

Volumul fiecărui rucsac este măsurat printr-o metodă strandard: Compartimentul principal şi fiecare buzunar sunt umplute cu bile de mici dimensiuni. Apoi bilele sunt puse într-un recipient gradat ce exprimă volumul în litri. Greutatea proprie reprezintă eşantionul nostru. Pot exista mici variații.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă globală ABCDE a fost stabilită pentru a ajuta la identificarea produselor cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsac etc.). Decathlon este un actor voluntar în acest demers de afișare a impactului produsului asupra mediului. Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Garanţie 10 ani.

Garanţia acoperă defectele rucsacului, în afară de cele de uzură normală sau produse din cauza condiţiilor anormale de utilizare. Această garanţie specială, de 10 ani, va fi acordată doar după prezentarea produsului şi a bonului de casă. Dacă produsul mai are garanţie, acesta va fi reparat sau schimbat gratuit. Garanția comercială nu exclude garanţiile legale aplicabile în funcţie de fiecare ţară şi/sau Stat.

Greutate şi dimensiune.

Rucsac de 56 cm înălţime, 40cm lăţime, 26, cm adâncime. Cântăreşte 2,3 kg.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Material intercalat
100% Poliamidă
Chingă textilă
100% Polipropilenă
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de spălare
A se spăla manual
A se spăla manual
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumină.
Restricții de utilizare: Nu este impermeabil.

Angajamentele noastre

Aprobat de Toate rucsacurile noastre sunt testate în practică de către utilizatori reprezentativi pentru gama respectivă de produse, în condiţii identice cu utilizarea zilnică. În timpul misiunilor noastre de test, persoane din afara mărcii FORCLAZ sunt invitate să testeze și să își exprime părerea despre produse, pentru ca noi să le putem îmbunătăți. Acest rucsac a fost îmbunătățit de asistenții noștri și de pasionați de trekking tip călătorie.
Testare produs Sunt testate în laborator şi pe teren, rezistenţa rucsacului la abraziune, la deşirare, rezistenţa culorilor la razele UV, impermeabilitate. Apoi este verificată rezistenţa componentelor. Materialele (cusături, chingi, spumă, fermoare) sunt testate separat. Garanţie 10 ani.
Garanție 10 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri