GARMIN

Radar lumină Varia Rearview RTL515

74999 RON
.
Ref. : 8675596

Produs conceput pentru a vă semnala vehiculele care se apropie, în spatele vostru, prin conectare la GPS-ul de bicicletă Edge® sau la smartphone.

Vă asigură vizibilitate și vă ajută să fiți vizibil!

Momentan, acest produs nu este disponibil online

Ridicare gratuită din magazin

Află mai multe despre protecția datelor personale
+ 749 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Vizibilitate

Vă semnalați prezența până la 1,6 km.

Autonomie

Autonomie de până la 16h în mod intermitent și până la 6h în mod fix.

Informații tehnice

Radar spate

Un radar spate fiabil, care vă ajută să evitați surprizele neplăcute.Un radar. Mai multe opțiuni de afișare. Se conectează la aparatul Garmin compatibil, la telefon sau la ambele.Vă ajută să fiți vizibil.Puterea luminii din spate le permite participanților la trafic aflați în apropiere să vă vadă de la 1,6 km în plină zi.
Aplicația Varia™ poate fi utilizată dacă folosiți telefonul mobil ca ecran principal sau secundar.

Autonomie

Autonomie de 16 ore în mod flash, pe timp de zi.

Vigilență maximă

Radarul Varia™ RTL515 vă oferă alerte vizuale și sonore în momentul în care un vehicul se apropie de voi, în spate, începând de la 140 m.

Mod pluton

Radarul Varia™ RTL515 dispune de mai multe moduri, incluzând modul pluton, care utilizează un flash de slabă intensitate, ce nu îi deranjează pe ceilalți cicliști atunci când vă deplasați în grup.

Vizibilitate optimă

Modurile flash (65 lumeni pe zi și 29 pe timp de noapte) și fix (20 lumeni) ale produsului Varia RTL515 vă permit să fiți vizibili de departe, la 220 grade.Lumina vă semnalează prezența conducătorilor din trafic care se apropie.Bateria are o autonomie de 16 ore în mod flash și de 6 ore în mod fix.

Conectați-vă la aplicația VARIA

Conectați radarul Varia RTL515 la aplicația Varia de pe smartphone.Aplicația afișează animații care arată poziția și viteza vehiculelor care se apropie și vă informează prin alerte sonore sau vibrații.

Design compact

Datorită formatului vertical și simplu, acest radar nu produce disconfort în timpul mișcării picioarelor și poate fi instalat pe majoritatea bicicletelor de șosea, ciclism sau alte biciclete clasice.

Opțiuni multiple de conectare

Acest radar funcționează perfect cu ciclocomputerul GPS Edge sau cu un smartphone compatibil, precum și cu anumite ciclocomputere Garmin sau ecranul de radar opțional.

Funcționează cu aplicați VARIA

Această aplicați pentru smartphone vă ajută să rămâneți vigilent, oferindu-vă grafice, precum și alerte sonore și vibrații care indică poziția și viteza mașinilor care se apropie.

Compatibilitate cu alte aplicații

Utilizat cu un smartphone compatibil, radarul Varia se integrează aplicațiilor voastre favorite, precum Ride with GPS și afișează alerte.

Garanție

2 ani

Opinii clienți

Loading