INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8505981
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN'S FREERIDE SKIING CLOTHING

Pantalon Schi Freeride 900 Roşu Damă WED'ZE

WED'ZE
3.9/5
3.9/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 29/05/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 31/05/2021 Gratuit
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 31/05/2021 Gratuit
Echipa noastră de pasionaţi a conceput acest produs pentru freeride şi drumeţie. Pantalon modulabil, pentru schi tot sezonul. Schiaţi tot sezonul indiferent de temperatură? Pantalon ce gestionează căldura, datorită şortului din puf. Este impermeabil şi respirant.

Avantaje

Impermeabilitate Membrană impermeabilă (12000 mm). Cusături 100% etanşe.
Respirabilitate Membrana facilitează evacuarea transpiraţiei. Fermoare de aerisire.
Libertate de mișcare Croială cu genunchi preformaţi, pentru libertate de mişcare.
Căldură Şort Freeride 900 detaşabil, pentru izolare bună pe vreme rece.
Durabilitate Material rezistent pentru freeride intensiv.
Buzunare 3 buzunare securizate:
Utilizare ușoară Parazăpadă-detaşabilă.
Reglabil Talie elastică reglabilă cu bandă auto-aderentă.

Informații tehnice

Întărituri

Întărituri din material foarte rezistent.

Jambiere

Jambiere ce permit accesul rapid la cârligele încălţămintei, pentru funcţia schi/mers, deschizând cârligul. Utilă în special pentru cei care merg în căutarea unei pârtii.

Ce trebuie purtat sub pantalonul de schi?

Primul strat, ca un colant de schi: respirant. Al doilea strat ca un şort: Izolare. Al treilea strat, pantlonul de schi: protecţie împotriva ploii, zăpezii şi a vântului.

Primul strat:

Acesta permite transferul transpiraţiei şi menţine pielea uscată. Pantalon respirant, mulat şi a cărui lungime nu se opreşte deasupra.

Al doilea strat:

Pentru aport de căldură, trebuie adăugat un al doilea strat. Acesta este rolul ploverelor, polarelor şi al jachetelor. Jachetă integrată:Vată reciclată 115g/m² pentru o bună izolare.
Croială ergonomică. Materialul intercalat din polar oferă căldură.Două fermoare ce permit înlăturarea şortului, fără a fi nvoie să dezbrăcaţi pantalonul.

Al treilea strat:

Protecţie împotriva elementelor exterioare (zăpadă, ploaie, vânt) împiedicând intrarea (lăsând totuşi transpiraţia să fie evacuată). Este ideală în ceea ce priveşte impermeabilitatea şi respirabilitatea. Al treilea strat participă la izolare, în cazul pantalonilor sau al jachetelor dublate, completând astfel stratul al doilea.

Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în caz de cădere ?

Para-zăpadă în talie. Ea împiedică pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.Poate fi asociat jachetei, datorită celor 3 orificii, cu capsă.

Cum sunt sigur că jacheta este rezitentă?

Știm câtă energie se consumă la schi sau la snowboarding. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Jacheta protejează de intemperii?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt) jacheta dispune de material impermeabil. Pentru certificarea impermeabilităţii, pantalonul a fost aşezat sub un duş special pentru a reproduce condiţiile cu care se confruntă utilizatorul şi pentru a valida etanşeitatea produsului.La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

La ce foloseşte hidrofobia?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. A fost conceput cu materiale hidrofobe pentru prelungirea rezistenței la intemperii. Este o soluţie tehnică suplimentară pentru a asigura menţinerea pielii uscate pentru o perioadă îndelungată.Tratamentul trebuie reînnoit în mod consecvent, cu ajutorul produselor speciale pentru întreţinere.

Care este utilitatea acestei membrane?

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Material impermeabil. Asigură evacuarea optimă a transpiraţiei.Membrană indispensabilă pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

Apa intră adesea prin cusături. Pantalonul meu are cusături etanşe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea pantalonului Free 900 este îmbunătățită prin cusături etanșe. Dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă la apă.

Care sunt materialele care asigură confort termic?


Vată pentru izolare termică. Vata este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există vată standard, tehnică, cu silicon, fiecare asigurând proprietăţi diferite (căldură, uşurinţă, elasticitate).
În sezonul intermediar este suficient un şort simplu respirant în locul şortului normal, pentru a nu fi prea clad.

Ce înseamnă un pantalon respirant ?

Este capacitatea produsului de a evacua transpirația și a menține pielea uscată. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Wed'ze utilizează materiale şi soluţii tehnice ( fermoare, aerisire, mesh ) pentru a reduce apariţia fenomenului de condens în interior.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material exterior
93% Poliester, 7% Elastan
Material principal
100% Poliamidă
Umplutură
100% Poliester
Material intercalat
100% Poliester
Strat protector
100% Înveliș din poliuretan
Căptuşeală
100% Poliester
Căptuşeala secundară
80% Poliamidă, 20% Elastan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A se spăla automat la max. 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic

Angajamentele noastre

Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri