INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8544351
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN ADVANCE ON PIST SKIING EQUIPMENT

Pantalon schi pe pârtie 500 Negru Damă WED'ZE

WED'ZE
4.4/5
4.4/5

Culoare : NEGRU

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 07/07/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 08/07/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 08/07/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru schi pe pârtie. Pantalon din material stretch care asigură libertate de mișcare optimă. În afară de a fi extensibil, acest pantalon este prevăzut cu o membrană impermeabilă, pentru protecție împotriva intemperiilor.

Avantaje

Impermeabilitate Bună: membrană de 8000mm.
Căldură Interior din polar pieptănat.
Concept eco Material principal: 100% reciclat (fără membrana impermeabilă din poliuretan).
Libertate de mișcare Material flexibil.
Respirabilitate Material respirant.
Hidrofobie Material exterior tratat hidrofob.
Reglabil Talie reglabilă prin bandă cu arici. Găici pentru curea.
Buzunare 2 buzunare pentru mâini, cu fermoar.

Informații tehnice

Informații complementare dezvoltare durabilă: poliester recilat

Reciclând bidoane din plastic sau părți de material textil pentru a obține poliester, diminuăm utilizarea de resurse provenite din petrol, păstrând în același timp și calitatea de respirabilitate a materialului.

Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa internă a materialului exterior. Hidrofobă, aceasta împiedică pătrunderea apei în material, dar asigură evacuarea optimă a transpiraţiei. Membrana este esențială pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

Rezistență la intemperii

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), produsul a fost realizat dintr-un material care blochează pătrunderea apei în interior și limitează senzația de frig. Pentru validarea impermeabilitaţii, produsul a fost plasat sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Am validat etanşitatea produsului practicând în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia pantalonului?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul este realizat din materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

Reactivarea hidrofobiei pantalonului

Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, produsul poate fi uscat la un program sintetic, timp de 10-15 minute. De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul, în manieră uniformă, pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h.

Ce înseamnă un pantalon respirant?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația.Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară rezistența evaporativă, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Pantalonul 500 are un RET de 6. Toate aceste soluții tehnice Wedze (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interiorul produsului și maximizează respirabilitatea.

Alegerea corectă a ţinutei pe pârtie

Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată, se recomandă purtarea a două straturi: 1 lenjerie de corp pentru evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi pentru protecție împotriva intemperiilor și căldură.

Evitarea intrărilor de zăpadă în pantalon

Pantalonii sunt prevăzuți cu parazăpezi la bază, pentru a acoperi clăparii. În caz de cădere în zăpadă sau ninsoare, acestea împiedică intrarea de zăpadă în interior.

Croiala pantalonului 500

Croiala Slim permite purtarea pantalonului împreună cu o pereche de colanți.

Spălarea pantalonului

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă: A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos. A nu se folosi detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
94% Poliester, 5% Elastan
Căptuşeală
100% Poliester
Membrană
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi, acestea sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri