INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8398691
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN BEGINNER ON PIST SKIING EQUIPMENT

Pantalon Schi pe Pârtie 180 Negru Damă WED'ZE

WED'ZE
4.5/5
4.5/5

Culoare : NEGRU

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
  • Livrare în magazin Data estimată de livrare 06/08/2021 Gratuit
  • Ridicare din punct de livrare Data estimată de livrare 06/08/2021 9,99LEI
  • Livrare la domiciliu Data estimată de livrare 06/08/2021 14,99LEI
Produs conceput pentru schi. Călduros și confortabil, se adaptează ușor conformației dumneavoastră. Reglarea prin capse permite o ajustare ușoară a pantalonului, pentru o croială adaptată înălțimii utilizatoarei.

Avantaje

Impermeabilitate Bună: strat protector 3000 mm.
Căldură Izolare din vatelină reciclată, căptușeală din poliester pieptănat.
Utilizare ușoară Lungime reglabilă, prin capse.
Respirabilitate Material respirant.
Hidrofobie Material exterior tratat hidrofob.
Reglabil Talie reglabilă, cu arici.
Buzunare 2 buzunare pentru mâini, cu fermoar.

Informații tehnice

Care sunt elementele care asigură căldură ?

Pentru confort termic, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină reciclată (60g/m²). Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.

Ce este stratul protector?

Stratul protector împiedică pătrunderea apei în interiorul pantalonului şi permite evacuarea transpirației în timpul activităţii, pentru confort optim.

Cum este măsurată impermeabilitatea pantalonului ?

Măsurăm rezistența unui material în funcție de presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 3000 mm rezistă la presiunea exercitată de 3000 mm de apă (ceea ce corespunde unei averse de 2 ore).

Rezistență la intemperii

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), produsul a fost realizat dintr-un material care blochează pătrunderea apei în interior și limitează senzația de frig. Pentru validarea impermeabilitaţii, produsul a fost plasat sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Am validat etanşitatea produsului practicând în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia pantalonului?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonul este realizat din materiale hidrofobe care prelungesc rezistenţa la intemperii. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

Reactivarea hidrofobiei pantalonului

Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, pantalonul poate fi uscat la un program sintetic, timp de 10-15 minute. De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul, în manieră uniformă, pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h.

Ce înseamnă un pantalon respirant?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Pantalonul 150 are un indice RET de 7. În plus, soluțiile tehnice Wedze (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interior și maximizează respirabilitatea.

Cum trebuie să mă îmbrac pe pârtie pentru a nu resimți frigul la picioare?

Pentru confort termic la nivelul picioarelor se recomandă suprapunerea a 2 straturi: - 1 lenjerie de corp pentru evacuarea transpirației; - 1 pantalon de schi pentru protecție împotriva intemperiilor și căldură.

Croiala pantalonului 150

Croiala Regular permite purtarea pantalonului în combinație cu o pereche de colanți tehnici.

Spălarea pantalonului

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă: A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos. A nu se folosi detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Umplutură
100% Poliester
Strat protector
100% Poliuretan
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc, apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde activității sportive pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri