INTRĂ ÎN PROGRAMUL DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8398659
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
BEGINNER WOMEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Pantalon de snowboard/schi 100 Mov Damă DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
4.4/5
4.4/5
Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru snowboard şi schi. Se poate purta cu şort de protecţie. Pantalonul 100 este prevăzut cu o croială ce oferă libertate de mişcare, căldură, impermeabilitate şi respirabilitate.

Avantaje

Rezistenţă Material rezistent la abraziune, rupere şi forţă de tracţiune.
Libertate de mișcare Croială regular, pentru o mai bună libertate de mişcare.
Impermeabilitate Strat protector 5000 mm. 2000 mm după 5 spălări. Cusături principale etanşe.
Căldură Temperatură de utilizare de până la -8°C , în activitate moderată.
Respirabilitate Material respirant care facilitează evacuarea transpiraţiei.(RET = 12,7)
Reglabil Talie reglabilă.
Buzunare 3 buzunare: 2 pentru mâini, 1 la spate.
Lejeritate 0,63 Kg pentru mărimea L.

Informații tehnice

Cum funcţionează garanţia?

Produs garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data înscrisă pe bonul fiscal. Produsul aflat sub garanţie va fi schimbat gratuit. Garanţia acoperă defectele, dar nu şi cele provocate de uzura normală sa cea survenită în urma utilizarii nepotrivite.

Rezistenţa pantalonului

Garantăm produsele noastre 2 ani. Contactaţi-ne Decathlon.ro pentru mai multe informaţii. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Evaluarea impactului produselor asupra mediului

Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.
O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun efect asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip. Decathlon se implică voluntar în acest demers:

Video : https://www.youtube.com/watch?v=A9nsE6EnTtg
Demersurile noastre pentru dezvoltare durabilă pe http://developpement-durable.decathlon.com/

Pantalonul asigură protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt) pantalonul dispune de material impermeabil. Pentru a testa impermeabilitatea, produsul a fost introdus într-un mediu special ce reproduce condiţiile meteo întâlnite în timpul snowboardingului. La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

Apa intră adesea prin cusături. Cusăturile pantalonului sunt etanșe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea pantalonului este îmbunătățită prin cusături etanșe. Dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.
Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă.

La ce foloseşte hidrofobia pantalonului?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toţi pantalonii impermeabili pe care îi propunem pentru snowboard beneficiază de un tratament hidrofob.

Cum menţine pantalonul căldura corporală?

Pentru a menţine căldura corpului, utilizăm o izolare din vată. Vata este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vată standard, tehnice sau siliconate, ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate).

Alegerea corectă a îmbrăcămintei

Se recomandă îmbrăcămintea călduroasă la schi. Pentru confort termic se recomandă respectarea principiului celor 3 straturi. Principiul este simplu: suprapunerea a 3 straturi de haine, cu funcţii diferite. Lenjeria de corp și bluza produc și mențin căldura, în timp ce jacheta vă protejează de intemperii. Materialele trebuie să fie respirante pentru a evacua transpiraţia.

Cum am grijă de produsul meu?

Pentru optimizarea performanţelor şi rezistenţei jachetei: A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos.A se utiliza o cantitate mică de detergent.A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100% Poliester
Căptuşeală
100% Poliester
Umplutură
100% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.
Mențiuni legale Produs conceput pentru practicarea de smowboard şi schi. Pentru orice alt tip de utilizare, se depăşesc capacităţile tehnice pentru care a fost creat produsul. Recomandăm purtarea unei căşti, a unei protecţii dorsale şi a unui şort de protecţie.

Angajamentele noastre

Aprobat de Echipa de pasionaţi de snowboard şi schi.
Testare produs Toate produsele Decathlon Snowboard sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: zăpadă, frig sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri