DESCOPERĂ NOUL PROGRAM DE FIDELITATE: ADUNI PUNCTE ȘI PRIMEȘTI VOUCHERE!
Referință : 8493683
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
PANTALONI TS ML DRUMEȚII MUNTE FEMEI

Pantalon Drumeție la Munte MH500 Negru Damă QUECHUA

QUECHUA
4.6/5
4.6/5

Culoare : NEGRU

Evaluarea utilizatorului
Evaluare marimi
Nicio evaluare pentru marimi
Decathlon
Produs conceput pentru drumeţiile la munte, practicate în mod consecvent. Pantalon ideal pentru drumeții la munte! Modelul negru este vopsit cu un consum redus de apă.

Avantaje

Libertate de mișcare Material extensibil, cu 15 % elastan, pentru libertate de mișcare.
Respirabilitate Materialul permite evacuarea transpirației.
Lejeritate 300 g la mărimea M (centura de 25 g)!
Viteza de uscare Materialul sintetic se usucă rapid.
Buzunare 2 buzunare pentru mâini și 1 cu fermoar pe coapsă.
Adaptare la conformație Curea integrată și reglabilă, șnur de strângere la bază.

Informații tehnice

Croială

Croială sportivă, ce asigură libertate de mișcare, datorită utilizării unui material extensibil. Foarte ușor! Sistemul de la bază permite ventilarea dacă vă este prea cald. Puteţi alege mărimea obişnuită.

Test de evacuare a transpirației

Măsurăm capacitatatea materialului de a permite evacuarea transpirației, urmărind următoarele criterii: puterea de absorbție a transpirației, capacitatea materialului de a nu se îmbiba de transpirație, viteza de uscare. Nivelul 1/5 este adaptat activităților de intensitate scăzută sau care nu generează o cantitate mare de transpirație. Toți pantalonii noștri au obținut nota 3/5.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre

Centrul nostru mondial de concept Quechua se află la Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc în Haute Savoie. Această locație este un veritabil loc de întâlnire între echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri...) și practicanți de sportur outdoor.

Angajamentul nostru pentru consum de apă redus

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și ape reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce impactul nostru asupra mediului, am ales o metodă de vopsire în masă sau "dope-dyed", pentru modelul de culoare neagră, prin integrarea pigmenților de culoare din fabricarea firelor.Pantalonul MH500 negru utilizează acest procedeu de vopsire. Ne dorim ca în viitor să extindem pe o gamă largă de culori.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori.
O notă ABCDE a fost calculată, pentru a vă ajuta să faceți o alegere cunoscând impactul produsului asupra mediului.Această notare permite identificare ușoară a produselor cu cel mai mic impact asupra mediului.Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
85% Poliamidă, 15% Elastan
Material intercalat
86% Poliamidă, 14% Elastan
Recomandări de întreținere A nu se curăţa chimic.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program normal
A se spăla automat la max 30° - program normal
A nu se înălbi
A nu se înălbi
A nu se usca în mașina automată
A nu se usca în mașina automată
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

Angajamentele noastre

Aprobat de Pentru a răspunde exigențelor, produsele Quechua sunt testate la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Echipele noastre, precum și un grup de testeri (compus din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.
Testare produs Laboratorul nostru Decatlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovația și dezvoltarea produselor noastre Quechua.
Acestea regrupează 4 tematici, fiecare având propriul spațiu și propriile tehnologii:Conformație (datorită analizei 3D). Științele mișcării. Confort termic(cu cele 4 camere climatice). Științele comportamentale și senzoriale.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri