Comandă și ridică produsele din magazin. Detalii aici
Referință : 8494365
Adaugă la Favorite
Produs deja adăugat
WOMEN'S FREERIDE SKIING CLOTHING

Pantalon schi FREERIDE 500 Gri Damă WED'ZE

WED'ZE
4.6/5
Evaluarea utilizatorului1
Decathlon
până la 399,90LEI -37%

de la

252,90LEI**
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

din 24/09/2019 La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de 24/09/2019 în limita stocului disponibil
399,90LEI -%
Înainte de 0,00LEIAcum 399,90LEI*
Din care taxă eco: DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* din La

* Reduceri de la la în limita stocului disponibil
* Preț valabil din data de în limita stocului disponibil
VERIFICĂ STOC MAGAZIN(E)
Echipa noastră de pasionați a conceput acest produs pentru schi freeride, în orice condiții meteo. Aveți nevoie de un pantalon pentru schi freeride, care să mențină pielea uscată? Pantalon impermeabil și respirant, ideal pentru a progresa.

Avantaje

Impermeabilitate Membrană 10.000 mm. Cusături 100% etanşe.
Respirabilitate Membrana facilitează evacuarea transpiraţiei. Fermoare de aerisire.
Libertate de mișcare Croială Relax pentru confort și libertate de mișcare.
Căldură Vată tehnică, 60g/m2. Talie cu căptușeală din polar.
Buzunare 2 buzunare pentru mâini.
Utilizare ușoară Bretele detaşabile.
Reglabil Ajustare la nivelul taliei datorită celor două benzi cu arici.

Informații tehnice

Pantalonul protejează de intemperii ?

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt) produsul are un material impermeabil. Pentru certificarea impermeabilităţii, pantalonul a fost aşezat sub un duş special pentru a reproduce condiţiile cu care se confruntă utilizatorul şi pentru a valida etanşeitatea produsului.

La ce foloseşte hidrofobia ?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Pantalonii Wed'ze dispun de un material impermeabil pentru a prelungi rezistenţa la intemperii şi a nu permite pătrunderea apei. Este o soluţie tehnică suplimentară pentru a asigura menţinerea pielii uscate pentru o perioadă îndelungată.Tratamentul trebuie reînnoit în mod consecvent, cu ajutorul produselor speciale pentru întreţinere.

Material cu strat protector : care sunt avantajele ?

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului.Stratul împiedică intrarea apei în interiorul hainei şi permite evacuarea vaporilor de apă produşi de corp în timpul activităţii. Menţine pielea uscată pentru confort optim.

Apa intră adesea prin cusături. Pantalonul are cusături etanşe.

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea pantalonului Free 700 este îmbunătățită prin cusături etanșe. Dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă.
Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă.

Care este utilitatea acestei membrane?

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Material impermeabil. Asigură evacuarea optimă a transpiraţiei.Membrană indispensabilă pentru a menţine pielea uscată și pentru a asigura confort termic.

Care sunt materialele care asigură confort termic?


Vată pentru izolare termică. Vata este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există vată standard, tehnică, siliconată, care asigură fiecare propietăți diferite (căldură, lejeritate, elasticitate).

Ce înseamnă un pantalon respirant ?

Este capacitatea produsului de a evacua transpirația și a menține pielea uscată. Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Wed'ze utilizează materiale şi soluţii tehnice ( fermoare, aerisire, mesh ) pentru a reduce apariţia fenomenului de condens în interior.

Care este îmbrăcămintea potrivită pentru a nu resimți frigul pe pârtie?

Pentru a menţine căldura şi a păstra pielea uscată, recomandăm suprapunearea a două straturi de îmbrăcăminte : colanţii şi pantalonul de schi. Pantalonul de schi protejează de intemperii. Materialele trebuie să fie respirante pentru a evacua transpiraţia.

Cum să evitaţi pătrunderea zăpezii în caz de cădere?

Ataşaţi fusta parazăpadă a jachetei la pantalon. Pantalonii au adesea în jurul taliei orificii care permit fixarea fustei de la jachetă de aceştia. Ea împiedică pătrunderea zăpezii sau a aerului în timpul practicării sau în cazul unei căderi.

Cum ştiu că pantalonii sunt destul de rezistenţi?

Știm câtă energie se consumă la schi sau la snowboarding. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse

Impactul cu mediu este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.
O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară.
Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/

Vezi mai mult Vezi mai putin

Detalii

Compoziție
Material principal
100.00% Poliester
Umplutură
100.00% Poliester
Căptuşeală
100.00% Poliester
Recomandări de întreținere A se spăla întors pe dos. A se spăla cu fermoarul închis. A se spăla separat. A nu se folosi balsam pentru rufe.
Recomandări de spălare
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A se spăla automat la max 30° - program pentru haine delicate
A nu se înălbi
A nu se înălbi
Uscare în mașina automată - temperatură mică
Uscare în mașina automată - temperatură mică
A nu se călca
A nu se călca
A nu se curăța chimic
A nu se curăța chimic
Recomandări de stocare A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

Angajamentele noastre

Aprobat de 12 clienți Decathlon au contribuit la validarea produsului prin teste de utilizare la Tignes. Sunteți interesați să faceți parte din echipa de evaluatori? Contactați-ne pe wedze.com !
Testare produs Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.
Garanție 2 Ani

Opiniile dvs.

Opinia colaboratorilor noștri

Întrebări și Răspunsuri