Vizieră Tenis TV100 Mărimea 54 Bleumarin

3999 LEI

Produs conceput pentru sporturi cu racheta, pe vreme caldă.

Asigură protecție împotriva soarelui.Material la nivelul frunții ce asigură absorbția transpirației.Asigură susținerea părului.

Culoare: Bleumarin / Bleumarin
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție solară

Protejează de soare.

Absorbția

Materialul absoarbe eficient transpirația.

Adaptare la conformație

Mărimea se reglează datorită ariciului de la spate.

Informații tehnice

Avantaj exclusiv

În afară de banda absorbantă, viziera este prevăzută cu un sistem de blocare a transpirației. O bandă din spumă absoarbe transpirația.

Avantaje

Vizieră Artengo TV500 cu o formă specială, pentru a nu limita vizibilitatea pe teren (în special când ridicăm capul pentru un smash). Bandă în jurul circumferinței capului, pentru a absorbi transpirația.
O bandă cu arici permite reglarea mărimii șepcii și îmbunătățește confortul și susținerea.

Informații

Banda din spate permite reglarea mărimii între 48 și 57cm (mărimea indicată este 54). Aceste mărimi sunt potrivite pentru femei și fete. Partea de deasupra are o culoare închisă, pentru a reduce senzația de orbire.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 91% Poliester, 9% Elastan Material interior 84% Poliester, 16% Elastan Material intercalat 62% Bumbac, 38% Poliester

TESTE

Produsul a fost testat de jucători de tenis, badminton și alte sporturi cu racheta. Aceștia au apreciat lejeritatea și susținerea.

Aprobat de

Produs conceput, testat și aprobat de echipa noastră de dezvoltare (ingineri, designeri, stiliști, șefi de produs și parteneri tehnici). Produs conceput în TechCenter-ul nostru (concepție Franța, cu sediul la Villeneuve d'Ascq).

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Vizieră Tenis TV100 Mărimea 54 Bleumarin

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii