INESIS

Vestă cu umplutură din puf Golf MW500 Gri Bărbați

22499 RON
Ref. : 8647432

Vestă foarte ușoară! Vestă călduroasă și compactă, care se poate depozita în husă. Ideală pentru jocul de golf.

Produs conceput pentru golf pe temperaturi cuprinse între 10 și 20°C. Vestă din puf și pene (certificate RDS*).

Culoare: Gri cositor

 • L 10
 • XXXL 10
+ 224 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Libertate de mișcare

  Fără mâneci și croială mulată, pentru a asigura libertate de mișcare.

  Lejeritate

  Aproximativ 200 g pentru mărimea L.

  Căldură

  Umplutură din puf și pene: unul dintre cele mai călduroase materiale naturale.

  Design compact

  Împachetată, vesta ocupa un spațiu foarte mic (25x13x11cm).

  Informații tehnice

  Cum se spală vesta cu umplutură din puf?

  - Închide toate fermoarele vestei
  - Întoarce-o pe dos
  - Adaugă 2/3 mingi de tenis curate în tamburul mașinii de spălat.
  - Spală automat la 30°, program rufe delicate, cu puțin detergent și fără balsam.
  IMPORTANT! A se seta la un program de stoarcere ușoară (mai mic de 800 turații/minut): o stoarcere prea puternică ar putea crea bulgări de pene, dificil de desfăcut
  - Este necesară o a doua sau o a treia clătire, pentru a elimina bine restul de detergent de la spălarea precedentă

  Cum se usucă vesta cu umplutură din puf?

  La uscător automat (foarte recomandat)
  - A se alege un program ușor sau delicat. - A se seta mai multe cicluri lungi, pentru o uscare completă. - Între 2 cicluri, a se bate ușor cu mâna pentru a separa bilele de puf și pene care s-au format în timpul spălării. Dacă nu aveți un uscător automat, procesul este mai lung. Uscarea poate dura 1-2 săptămâni într-un loc uscat și pe orizontală. De asemenea, sunt necesare bătăi ușoare cu mâna pentru a desface bilele din pene formate (cel puțin de 4/5 ori).

  Avantajul umpluturii din puf și pene

  Pentru această vestă umplută cu 85% puf / 15% pene, puterea de umflare este garantată la 660 CUIN (normă europeană). Puterea de umflare reprezintă capacitatea de izolare termică a penelor, prin reținerea unui anumit volum de aer. Cu cât penele se umflă mai mult (+ numărul de CUIN este mai mare), cu atât acestea ocupă mai mult spațiu, rețin mai mult aer și astfel izolează mai bine.

  Informaţii mărime şi croială

  Veste esteconcepută pentru practicarea de golf, dar poate fi purtată și pentru activitățile de zi cu zi. Lungimea acesteia este foarte bine gândită, astfel încât să asigure libertate de mișcare în timpul mișcării de swing. Guler ajustat, fără a fi strâns. Prevăzută cu 2 buzunare cu fermoar, pe exterior și 2 buzunare pe interior, fără fermoar. Șnurul din buzunarul interior îți permite să atașezi husa astfel încât să nu o pierzi. În fotografie, modelul are înălțimea de 1,87 m și poartă mărimea M.

  Cum se poartă vesta?

  Vesta este polivalentă. Acesta poate fi purtată peste un tricou polo, un pulover sau o cămașă. Vesta asigură căldură. Aceasta este hidrofobă. Pe timp de ploaie, stropii de apă se vor scurge de pe material, în timp ce cauți un loc să te adăpostești sau te îmbraci cu un echipament impermabil.

  Originea penelor și certificarea RDS

  Puf certificat RDS (Responsible Down Standard). Sistemul nostru de trasabilitate ne permite să garantăm proveniența penelor, fiind în totală concordanță cu angajamentele noastre în privința materialelor responsabile. Furnizorii noștri își iau angajamentul de a utiliza doar pene de la rațele care au fost crescute pentru carnea lor și jumulite după sacrificare.

  Fermoar care nu se prinde în material!

  Cel mai neplăcut moment: atunci când fermoarul se prinde într-un pliu al materialului. Am adoptat diferite soluții tehnice în ceea ce privește fermoarul, pentru a asigura o închidere/deschidere care să nu deterioreze vesta.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Umplutură 85% Puf de raţă cenușie, 15% Pene de raţă cenușie Material principal 100% Poliamidă Căptușeală din puf 100% Poliamidă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Depozitaţi vesta la loc uscat şi ferit de umiditate.

  TESTE

  Echipa noastră de pasionaţi din Inesis Golf Park, din nordul Franţei. Tot anul concepem produse frumoase, simple și tehnice. Acestea sunt testate în condiţii de joc reale, pentru a putea îmbunătăţi permanent performanţele produselor.

  Aprobat de

  Ne dorim ca produsele să fie evaluate și apreciate de jucătorii de golf.Ţinem cont de părerile şi sesizările făcute asupra produselor noastre, acţionând în consecinţă, pentru ca rezultatele testelor să fie satisfăcătoare.Astfel, puteţi consulta opiniile clienţilor noştri cu privire la acest produs. Puteţi chiar contribui la îmbunătăţirea produselor noastre, lăsându-ne părerile dumneavoastră.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program normal

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri