OXELO

Trotinet─â electric─â Decathlon R920E

2.79999 RON
.
Ref. : 8666205

Produs conceput pentru deplasări urbane cu trotineta. Autonomie de până la 35 km.

Nu mai ├«nt├órzia╚Ťi! Trotineta RIDE 920 E, cu o autonomie de 35 km ╚Öi o vitez─â maxim─â de 25 km/h, v─â va ajuta s─â redescoperi╚Ťi ora╚Öul ╚Öi s─â uita╚Ťi de aglomera╚Ťie!

Culoare: Maro acaju

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 2799 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Autonomie

Baterie de 345 Wh, pentru trasee de până la 35 km. Viteză maximă: 25 km/h.

Putere

Roat─â motor spate 350 W, pentru a urca pante cu o ├«nclina╚Ťie de p├ón─â la 15%.

Amortizare

Ro╚Ťi care nu se sparg, alveolate, pentru confort ╚Öi fiabilitate.

Utilizare ușoară

Ecran integrat, pentru a indica toate informa╚Ťiile necesare.

Forţă de frânare

Frână pe tambur, integrată la roata din spate, pentru a putea controla viteza.

Greutate

Greutate: 14,8 kg.

Impermeabilitate

Trotineta electric─â R920E dispune de un indice de protec╚Ťie IPX4.

Imagini

Trotinet─â electric─â Decathlon R920E
Trotinet─â electric─â Decathlon R920E
Trotinet─â electric─â Decathlon R920E
Trotinet─â electric─â Decathlon R920E
Trotinet─â electric─â Decathlon R920E

Informa╚Ťii tehnice

O baterie de calitate

Trotineta RIDE 920 E este prevăzută cu o baterie 36 V 9,6 Ah și o capacitate de 345 Wh. Aceasta este constituită din celule de marca LG, foarte fiabile.
Timp de încărcare: 5 ore.

Autonomie

Fiecare produc─âtor are propriul s─âu protocol de m─âsurare a autonomiei ╚Öi este important s─â ave╚Ťi ├«n vedere capacitatea bateriei ├«n Wh, pentru a o compara cu alte modele. Mai multe criterii influen╚Ťeaz─â autonomia: greutatea utilizatorului, duritatea ro╚Ťilor, v├óntul, denivel─ârile, temperatura exterioar─â, etc.
Trotineta RIDE 920 E asigură o autonomie maximă de 35 km pentru un utilizator de 65 kg, pe teren fără denivelări, la o viteză constantă de 15 km/h în mod ECO.

Un motor Brushless de 350 W, pentru a face fa╚Ť─â pantelor de p├ón─â la 15%

Trotineta RIDE 920 E are un motor Brushless cu o putere nominal─â de 350 W. Puterea maxim─â asigurat─â de acest motor va fi 430 W. Acestea sunt cele dou─â criterii pe care trebuie s─â le lua╚Ťi ├«n considerare atunci c├ónd alege╚Ťi o trotinet─â. Trotineta electric─â RIDE 920 E v─â permite s─â urca╚Ťi pante cu o ├«nclina╚Ťie de p├ón─â la 15% ├«n timpul deplas─ârilor.

Ro╚Ťi mari, foarte rezistente

Nu exist─â risc de pan─â ├«n timpul deplas─ârilor ├«n ora╚Ö, datorit─â celor dou─â ro╚Ťi mari, pline ╚Öi foarte rezistente.
Roata mare din fa╚Ť─â, de 250 mm, asigur─â confort ╚Öi stabilitate.Aceasta va facilita dep─â╚Öirea de obstacole precum bordurile ╚Öi denivel─ârile.De asemenea, pute╚Ťi conta pe suspensia din fa╚Ť─â ╚Öi pe grip-ul de pe platform─â pentru confort optim ├«n timpul deplas─ârilor.

Ecran trotinet─â

Trotineta dispune de un ecran integrat, intuitiv, ├«n pip─â, pentru a putea verifica toate informa╚Ťiile necesare.
Printre acestea se num─âr─â: - ora
- viteza
- modul de utilizare
- autonomia rămasă în procentaj și în km
- distan╚Ťa total─â parcurs─â
- nivelul de încărcare
De asemenea, trotineta este prev─âzut─â cu 4 butoane pentru a activa lumina, a derula informa╚Ťiile, a schimba modul ╚Öi a porni sau ├«nchide trotineta.

Frână pe tambur, pentru a controla viteza

Pute╚Ťi conta pe fr├óna pe tambur, integrat─â la roata din spate, pentru a putea controla viteza. Aceasta este o fr├ón─â mecanic─â fiabil─â, progresiv─â ╚Öi durabil─â.
În plus, este ușor accesibilă de pe maneta situată pe mânerul din partea stângă a ghidonului.

Adapta╚Ťi viteza ├«n func╚Ťie de traseu!

Prezint─â 4 moduri de vitez─â, pentru adaptare la mediul de utilizare:
- modul pieton (WALK) care permite deplasarea cu o viteză de până la 6 km/h.
- modul ECO, pentru o viteză de până la 15 km/h și care crește autonomia.
- modul DRIVE, pentru deplasare cu o viteză de până la 20 km/h.
- modul SPORT, pentru o vitez─â maxim─â de 25 km/h.
Schimbarea modului v─â permite s─â gestiona╚Ťi consumul de energie ╚Öi s─â ├«l ajusta╚Ťi ├«n func╚Ťie de distan╚Ťa parcurs─â.

La ce ajut─â codul QR de pe produs?

Scaneaz─â codul QR pentru mai multe informa╚Ťii despre R920E (video unboxing, ├«ntre╚Ťinere, piese de schimb).

Pliere ușoară

Sistemul dublu de pliere asigur─â o depozitare compact─â.Primul sistem de pliere, aflat deasupra suspensiei, v─â permite s─â plia╚Ťi trotineta ├«n 2. Cel de-al doilea sistem, easy handle, v─â permite s─â rabata╚Ťi rapid man╚Öoanele. Dimensiuni: 1084 x 530 x 1152 mm.
Dimensiuni pliat─â: 1084 x 1800 x 496 mm. Greutate: 15 kg.

Vizibilitate ╚Öi siguran╚Ť─â

Pentru siguran╚Ť─â, trotineta RIDE 920 E este echipat─â cu 2 lumini: O lumin─â ├«n fa╚Ť─â, integrat─â ├«n pip─â, pentru a vedea ╚Öi a fi v─âzut. Aceasta are o putere de 5,5 lux. O a doua lumin─â ├«n ap─âr─âtoarea din spate, pentru a fi vizibil ╚Öi pentru a ├«i preveni pe ceilal╚Ťi participan╚Ťi la trafic ├«n caz de fr├ónare. De asemenea, catadioptrii situa╚Ťi ├«n fa╚Ť─â, ├«n spate ╚Öi ├«n p─âr╚Ťile laterale permit o cre╚Ötere a vizibilit─â╚Ťii.

Cum se ├«ntre╚Ťine bateria trotinetei electrice?

Pute╚Ťi ├«nc─ârca bateria c├ónd considera╚Ťi necesar.
Nu este necesar s─â a╚Ötepta╚Ťi ca bateria sa se descarce pentru a o putea ├«nc─ârca,
A nu se depozita desc─ârcat─â. Pentru depozitare pe termen lung, v─â recomand─âm s─â depozita╚Ťi bateria ├«nc─ârcat─â ├«n jur de 70% ╚Öi s─â o re├«nc─ârca╚Ťi minimum 1 dat─â la 3 luni. Acest lucru permite cre╚Öterea duratei de via╚Ť─â a acesteia p├ón─â la 500 de cicluri.

Cum se ├«ntre╚Ťine trotineta electric─â?

A se verifica ├«nainte ┼či dup─â fiecare utilizare pentru depistarea oric─ârui joc anormal, fisuri sau opriri bru╚Öte. Ro╚Ťile ╚Öi rulmen╚Ťii sunt piese care se uzeaz─â. Verifica╚Ťi constant starea lor ╚Öi schimba╚Ťi piesele dac─â este nevoie. Atelierele noastre v─â stau la dispozi╚Ťie pentru a ├«ntre╚Ťine/repara trotineta dumneavoastr─â.

Cine concepe produsele Oxelo?

OXELO este o echip─â de pasiona╚Ťi care lucreaz─â pentru a dezvolta produse dedicate mersului pe trotinet─â. Gama noastr─â de produse este conceput─â pentru a r─âspunde a╚Ötept─ârilor unei mobilit─â╚Ťi dinamice ╚Öi pl─âcute, indiferent c─â sunte╚Ťi ├«ncep─âtor, avansat, adult sau copil, practicant ocazional sau consecvent.Obiectivul nostru: s─â v─â bucura╚Ťi de deplas─ârile pe trotinet─â.

╚śtia╚Ťi c─â toate produsele Oxelo sunt testate ├«n laborator ╚Öi ├«n condi╚Ťii de utilizare?

Echipa noastr─â de concepere lucreaz─â ├«n centrul nostru de dezvoltare ╚Öi practic─â aflat ├«n sediul Btwin village, ├«n nordul Fran╚Ťei. Ea caut─â ├«n permanent─â s─â ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â fiabilitatea, rezisten╚Ťa ╚Öi confortul ├«n timpul utiliz─ârii trotinetei.Toate produsele noastre sunt concepute cu piese a c─âror calitate este validat─â. 100% din modele sunt testate ├«n laborator, apoi ├«n condi╚Ťii reale de practic─â, timp de mai multe s─âpt─âm├óni.

Trotineta RIDE 920 E poate fi folosit─â pe timp de ploaie?

Trotineta RIDE 920 E dispune de un indice de protec╚Ťie IPX4. Acest indicator v─â informeaz─â c─â produsul este protejat ├«mpotriva prafului ╚Öi a proiec╚Ťiilor de ap─â (precum cele din b─âl╚Ťi), darnu se recomand─â utilizarea acesteia pe timp de ploaie.

Unde poate fi reparat─â trotineta electric─â RIDE 920 E?

Pute╚Ťi repara trotineta electric─â Oxelo ├«n atelierele noastre Decathlon. De asemenea, pute╚Ťi reg─âsi piese de schimb pe decathlon.ro

Garan╚Ťie

1 an pentru baterie. 2 ani, cu excep╚Ťia consumabilelor (ro╚Ťi, rulmen╚Ťi, grip, man╚Öoane, fr├óne).

Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

Compozi╚Ťie

Structur─â metalic─â 75% Aluminiu, 20% O╚Ťel, 5% Polipropilen─â Material principal 100% Aliaj Ro╚Ťi 55% Polipropilen─â, 45% Poliuretan

RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, la temperatură moderată (15 - 20 °C). A se depozita cu bateria încărcată în jur de 70%.

Restric╚Ťii de utilizare

Greutate maxim─â 100 kg
├Än─âl╚Ťime minim─â:1,45 m
├Än─âl╚Ťime maxim─â:1,95 m

Opinii clien╚Ťi

Întrebări și răspunsuri