OXELO

Trotinet─â MID 7 cu cric Negru-Mov

Sc─âdem pre╚Ťurile
26999 RON
Pret vechi: 29999 RON
Ref. : 8817652

Produs conceput pentru a facilita deplasările urbane scurte (2 km) și pentru plimbări. Adaptat pentru copii cu înălţimea cuprinsă între 1,25 m-1,75 m.

V─â deplasa╚Ťi mai rapid dec├ót pe jos! Trotinet─â compact─â ╚Öi u╚Öoar─â, cu ro╚Ťi mari. Ideal─â pentru plimb─âri, pentru copiii cu v├órsta cuprins─â ├«ntre 9 ╚Öi 14 ani.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 269 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Calitatea rul─ârii

  2 roţi de 175 mm din cauciuc PU. Rulmenţi ABEC 5. Frână la roata din spate.

  Adaptare la conforma╚Ťie

  Trotinet─â ajustabil─â ├«n ├«n─âl╚Ťime, pentru copiii ├«ntre 1,25m ╚Öi 1,75 m.

  Deteriorare

  Fr├ónare simpl─â, cu ac╚Ťionare pe ap─âr─âtoarea de noroi de la roata din spate.

  Informa╚Ťii tehnice

  Reguli de siguran╚Ť─â pentru utilizarea trotinetei MID 7

  La fel ca ├«n cazul rolelor sau skateboardului, se recomand─â purtarea de echipament de protec╚Ťie (casc─â, genunchiere ╚Öi cotiere). A se verifica ├«nainte ┼či dup─â fiecare utilizare pentru depistarea oric─ârui joc anormal, fisuri sau opriri f─âr─â motiv. Ro┼úile ┼či rulmen┼úii sunt piese care se uzeaz─â: A se verifica ┼či schimba dac─â este necesar.

  ├Äntre╚Ťinerea trotinetei

  Ro┼úile ┼či rulmen┼úii sunt piese care se uzeaz─â. A se verifica ┼či schimba dac─â este necesar. Piesele de schimb (pot fi comandate la atelierul Decathlon) prelungesc durata de via┼ú─â a trotinetei dumneavoastr─â.

  Cui se adreseaz─â trotineta MID 7?

  Adaptat─â pentru persoanele cu ├«n─âl╚Ťimea ├«ntre 1,25m - 1,75m. Un mijloc de transport practic ╚Öi eficient! Secretul trotinetei MID 7: este foarte polivalent─â, reglabil─â ├«n ├«n─âl╚Ťime ╚Öi bine echipat─â. Trotinet─â u╚Öor de transportat peste tot, ideal─â pentru deplas─âri prin ora╚Ö sau cu familia.

  Trotinetă practică pentru deplasările în oraș

  Da. Trotineta Oxelo este pliabil─â (dimensiune trotinet─â pliat─â: 90 cm) ╚Öi se regleaz─â foarte u╚Öor ├«n ├«n─âl╚Ťime. Se poate transporta pe um─âr dac─â este nevoie. Ro╚Ťi mari (175 mm) pentru a putea dep─â╚Öi cu u╚Öurin╚Ť─â obstacolele. Ap─âr─âtori de noroi (├«n fa╚Ť─â ╚Öi ├«n spate), pentru a proteja de noroi ╚Öi stropii de ploaie.

  Deplas─âri cu trotineta MID 7

  Trotineta MID 7 a fost conceput─â pentru deplas─âri de p├ón─â la 2 km. Pentru deplas─âri pe distan╚Ťe mai mari, este recomandat─â o trotinet─â mai tehnic─â, cu ro╚Ťi mai mari, de exemplu. Greutatea maxim─â utilizator: 100 kg.

  Protec╚Ťie

  Apărătoare de noroi spate, pentru a proteja de noroi și stropi de ploaie.

  Cum sunt testate produsele ?

  Toate trotinetele noastre sunt testate ├«n laborator. ├Än cadrul acestora, trotinetele sunt validate conform normelor europene ├«n vigoare, dar sunt supuse ╚Öi unor teste de uzur─â (de exemplu, o ma╚Öin─â ac╚Ťioneaz─â de 10 000 de ori sistemul de pliere al trotinetei, pentru a-l testa).Se fac ╚Öi teste pe teren, ├«n timpul unora dintre ele se m─âsoar─â valori, altele se bazeaz─â pe opiniile utilizatorilor. Rezultatul: un produs testat ╚Öi aprobat.

  Garan╚Ťie

  2 ani, cu excep┼úia pieselor de uzur─â (ro┼úi, rulmen╚Ťi, fr├ón─â, grip, m├ónere).

  Greutate

  5.1 kg

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Structur─â metalic─â 100% O╚Ťel M├óner 100% Cauciuc sintetic

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita departe de umiditate și soare.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Nu se recomand─â pentru salturi ┼či trickuri. Maximum 100 kg.

  TESTE

  Conform─â cu norma european─â pentru trotinete EN14619.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri