Trotinetă cu cric MID 7 Albastru-Alb

29999 LEI
8549430

Produs conceput pentru a facilita deplasările urbane scurte (2 km) și pentru plimbări. Adaptat pentru copii cu înălţimea cuprinsă între 1,25 m-1,75 m.

Vă deplasați mai rapid decât pe jos! Trotinetă compactă și ușoară, cu roți mari. Ideală pentru plimbări, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani.

Culoare:

ALBASTRU DESCHIS / ALB

Livrare GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Calitatea deplasării

2 roţi de 175 mm din cauciuc PU. Rulmenţi ABEC 5. Frână pe roata din spate.

Informații tehnice

Reguli de siguranță pentru utilizarea trotinetei MID 7

La fel ca în cazul rolelor sau skateboardului, se recomandă purtarea de echipament de protecție (cască, genunchiere și cotiere). A se verifica înainte şi după fiecare utilizare pentru depistarea oricărui joc anormal, fisuri sau opriri fără motiv. Roţile şi rulmenţii sunt piese care se uzează: a se verifica şi schimba dacă este necesar.

Întreținerea trotinetei

Roţile şi rulmenţii sunt piese care se uzează. A se verifica şi schimba dacă este necesar. Piesele de schimb (pot fi comandate de pe decathlon.ro) prelungesc durata de viaţă a trotinetei dumneavoastră.

Cui se adresează trotineta MID 7?

Trotineta MID 7 este adaptată pentru persoanele cu înălțimea între 1,25 m - 1,75 m. Aceasta este un mijloc de transport practic și eficient: este foarte polivalentă, reglabilă în înălțime și bine echipată. Trotinetă ușor de transportat peste tot, ideală pentru deplasări prin oraș sau cu familia.

Această trotinetă este practică pentru deplasări în oraș?

Da. Această trotinetă Oxelo este pliabilă (dimensiune trotinetă pliată: 90 cm) și se reglează foarte ușor în înălțime. Se poate transporta pe umăr dacă este nevoie. Roți mari (175 mm), pentru a putea depăși cu ușurință obstacolele. Apărători de noroi (în față și în spate), pentru a proteja de apă și murdărie, în timpul deplasărilor pe timp de ploaie.

Tipuri de deplasări cu trotineta MID 7

Trotineta MID 7 a fost concepută pentru deplasări de până la 2 km. Pentru deplasări pe distanțe mai mari, se recomandată o trotinetă mai tehnică, cu roți mai mari, de exemplu. Greutate maximă utilizator: 100 kg.

Protecție pe timp de ploaie

Trotineta este prevăzută cu o apărătoare de noroi în spate, pentru a vă proteja de stropii de noroi, în cazul deplasării pe timp de ploaie.

Cum sunt testate produsele noastre ?

Toate trotinetele noastre sunt testate în laborator. În cadrul testelor, trotinetele sunt validate conform normelor europene în vigoare, dar sunt supuse și unor teste de uzură (de exemplu, o mașinărie acționează de 10 000 de ori sistemul de pliere al trotinetei, pentru a-l testa). Acestea sunt completate de teste pe teren, în condiții reale de utilizare. Rezultatul: un produs testat și aprobat!

Garanție

2 ani, cu excepţia pieselor de uzură (roţi, rulmenți, frână, grip, mânere).

Greutate

5.288 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Structură 100% Oțel Mâner 100% Cauciuc

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita departe de umiditate și soare.

Restricții de utilizare

Nu se recomandă pentru salturi şi trickuri. Maximum 100 kg.

TESTE

Conformă cu norma europeană pentru trotinete EN14619.

Produse similare

Imagini

Trotinetă cu cric MID 7 Albastru-Alb
Trotinetă cu cric MID 7 Albastru-Alb
Trotinetă cu cric MID 7 Albastru-Alb
Trotinetă cu cric MID 7 Albastru-Alb
Trotinetă cu cric MID 7 Albastru-Alb

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri