KIPSTA

Troler Fotbal Essential 30 L Negru-Kaki

14999 RON
Ref. : 8753737

Produs conceput pentru transportarea echipamentului de fotbal în timpul deplasărilor. Este în conformitate cu normele pentru bagajele de mână.

Ave╚Ťi nevoie de o geant─â practic─â de sport? Echipele noastre au conceput aceast─â geant─â de 30 L, rezistent─â ╚Öi practic─â, cu buzunar separat pentru ├«nc─âl╚Ť─âminte!

Culoare: KAKI / Negru

30 Litri Produs indisponibil online momentan

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 149 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate

  Volum 30 L.Adaptată pentru bagajul de mână. Dimensiuni: 50 x 32 x 20 cm

  Compartimente

  3 compartimente: 1 compartiment principal,1 buzunar ├«nc─âl╚Ť─âminte,1 buzunar mic.

  Rezistenţă

  Testată în laborator: rezistentă la greutate și utilizare intensă.

  Stabilitate

  Pozi╚Ťie vertical─â.

  Aerisire con╚Ťinut

  Orificii de ventilare pentru buzunarul destinat ├«nc─âl╚Ť─âmintei.

  Personalizare

  Buzunar ╚Öi carton pentru notarea informa╚Ťiilor personale.

  Informa╚Ťii tehnice

  Concepere

  Transportarea echipamentului sportiv necesit─â o organizare optim─â, de aceea, geanta dispune de compartimente multiple, care v─â permit s─â separa╚Ťi articolele curate de cele murdare (dup─â antrenamentul de fotbal) sau articolele vestimentare de ├«nc─âl╚Ť─âminte. Geanta con╚Ťine un buzunar central, pentru depozitarea obiectelor personale.

  Concepere eco - vopsea BI-TON

  Vopseaua folosită pentru textile necesită multă apă. Pentru a reduce impactul asupra mediului, utilizăm doar un singur fir vopsit în masă din două. Astfel, reducem consumul și impactul produselor noastre asupra apei. Interiorul este conceput dintr-un material vopsit BI-TON (un fir vopsit și unul nevopsit), ceea ce ne permite să reducem impactul de CO² cu 10%.

  Geantă pe roţi, format pentru cabină

  Geanta se ├«ncadreaz─â ├«n normele IATA, poate fi utilizat─â ca bagaj de cabin─â ├«n avion. Pentru mai multe detalii despre greutatea ╚Öi dimensiunile bagajului de cabin─â, este bine s─â consulta╚Ťi site-ul companiei aeriene.

  Dimensiuni și greutate geantă Essentiel 30 L

  ├Än─âl╚Ťime= 20 cm
  Lungime= 50 cm
  L─â╚Ťime= 32 cm
  2,3 kg.

  Teste de laborator

  Geanta a fost supus─â unor teste de rezisten╚Ť─â la ap─â, la deplasare (32 km) ╚Öi decolorare consecutiv─â, pentru a verifica p─âstrarea formei ╚Öi a culorii, a impermeabilit─â╚Ťii pe timp de ploaie u╚Öoar─â ╚Öi rezisten╚Ť─â ├«n timpul transportului. Aceste teste au fost efectuate ├«n mod regulat ├«n diferite laboratoare ╚Öi confirm─â faptul c─â nevoile noastre de exigen╚Ť─â pentru calitate sunt respectate ├«n lan╚Ťul de concepere.

  De ce s─â alege╚Ťi un rucsac ESSENTIAL?

  Un practicant particular, individual sau la club, are nevoie s─â-╚Öi transporte echipamentul sportiv ├«n timpul deplas─ârilor sau a antrenamentelor. Astfel am conceput gama de rucsacuri ESSENTIAL pentru orice tip de transport, ce con╚Ťine compartimente separate pentru echipamentul sportiv ╚Öi obiectele personale. Am p─âstrat func╚Ťiile esen╚Ťiale ╚Öi liniile produsului, f─âr─â a renun╚Ťa la practicitate ╚Öi rezisten╚Ť─â.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Material principal 100% Poliester Căptușeală 100% Poliester Înveliș 100% Poliuretan

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat. A se goli înainte de depozitare.

  TESTE

  Kipsta ╚Öi Decathlon ╚Ťin cont de rezisten╚Ťa ├«n timp a produselor. Testele noastre efectuate pe teren ╚Öi ├«n laborator au scopul de a valida utilizarea ╚Öi durata lung─â de via╚Ť─â a produselor. Din acestea fac parte ╚Öi: testul Jerk, pentru a valida rezisten╚Ťa la greutate (p├ón─â la 10 000 de solicit─âri repetate), testul de ├«ntindere a materialului, testul de obstacole, pentru a garanta durata de via╚Ť─â a ro╚Ťilor.

  Aprobat de

  Echipa de certificare Kipsta Din echipa de certificare Kipsta fac parte ingineri califica╚Ťi s─â conduc─â studii pe teren, cunoscu╚Ťi pentru: crearea de protocoale ╚Öi teste specifice legate de utilizarea produselor; recrutarea persoanelor calificate de un nivel corespunz─âtor pentru testarea produselor; analiza obiectiv─â a rezultatelor, prin instrumente de statistic─â.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla manual

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri