Tricou Termic Surf Anti-UV 900 Negru Bărbați

6999 LEI
Cod produs: 8529012

Produs conceput pentru sesiuni de surf de până la 3 ore.

Tricoul poate fi purtat și cu un combinezon din neopren, pentru a asigura confort termic.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Izolare termică

Izolare termică

Material din polar pe interior. Vântul diminuează confortul termic.

Reducerea frecărilor

Reducerea frecărilor

Croială mulată, fără cusături sub brațe. Sesiuni de 3 ore.

Protecție solară

Protecție solară

Material textil FPS50+. Protejează chiar și ud. Protecție min. UV>95%.

Informații tehnice

Păstraţi căldura corporală cât mai mult timp datorită accesoriilor termice. Fiecare tip de temperatură are gama sa

Când sunteți în apă, cea mai mare cantitate de căldură se pierde prin extremitățile corpului (picioare, mâini, cap).
Accesorii recomandate:
-în apă caldă şi temperată (>17°C): încălţăminte joasă din neopren. -în apă rece (12 - 17°C): încălţăminte înaltă şi mănuşi.-în apă foarte rece (7 - 12°C): încălțăminte înaltă, mănuși, cagulă și top. Găsiţi produsele disponibile pe site-ul decathlon.ro

Accesoriu pentru diverse sporturi nautice

Produs conceput pentru orice nivel. Compatibilitate cu alte sporturi nautice: kitesurf, navigație cu vele, mers activ pe mare sau SUP (stand-up paddle).

Căldură/Vânt

Temperatura minimă a apei recomandată pentru utilizarea produsului este de 22°C. Durată maximă: 3 ore. Tricoul este din polar, ce asigură confort termic la intrarea în apă. Vântul accentuează senzaţia de frig. În caz de vânt, trebuie să alegeți un tricou din neopren. Se poate purta pe sub combinezon.

Protecţie solară

FPS este un indice standard de protecţie solară (Ultra Violet Protection Factor), care respectă normele la nivel international. Acesta desemnează indicele de protecţie textilă şi, mai exact, proporția de transmitere a razelor UV. Pentru a corespunde normelor, acesta trebuie să blocheze 95% din razele UV. FPS 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

Prevenirea iritaţiilor

Protejează de răni sau iritaţii ce pot apărea în contactul cu placa de surfing sau de bodyboard. Poate fi purtat şi pe sub combinezon pentru a proteja de iritaţii. Croială special concepută pentru a reduce iritațiile cauzate de mișcările de vâslire la surf.Dacă utilizarea durează mai puţin de 3 ore, nu apar iritaţii.

Uscare rapidă

Materialul din poliester permite o uscare rapidă. Tratamentul hidrofob suplimentar împiedică absorbţia apei şi reduce senzaţia de frig în cazul în care bate vântul. Material ce se usucă rapid. Efectele acestui tratament se vor atenua după 5-6 spălări la mașina automată, așadar pentru a crește rezistența în timp, se recomandă o clătire cu apă curată, în pofida spălărilor cu detergent.

Ce este marca OLAIAN?

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce concepem un șort de surf, mergem să-l testăm direct pe mare, pentru a verifica susținerea acestuia în valuri.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 91% Poliester, 9% Elastan

Restricții de utilizare

Se poate purta singur/ pe sub combinezon. Nu protejează de vânt.

TESTE

Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

Aprobat de

Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de purtare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Tricou Termic Surf Anti-UV 900 Negru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri