OLAIAN

Tricou surf anti-UV NEOLYCRA 900 UPF50+ Negru Bărbați

8999 RON
Ref. : 8645542

Produs conceput pentru confort termic în timpul practicării de surf, sesiuni de peste 2 ore.

Protejează de soare chiar și în apă. Acest produs asigură căldură și limitează iritațiile.

Culoare: Albastru închis / Negru

 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
 • XXL undefined
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protecție solară

  Material textil UPF50+. Protejează chiar și ud. Protecție min. UV>95%.

  Căldură

  Inserții din neopren anti-vânt pe corp (abdomen și spate).

  Reducerea frecărilor

  Croială mulată, fără cusături sub brațe. Sesiuni de peste 2 ore.

  Nu se deplasează în apă

  Se poate prinde de șort.

  Informații tehnice

  Alegerea mărimii potrivite. Partea 1

  Toate articolele noastre anti-UV sunt UPF50+, adică prezintă un nivel maxim de protecție solară.
  Alegerea se va face în funcţie de lungimea mânecilor, apoi în funcţie de tipul de solicitări în timpul practicii. Gamă concepută special pentru surf.
  Alegerea corectă se face în funcţie de durata sesiunii: 1 oră, 2 ore, 3 ore.

  Alegerea mărimii potrivite. Partea 2: În funcţie de durata sesiunii.

  1 oră: Practicare ocazională. Puteți alege între o croială largă (ce asigură o utilizare ușoară când tricoul este uscat) sau mulată (ce asigură o utilizare ușoară când tricoul este ud). Se poate prinde de şort pentru stabilitate. 2 ore: Practicare consecventă. Confortul tricoului atunci când este ud este accentuat, datorită lipsei cusăturilor sub brațe şi sistemului de strângere care asigură stabilitate. 3 ore: Practicare intensivă. Confort termic, pentru mai mult timp petrecut în apă.

  Căldură/vânt

  Temperatura apei recomandată pentru utilizarea produsului este min. 22°C. Durata maximă a sesiunilor: 3 ore: Tricoul este din neopren, asigură confort termic.
  Se poate purta pe sub combinezon.

  Materiale

  Acest produs este compus din material polar şi din neopren, pentru izolare termică. Neoprenul este căptușit cu material sintetic, pentru a rezista la abraziune. Densitatea neoprenului: 1,5 mm. Testăm și garantăm calitatea termică a neoprenului.

  Protejează chiar și udă!

  Materialul utilizat pentru acest produs blochează minimum 98% din razele UVB şi 95 % din razele UVA (UPF50+). Acesta asigură protecţie optimă împotriva razelor soarelui. Produsul poate fi purtat atât în apă, cât şi pe uscat. Razele UV sunt filtrate cu ajutorul materialului dens. Protecția nu se deteriorează după spălare. Polarul intercalat conține elastan ce se poate deteriora din cauza clorului din apă.

  Ce înseamnă UPF50 +?

  UPF este un indice standard de protecţie solară (Ultra Violet Protection Factor), care respectă normele la nivel internațional. Acesta desemnează indicele de protecţie textilă şi, mai exact, proporția de transmitere a razelor UV. Pentru a corespunde normelor, acesta trebuie să blocheze 95% din razele UV. UPF 50+ înseamnă că materialul blochează minimum 95% din razele UVB şi 98% din razele UVA.

  Tricou anti UV, pentru mai multe sporturi nautice

  Protejează de răni sau iritaţii ce pot apărea în contactul cu placa de surf sau de bodyboard. Poate fi purtat şi pe sub combinezon, pentru a proteja de iritaţii. Croială special concepută pentru a reduce iritațiile cauzate de mișcările din timpul practicării de surf. Dacă sesiunea durează sub 3 ore, nu apar iritaţii.

  Protecție împotriva soarelui

  Deși acest produs asigură protecție împotriva soarelui, fenomenele precum reflexia apei, a nisipului, căldura, ora din zi, trebuie luate în considerare.Purtarea acestui echipament trebuie completată de un comportament potrivit anotimpului: purtarea ochelarilor de soare, pălărie sau șapcă, aplicarea în mod consecvent a unei creme solare, hidratarea în mod consecvent, etc.

  Protecţie solară în timpul practicării de surf

  https://sfaturi.decathlon.ro/

  Ce este marca OLAIAN?

  OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. Deoarece sediul nostru se află chiar pe malul mării, putem să creăm și să testăm produsele în condiții reale de utilizare.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal 90% Cauciuc, 10% Poliester Material mânecă 80% Poliamidă, 20% Elastan

  Restricții de utilizare

  Se poate purta singur/pe sub un combinezon.Protecție anti-vânt.

  TESTE

  Produs conceput şi testat de echipele noastre din Hendaye (Franţa). Materialele folosite pentru acest produs au fost testate în laborator pentru a garanta cea mai bună calitate și durabilitate.

  Aprobat de

  Materialele cu protecţie solară sunt testate în laborator de către inginerii noştri. Produsul corespunde normelor în vigoare: EN 13758-2. Materialele utilizate sunt testate înainte de a fi lansate spre producţie. Dispunem de aparate proprii de măsurare în laboratoarele noastre pentru a efectua teste în plus faţă de laboratoarele externe. Produsele sunt testate atât în laboratoare cu temperatură umedă şi uscată, cât și în condiții reale de purtare.

  Recomandări de întreținere

  A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri