Tricou hochei pe iarbă FH110 Narwal Fete

5999 LEI

Produs conceput pentru utilizare după meciurile de hochei pe iarbă.

Tricou de hochei pentru copii

Culoare:

Alb

Mărime: Ghid de mărimi
+ 59 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Confort

Foarte plăcut la atingere!

Lejeritate

170g/m²

Informații tehnice

Descriere detaliată a produsului (1)

Material monocomponent din bumbac (74%) provenit din agricultura biologică - poliester (26%) reciclat. Croială ajustată. Proporția de bumbac limitează mirosurile neplăcute.
Poliesterul permite evacuarea rapidă a umidității.

Detalii marcă

Acest tricou a fost conceput de echipa noastră de dezvoltare a produselor, compusă din pasionații de hochei (șefi de produs, designeri, ingineri, stiliști, tehnicieni de prototipuri și laborator, Thomas Briels și Victor Charlet), jucători din cluburile partenere sau din comunitatea noastră și specialiști din domeniul materialelor și al procesului de fabricare textilă de la Decathlon.

Informaţii

Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

Produs validat de practicanți (1)

Jill Boon [fostă căpitan și 302 caps în echipa națională a Belgiei, olimpică (Londra 2012), jucătoare Royal Racing Club Bruxelles (Belgia)]; Berta Bonastre [jucătoare în echipa națională a Spaniei, medaliată cu bronz la Cupa Mondială 2018 și Campionatul European 2019, olimpică (Rio 2016), va participa la Tokyo 2021 și jucătoare la Club Egara (Spania)],

Produs validat de practicanți (2)

Thomas Briels [căpitan al echipei naționale din Belgia, triplu olimpic (Pékin 2008, Londra 2012, Rio 2016), vice-campion olimpic la Rio și participant la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021, campion mondial în 2018 și campion european în 2019, căpitan Oranje-Rood (Olanda)], Victor Wegnez [jucător al echipei naționale belgiene, campion mondial în 2018, campion european în 2019, jucător al Racing Club din Bruxelles (Belgia)] și Victor Charlet [căpitan al echipei din Franța, jucător la Waterloo Ducks (Belgia)

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 74% Bumbac, 26% Polietilenă tereftalată Material intercalat 95% Bumbac, 5% Elastan

TESTE

Produsele noastre sunt testate în laborator şi pe teren, în condiţii reale de joc, de către echipa noastră.

Aprobat de

Jill Boon (Belgia), Berta Bonastre (Spania), Thomas Briels (Belgia), Victor Wegnez (Belgia) și Victor Charlet (Franța)

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
3,68 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii