Tricou 120 fitness cardio Negru-Gri Damă

4499 LEI

Produs conceput pentru fitness cardio. Tricou cu croială largă și șnur de strângere în talie, pentru ajustare în funcție de preferințe.

Ușor și respirant, asigură confort. Croială largă, șnur de strângere. A se purta singur sau peste maiou!

Culoare: GRI / Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 44 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Extensibilitate

Asigură libertate de mișcare!

Respirabilitate

Material respirant, cu uscare rapidă, pentru a menține pielea uscată.

Lejeritate

Material ușor, fluid și extensibil, care asigură confort.

Ventilare

Material ventilat, ce permite evacuarea transpirației, pentru mai mult confort.

Informații tehnice

Tricou cu croială amplă!

Design modern. Croială largă. Mai mult: vă pune în valoare silueta.

Șnur de strângere

Adaptat și pentru activitățile de zi cu zi. Șnur de strângere în talie. Design modern.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

Design modern. Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Testăm rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de evacuare a transpirației. Apoi, produsele sunt din nou testate, de data aceasta în practică. Sportivi ca voi le testează, iar specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele. Astfel sunt create produsele Decathlon!

Cum este calculat impactul produselor asupra mediului?

Impactul produselor asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produselor și diverși indicatori. Nota ABCDE a fost realizată pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai mic impact asupra mediului, comparând produse asemănătoare (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului.Mai multe detalii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 83% Polyethylene Terephtalate (rPET) - Full-Chemical Recycled, 17% Elastan Material intercalat 90% Polyethylene Terephtalate (rPET) - Full-Chemical Recycled, 10% Elastan

TESTE

Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern, pentru a confirma calitatea produsului.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
5,59 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii