DOMYOS

Trening baby gym Bleumarin Copii

4499 RON
Ref. : 8572461

Produs conceput pentru baby gym. Trening confortabil și moale, cu elastic în zona gleznelor și în zona taliei. Conceput într-un mod responsabil.

Acest trening a beneficiat de un demers de concepere Minimal Waste. ├Änc─â un pas ├«n direc╚Ťia conceperii unei colec╚Ťii mai prietenoase cu mediului.

Culoare: Bleumarin

 • 73-75cm 12L Produs indisponibil online momentan
 • 76-81cm 18L Produs indisponibil online momentan
 • 82-88cm 24L Produs indisponibil online momentan
 • 89-95cm 2-3A Produs indisponibil online momentan
 • 96-102cm 3-4A Produs indisponibil online momentan
 • 103-112cm 4-5A Produs indisponibil online momentan
 • 113-122cm 5-6A Produs indisponibil online momentan
+ 44 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Ajut─â la dezvoltarea autonomiei

  Trening ușor de îmbrăcat.

  Extensibilitate

  Material extensibil, pentru a asigura copilului libertate de mișcare.

  Informa╚Ťii tehnice

  Ce înseamnă Minimal Waste?

  Este o nou─â metod─â de fabricare pentru a reduce de╚Öeurile de material ├«n etapa de creare a designului. Produsul este g├óndit ╚Öi realizat ├«n baza unui tipar ╚Öi nu doar ├«n baza unui desen. Integr─âm aceast─â etap─â ├«nc─â de la ├«nceputul conceperii produsului. Ne asigur─âm c─â diferitele p─âr╚Ťi componente se ├«mbin─â perfect, precum un puzzle, pe tipar, ceea ce genereaz─â minimum de pierderi.

  De ce Minimal Waste?

  ├Äntre 20% ╚Öi 15% dintre textilele destinate hainelor ajung pe solul s─âlii de lucru ├«n timpul produc╚Ťiei. Astfel, resursele naturale au fost risipite. Este esen╚Ťial s─â rezolv─âm problema de la surs─â, maximiz├ónd utilizarea materialelor ╚Öi minimiz├ónd cantitatea de de╚Öeuri r─âmase ├«n urma produc╚Ťiei. Pentru acest produs, am redus de╚Öeurile de la 19% la 9%.

  Testarea produselor

  Atunci c├ónd ne concepem produsele, alegem materialele ╚Öi vopseaua care nu reprezint─â niciun risc pentru cei mici, precum ╚Öi accesorii (nasturi, ╚Önururi, strasuri) ce nu pot fi ingerate. Vrem s─â ne asigur─âm c─â materialele noastre nu sunt nocive ├«n cazul ├«n care sunt introduse ├«n gur─â de c─âtre cei mici. Plec├ónd de la norme, siguran╚Ťa copiilor este prioritatea noastr─â. Aceste mici detalii fac diferen╚Ťa!

  Dezvoltarea copilului

  Concepem produse cu ajutorul unui psihomotrician, pentru a ├«n╚Ťelege mecanismele de autonomie ale copiilor ╚Öi s─â r─âspundem acestor nevoi prin produsele noastre. ÔÇ×Provocarea este s─â-l ajut─âm pe copil s─â nu se descurajeze. Trebuie s─â putem s─â-i propunem ac╚Ťiuni care sunt ├«n sfera posibilului, pentru a-i permite s─â repete, form├óndu-╚Öi un automatism, astfel ├«nc├ót s─â generalizeze gesturileÔÇŁ explic─â Agathe, psihomotrician.

  Cum îl ajutăm pe cel mic să capete autonomie?

  Cum se reflect─â sfatul specialistului ├«n produs? Prin ├«mbr─âc─âmintea cu fermoare u╚Öor de ├«nchis, un guler mai larg pentru a se ├«mbr─âca singur, f─âr─â a r─âm├óne blocat ├«n aceasta, repere vizuale pentru ├«mbr─âcare u╚Öoar─â.Toate acestea pentru ca micu╚Ťul s─â dob├óndeasc─â, ├«ncetul cu ├«ncetul, mecanismele de autonomie, dar ╚Öi pentru a-l ajuta s─â se ├«mbrace ca un om mare.

  Care este echipamentul potrivit pentru baby gym?

  Produsele Domyos pentru copii: tricou, pantalon de trening, colan╚Ťi ╚Öi hanorac. Obiectivul: echipamentul asigur─â libertate de mi╚Öcare. ├Än func╚Ťie de nivelul de performan╚Ť─â, echipamentul este disponibil ├«n mai multe grade de tehnicitate.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Material principal 48% Bumbac, 46% Poliester, 6% Elastan

  TESTE

  Produsul a fost supus unor teste de sp─âlare ┼či uscare pentru a verifica men┼úinerea formei ┼či a culorii. Testele sunt efectuate ├«n mod consecvent ├«ntr-un laborator extern pentru a confirma exigen╚Ťele de calitate a produsului.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program normal

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A se c─âlca la maximum 110┬░C - f─âr─â aburi

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri