Trening baby gym Bleumarin Copii

4499 LEI
8572461

Produs conceput pentru baby gym. Trening confortabil și moale, cu elastic în zona gleznelor și în zona taliei. Conceput într-un mod responsabil.

Acest trening a beneficiat de un demers de concepere Minimal Waste. Încă un pas în direcția conceperii unei colecții mai prietenoase cu mediului.

Culoare:

Bleumarin

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 44 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Ajută la dezvoltarea autonomiei

Trening ușor de îmbrăcat.

Extensibilitate

Material extensibil, pentru a asigura copilului libertate de mișcare.

Informații tehnice

Ce înseamnă Minimal Waste?

Este o nouă metodă de fabricare, pentru a reduce deșeurile de material în etapa de design. Produsul este gândit și realizat în baza unui tipar și nu doar în baza unui desen. Integrăm această etapă încă de la începutul conceperii produsului. Ne asigurăm că diferitele părți componente se îmbină perfect, precum un puzzle, pe tipar, ceea ce generează minimum de pierderi.

De ce Minimal Waste?

Între 20% și 15% dintre textilele destinate hainelor ajung pe solul sălii de lucru în timpul producției. Astfel, aceste materiale textile, dar și resursele naturale au fost risipite. Este esențial să rezolvăm problema de la sursă, maximizând utilizarea materialelor și minimizând cantitatea de deșeuri rămase în urma producției. Pentru acest produs, am redus deșeurile de la 19% la 9%.

Testarea produselor

Atunci când ne concepem produsele, alegem materialele și vopseaua care nu reprezintă niciun risc pentru cei mici, precum și accesorii (nasturi, șnururi, strasuri), ce nu pot fi ingerate. Vrem să ne asigurăm că materialele noastre nu sunt nocive în cazul în care acestea sunt băgate în gură de către cei mici. Plecând de la norme, siguranța copiilor este prioritatea noastră. Aceste mici detalii fac diferența!

Dezvoltarea copilului

Concepem produse cu ajutorul unui psihomotrician, pentru a înțelege mecanismele de autonomie ale copiilor și să răspundem acestor nevoi prin produsele noastre. „Provocarea este să-l ajutăm pe copil să nu se descurajeze. Trebuie să putem să-i propunem acțiuni care sunt în sfera posibilului, pentru a-i permite să repete, formându-și un automatism, astfel încât să generalizeze gesturile” explică Agathe, psihomotrician.

Cum îl ajutăm pe cel mic să capete autonomie?

Cum se reflectă sfatul specialistului în produs? Fermoare ușor de închis, un guler mai larg, pentru a se îmbrăca singur, fără a rămâne blocat în aceasta și repere vizuale pentru îmbrăcare ușoară. Toate acestea pentru ca micuțul să dobândească, încetul cu încetul, mecanismele de autonomie, dar și pentru a-l ajuta să se îmbrace ca un om mare.

Care este echipamentul potrivit pentru baby gym?

Produsele Domyos pentru copii: tricou, pantalon de trening, colanți și hanorac. Obiectivul: echipamentul asigură libertate de mișcare. În funcție de nivelul de performanță, echipamentul este disponibil în mai multe grade de tehnicitate.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 48% Bumbac, 46% Polietilenă tereftalată, 6% Elastan

TESTE

Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare, pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern, pentru a confirma calitatea produsului.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
8,82 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre