FOUGANZA

Tocă Echitație 120 bleumarin/roz

10499 RON
14999 RON -30%
*De la ‪17.11.2022‬, în limita stocului disponibil
Ref. : 8603593

Produs conceput pentru echitație, pentru a vă proteja în caz de impact (nivel începător).

Te inițiezi în echitație? Toca 120 este confortabilă și are avantajul de a fi ușor de reglat datorită rotiței situate la spate. Echipamentul optim pentru inițierea în echitație!

Culoare: Roşu coacăză / Albastru negru / Albastru

XS/48-52cm

Ridicare gratuită din magazin

+ 104 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protecție împotriva șocurilor

  Certificată, potrivit EN1384:2017

  Reglabil

  Rotița situată la spate permite reglarea rapidă a tocii.

  Ventilare

  Nu reține umiditatea: Toca permite evacuarea transpirației.

  Confortul utilizatorului

  Toca este prevăzută cu spumă pentru un confort optim.

  Stabilitate

  Sistem de prindere lateral, în 4 puncte, pentru o susținere bună.

  Informații tehnice

  Normă:

  Certificată, potrivit EN1384:2017

  Mărimi

  XS (48-52), S (52-55cm), M (55cm-58cm), L (58-61cm).

  Greutate:

  530 g - Mărimea M (55 -58 cm).

  Protecţie

  Toca 120 este special concepută pentru echitație. Testată în atelierele noastre, toca este concepută pentru a absorbi o parte din șoc în cazul unui impact, prin deformarea parțială a carcasei și/sau a materialului de protecție. În caz de impact, înlocuiți toca! Deteriorările pot fi invizibile, aşa că se recomandă înlocuirea tocii care a suferit un şoc.

  Adaptare

  Echipamentul de echitație trebuie să vă asigure libertate de mișcare. Toca 120 prezintă avantajul de a fi reglabilă și se adaptează perfect pe cap. Produsul este disponibil în 4 mărimi: de la XS la L, 48 la 61. Pentru a alege mărimea potrivită, reglați toca cu ajutorul rotiței de la spate. Ușor de utilizat, veți găsi rapid o modalitate de a fixa toca.

  Confort

  Echipamentul pentru echitație are rolul de a oferi libertate de mișcare în timpul antrenamentelor. De aceea, echipa Fouganza a prevăzut toca cu spumă, pentru a vă oferi un confort optim. Interiorul tocii conține, de asemenea, spumă detașabilă. Aceasta se poate spăla automat, la 30°C. Spuma este situată, de asemenea, la nivelul bărbii, pentru a-i împiedica pe copii să se ciupească atunci când o închid.

  Capacitate de susţinere

  Un sistem de protecție eficient este cel care susține bine capul, motiv pentru care toca de protecție 120 este prevăzută cu un sistem de închidere lateral, în 4 puncte. Datorită celor 4 puncte, toca susține bine capul, într-o manieră echilibrată. Dacă toca este mărimea potrivită, nu se va mișca în timpul antrenamentului.

  Ventilare optimă

  Toca 120 a fost concepută pentru a nu păstra căldură. Este prevăzută cu 50 de orificii care permit o bună evacuare a căldurii.

  Design

  Toca 120 poate fi utilizată în diferite practici de echitație. Toca este disponibilă în diferite culori.

  Întreţinere

  Curățați exteriorul tocii cu un material textil. A nu se folosi substanțe de curățare care pot deteriora toca. Spuma de pe interiorul este detașabilă și se poate spăla la mână, cu apă rece. Pentru depozitare şi transport se recomandă utilizarea unei genţi din material textil, pentru a feri toca de murdărie, zgârieturi şi lumină.

  Reglarea tocii

  Pentru o protecţie optimă, toca trebuie să fie în contact cu capul, evitând însă punctele de compresie. Atunci când cureaua de prindere este reglată corect, toca nu trebuie să alunece în faţă, în spate sau în lateral.
  Cureluşa tocii trebuie să treacă pe sub bărbie, şi nu la nivelul acesteia. Ea trebuie să fie reglată astfel încât să nu permită mişcarea tocii, fără a strânge, însă, prea tare.

  Atenuarea şocurilor:

  Toca este concepută pentru a absorbi o parte din șocul unei lovituri, prin deformare parțială a carcasei sau/și a învelișului protector. O astfel de tocă reduce severitatea accidentărilor. Protecţia oferită de tocă depinde de circumstanţele accidentului. Purtarea tocii de protecţie nu exclude în întregime situaţiile de deces sau invaliditate pe termen lung.

  Recomandări de utilizare

  A se citi manualul de utilizare. Produsul este conceput exclusiv pentru echitație. A nu se folosi pentru alte tipuri de sporturi. Vă recomandăm să vă achizionați echipamentul potrivit.

  Durată de viaţă

  Se recomandă înlocuirea căștii după fiecare impact. Deteriorările pot fi invizibile. Dacă nu a suferit niciun impact, înlocuiți, totuși, toca după 5 ani de la data fabricației (înscrisă pe etichetă).

  Din motive de siguranță, acest produs nu poate fi returnat.

  Cască ce corespunde normelor EPI (Echipament de Protecție Individuală).

  Asigurață-vă că mărimea vi se potrivește.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Carcasă 100% Acrilonitril butadien stiren Căptuşeala principală 100% Polistiren Chingă 100% Poliamidă Catarame 100% Polioximetilen Spumă 100% Poliuretan

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se feri de orice sursă de căldură. În caz contrar, materialul din polistirenă îşi poate pierde din proprietăţile de protecţie.

  Restricții de utilizare

  Pentru echitaţie. În caz de şoc, toca trebuie înlocuită.

  TESTE

  Casca a fost testată într-un laborator independent, în conformitate cu reglementările aflate în vigoare.

  Aprobat de

  N:2789

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri