FOUGANZA

Toc─â 100 echita╚Ťie Negru Adul╚Ťi ╚Öi Copii

Sc─âdem pre╚Ťurile
11999 RON
Pret vechi: 13999 RON
Ref. : 961392

Produs conceput pentru echita╚Ťie. pentru a v─â proteja ├«n caz de impact (nivel ├«ncep─âtor).

Te ini╚Ťiezi ├«n echita╚Ťie? Toca 100 este confortabil─â ╚Öi are avantajul de a fi u╚Öor de reglat datorit─â roti╚Ťei situate la spate. Echipamentul optim pentru ini╚Ťierea ├«n echita╚Ťie!

Culoare: Negru

 • XS/48-52cm Produs indisponibil online momentan
 • S/52-55cm Produs indisponibil online momentan
 • M/55-58cm Produs indisponibil online momentan
 • L/58-61cm Produs indisponibil online momentan
+ 119 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protec╚Ťie ├«mpotriva ╚Öocurilor

  Certificat─â, potrivit EN1384:2017

  Reglabil

  Roti╚Ťa situat─â la spate permite reglarea rapid─â a tocii.

  Confortul utilizatorului

  Toca este prev─âzut─â cu spum─â pentru un confort optim.

  Ventilare

  Nu re╚Ťine umiditatea: Toca permite evacuarea transpira╚Ťiei.

  Stabilitate

  Sistem de prindere lateral, ├«n 4 puncte, pentru o sus╚Ťinere bun─â.

  Imagini

  Toc─â 100 echita╚Ťie Negru Adul╚Ťi ╚Öi Copii
  Toc─â 100 echita╚Ťie Negru Adul╚Ťi ╚Öi Copii
  Toc─â 100 echita╚Ťie Negru Adul╚Ťi ╚Öi Copii
  Toc─â 100 echita╚Ťie Negru Adul╚Ťi ╚Öi Copii
  Toc─â 100 echita╚Ťie Negru Adul╚Ťi ╚Öi Copii
  Toc─â 100 echita╚Ťie Negru Adul╚Ťi ╚Öi Copii
  Toc─â 100 echita╚Ťie Negru Adul╚Ťi ╚Öi Copii
  Toc─â 100 echita╚Ťie Negru Adul╚Ťi ╚Öi Copii
  Toc─â 100 echita╚Ťie Negru Adul╚Ťi ╚Öi Copii
  Toc─â 100 echita╚Ťie Negru Adul╚Ťi ╚Öi Copii

  Informa╚Ťii tehnice

  Norm─â:

  Certificat─â, potrivit EN1384:2017

  M─ârimi

  XS (48-52), S (52-55cm), M (55cm-58cm), L (58-61cm).

  Greutate:

  530 g - M─ârimea M (55 -58 cm).

  Protecţie

  Produs conceput pentru echita╚Ťie. Toca 100 este special conceput─â pentru echita╚Ťie. Testat─â ├«n atelierele noastre, toca este conceput─â pentru a absorbi o parte din ╚Öoc ├«n cazul unui impact, prin deformarea par╚Ťial─â a carcasei ╚Öi/sau a materialului de protec╚Ťie. ├Än caz de impact, ├«nlocui╚Ťi toca! Deterior─ârile pot fi invizibile, a┼ča c─â se recomand─â ├«nlocuirea tocii care a suferit un ┼čoc.

  Adaptare

  Echipamentul de echita╚Ťie trebuie s─â v─â asigure libertate de mi╚Öcare. Toca 100 prezint─â avantajul de a fi reglabil─â ╚Öi se adapteaz─â perfect pe cap. Produsul este disponibil ├«n 4 m─ârimi: de la XS la L, 48 la 61. Pentru a alege m─ârimea potrivit─â, regla╚Ťi toca cu ajutorul roti╚Ťei de la spate. U╚Öor de utilizat, ve╚Ťi g─âsi rapid o modalitate de a fixa toca.

  Confort

  Echipamentul pentru echita╚Ťie are rolul de a oferi libertate de mi╚Öcare ├«n timpul antrenamentelor. De aceea, echipa Fouganza a prev─âzut toca cu spum─â, pentru a v─â oferi un confort optim. Interiorul tocii con╚Ťine, de asemenea, spum─â deta╚Öabil─â. Aceasta se poate sp─âla automat, la 30┬░C. Spuma este situat─â, de asemenea, la nivelul b─ârbii, pentru a-i ├«mpiedica pe copii s─â se ciupeasc─â atunci c├ónd o ├«nchid.

  Capacitate de susţinere

  Un sistem de protec╚Ťie eficient este cel care sus╚Ťine bine capul, motiv pentru care toca de protec╚Ťie 100 este prev─âzut─â cu un sistem de ├«nchidere lateral, ├«n 4 puncte. Datorit─â celor 4 puncte, toca sus╚Ťine bine capul, ├«ntr-o manier─â echilibrat─â. Dac─â toca este m─ârimea potrivit─â, nu se va mi╚Öca ├«n timpul antrenamentului. Asigur─â confort!

  Ventilare optim─â

  Toca 100 a fost conceput─â pentru a nu p─âstra c─âldur─â. Este prev─âzut─â cu 50 de orificii care permit o bun─â evacuare a c─âldurii. Asigur─â evacuarea c─âldurii!

  Design

  Design modern. Toca 100 poate fi utilizat─â ├«n diferite practici de echita╚Ťie. Toca este disponibil─â ├«n diferite culori.

  Întreţinere

  Cur─â╚Ťa╚Ťi exteriorul tocii cu un material textil. Nu recomand─âm utilizarea solvan╚Ťilor sau a altor produse agresive care ar putea deteriora casca sau i-ar putea afecta performan╚Ťele. Pentru depozitare ┼či transport se recomand─â utilizarea unei gen┼úi din material textil, pentru a feri toca de murd─ârie, zg├órieturi ┼či lumin─â.

  Reglarea tocii

  Pentru o protecţie optimă, toca trebuie să fie în contact cu capul, evitând însă punctele de compresie. Atunci când cureaua de prindere este reglată corect, toca nu trebuie să alunece în faţă, în spate sau în lateral.
  Curelu┼ča tocii trebuie s─â treac─â pe sub b─ârbie, ┼či nu la nivelul acesteia. Ea trebuie s─â fie reglat─â astfel ├«nc├ót s─â nu permit─â mi┼čcarea tocii, f─âr─â a str├ónge, ├«ns─â, prea tare.

  Atenuarea ┼čocurilor:

  Toca este conceput─â pentru a absorbi o parte din ╚Öocul unei lovituri, prin deformare par╚Ťial─â a carcasei sau/╚Öi a ├«nveli╚Öului protector. O astfel de toc─â reduce severitatea accident─ârilor. Protec┼úia oferit─â de toc─â depinde de circumstan┼úele accidentului. Purtarea tocii de protec┼úie nu exclude ├«n ├«ntregime situa┼úiile de deces sau invaliditate pe termen lung.

  Recomand─âri de utilizare

  A se citi manualul de utilizare. Produsul este conceput exclusiv pentru echita╚Ťie. A nu se folosi pentru alte tipuri de sporturi. V─â recomand─âm s─â v─â achiziona╚Ťi echipamentul potrivit.

  Durată de viaţă

  Toc─â 100 echita╚Ťie Design modern. Se recomand─â ├«nlocuirea c─â╚Ötii dup─â fiecare impact. Deterior─ârile pot fi invizibile. Dac─â nu a suferit niciun impact, ├«nlocui╚Ťi, totu╚Öi, toca dup─â 5 ani de la data fabrica╚Ťiei (├«nscris─â pe etichet─â).

  Condi╚Ťii de retur echipament de protec╚Ťie individual

  Toca este un echipament de protec╚Ťie individual.
  Asigura╚Ťi-v─â c─â acest produs vi se potrive╚Öte (model, m─ârime, culoare) ├«nainte de a-l achizi╚Ťiona.
  Din motive de siguran╚Ť─â, acest produs nu poate fi returnat dec├ót dac─â ├«ndepline╚Öte condi╚Ťiile de retur (produsul este curat ╚Öi nou (nu a fost folosit); toate marcajele ini╚Ťiale sunt prezente ╚Öi ata╚Öate ├«n aceea╚Öi form─â ca la momentul achizi╚Ťion─ârii (etichet─â m─ârime, etichete cu diverse informa╚Ťii, etichet─â RFID, etc); nu prezint─â defecte vizuale sau urme de uzur─â; nu au fost personalizate.) ├«mpreun─â cu manualul de utilizare, etichetele ╚Öi, dac─â este cazul, cu ambalajul s─âu original; acest produs poate fi revalorificat. ├Ämpreun─â, protej─âm planeta.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Carcas─â 100% Acrilonitril butadien stiren C─âptu┼čeala principal─â 100% Polistiren Ching─â 100% Poliamid─â Catarame 100% Polioximetilen Spum─â 100% Poliuretan

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se feri de orice surs─â de c─âldur─â. ├Än caz contrar, materialul din polistiren─â ├«┼či poate pierde din propriet─â┼úile de protec┼úie.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Pentru echita┼úie. ├Än caz de ┼čoc, toca trebuie ├«nlocuit─â.

  TESTE

  Casca a fost testată într-un laborator independent, în conformitate cu reglementările aflate în vigoare.

  Aprobat de

  N:2789

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri