QUECHUA

Termos din Inox Drume╚Ťie la munte MH500 0,8L Edi╚Ťie limitat─â Negru

7999 RON
Ref. : 8734570

Produs conceput pentru a p─âstra temperatura lichidelor (calde sau reci) timp de mai multe ore. Termos rezistent, cu o bun─â capacitate de izolare.

Termos cu capac cu deschidere rapidă și sistem de blocare (0,8 L).

Culoare: Gri carbon

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 79 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  P─âstreaz─â temperatura con╚Ťinutului

  Temperatura ini╚Ťial─â 95┬░: 74┬░C dup─â 6h. Aten╚Ťie la b─âuturile calde.

  Utilizare ușoară

  Deschidere rapidă cu o mână, capac blocabil cu mâner.Din inox.366 g.

  Reparare

  Compatibil cu capacul MH100 din inox și MH500 (se vând la bucată).

  Informa╚Ťii tehnice

  Recomand─âri pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea performan╚Ťelor.

  Cu c├ót termosul este mai plin, cu at├ót temperatura va fi p─âstrat─â mai mult timp. Ave╚Ťi grij─â c├ónd utiliza╚Ťi lichide fierbin╚Ťi, c├ónd bidonul este foarte izoterm, lichidele vor r─âm├óne fierbin╚Ťi pentru o perioad─â lung─â!Perete dublu din o╚Ťel inoxidabil cu aer comprimat pentru a bloca schimburile de c─âldur─â care apar prin conduc╚Ťie sau convec╚Ťie.Pentru a bloca schimburile prin radia╚Ťii termice, un strat sub╚Ťire de cupru acoper─â exteriorul peretelui intern.

  Caracteristici practice

  Capacul se deschide u╚Öor cu o m├ón─â ap─âs├ónd butonul alb din locul marcat "PRESS".├Än timpul transportului, este posibil─â blocarea acestui buton prin glisarea butonului alb ├«n jos.Spa╚Ťiul ro╚Öu indic─â faptul c─â nu mai este posibil s─â ap─âsa╚Ťi ╚Öi capacul este blocat .
  Capacul are un filtru integrat care filtreaz─â fructele infuzate sau frunzele mari de ceai. Nu este adecvat pentru ceaiuri foarte fine.

  Recomandări de întreţinere

  Produsul se poate sp─âla ├«n ma╚Öina de sp─âlat vase (capac + corp), av├ónd grij─â ├«n acest caz s─â nu pierde╚Ťi garniturile capacului.L─âsa╚Ťi-l la uscat cu capacul desf─âcut. Garnitura din partea superioar─â a capacului poate fi scoas─â pentru sp─âlare ╚Öi uscare complet─â.

  Prima utilizare

  Cl─âti╚Ťi de 3 ori cu ap─â curat─â ├«nainte de prima utilizare.

  Materiale și reglementări

  Produsele noastre ╚Öi materialele corespund normelor de contact alimentar aflat ├«n vigoare. Nu con╚Ťine Bisfenol A (BPA), ├«n conformitate cu reglementarea francez─â aflat─â ├«n vigoare. Am ales un corp din o╚Ťel inoxidabil 18/8 (304), cunoscut pentru siguran╚Ťa alimentar─â ╚Öi un capac din polipropilen─â rezistent la c─âldur─â ╚Öi la ╚Öocuri.

  Greutate și dimensiuni

  Volum: 0,8L.
  Dimensiuni: ├ś 8,2 cm x 26,5 cm.
  Greutate: 366 g (Bidon =320 g și dop =46 g).
  Disponibil: 0,5L / 0,8L / 1L.

  Nu arunc─â, repar─âm!

  Produsele noastre sunt potrivite pentru drumeţii la munte.
  Cu trecerea timpului, produsele se vor degrada, unele p─âr╚Ťi se pot uza, rupe sau se pierd.Pentru a facilita repararea bidoanelor, capacele sunt puse ├«n v├ónzare ╚Öi separat, la bucat─â.

  Conceperea produselor: cuno╚Ötin╚Ťele noastre

  Centrul nostru mondial de concepere Quechua se afl─â ├«n Passy, la poalele masivului Mont-Blanc ├«n Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de ├«nt├ólnire pentru echipele noastre (designeri, ╚Öefi de produs, ingineri etc.) ╚Öi practican╚Ťi de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drume╚Ťii montane ╚Öi pentru a pune ├«n valoare toat─â experien╚Ťa noastr─â.

  Garan╚Ťie

  5 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Corp bidon 100% O╚Ťel inoxidabil Capac 81% Polipropilen─â, 10% Poliamid─â, 8% Silicon, 1% O╚Ťel inoxidabil

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  Sp─âla╚Ťi ╚Öi usca╚Ťi ├«nainte de depozitare. A se p─âstra ├«ntr-un loc uscat ┼či aerisit.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se utiliza în congelator, microunde

  TESTE

  Acest produs izoterm a fost testat folosind 3 protocoale:
  1/ Bidonul este umplut cu ap─â de 95┬░C ╚Öi l─âsat─â la o temperatur─â de 20┬░C.Apoi, m─âsur─âm temperatura apei dup─â 6 ore: 74┬░C. 62┬░C dup─â 12 h, 48┬░C dup─â 24 h. 2/ Apa la 95┬░C este pus─â ├«n produsul ├«nchis ╚Öi plasat─â ├«ntr-un cuptor la 5┬░C.Lichidul atinge 60┬░C dup─â 5h20.3/ Apa la 5┬░C este pus─â ├«n produsul ├«nchis ╚Öi plasat─â ├«ntr-un spa╚Ťiu la 32┬░C.Lichidul atinge 15┬░C dup─â 16h30.

  Aprobat de

  Produsele Quechua sunt testate la munte, ├«n toate tipurile de condi╚Ťii pe care le pute╚Ťi ├«nt├ólni ├«n timpul drume╚Ťiilor.Echipa noastr─â, precum ╚Öi un grup de testare (format din parteneri, ambasadori ╚Öi clien╚Ťi) au testat produsul de-a lungul ├«ntregului proces de dezvoltare, p├ón─â la comercializare.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A nu se sp─âla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri