Telemetru Golf 900

69999 LEI
Cod produs: 8546437

Produs conceput pentru măsurarea distanțelor pe terenul de golf.

Acest telemetru permite măsurarea rapidă a distanțelor, cu sau fără compensarea de denivelare. Include funcțiile de prioritate la steag și confirmarea măsurii, prin vibrație.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU / Galben fluorescent
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Precizie

Precizie

+/-1m (+/-1yd).

Rază de acțiune

Rază de acțiune

Min-Max:5m-1200 m(5,4yd - 1300yd) Steag: 320 m (350yd). Rază: 640 m (700yd).

Capacitate de amplificare

Capacitate de amplificare

x6

Compactare

Compactare

105 x 73 x 39 mm. 4,1 x 2,9 x 1,5 in.

Greutate

Greutate

175 g.

Autonomie

Autonomie

5000 măsuri.

Reglabil

Reglabil

Reglare dioptrie.

Informații tehnice

Distanțe precise și rapide

Grație telemetrului 900 Inesis, puteți măsura rapid toate distanțele importante pentru partida de joc, pe parcurs, în metri sau iarzi, la alegere. Telemetrul este dispozitivul ideal pentru a face cele mai bune alegere în materie de crose, indiferent că este vorba despre identificarea distanței la steag, plasarea mingii pe un dogleg.

Progresați mai rapid

Acest telemetru este ideal pentru măsurarea progresiei dumneavoastră. Măsurarea distanțelor cu ajutorul acestui telemetru, este cel mai bun mijloc să verificați distanța corectă parcursă pentru fiecare lovitură. Asta vă permite să constatați eficacitatea swing-ului și să luați cele mai bune decizii în alegerea crosei de care aveți nevoie, pentru a acoperi toate distanțele.

Măsurare

Prin apăsrea scurtă pe buton, se măsoară o anumtiă distanță, în timp ce apăsarea continuă permite măsurarea unei anumite zone în timp real.

Funcția pantă și distanță compensată

Când steagul este înălțat, trebuie să utilizați o crosă care să vă permită să parcurgeți o distanță mai mare decât dacă ați juca pe teren plat. De asemenea, pentru un steag mai jos decât voi, trebuie să alegeți o crosă pentru a parcurge o distanță mai mică. Telemetrul 900 vă oferă atât unghiul, cât și distanța compensată pentru a vă permite să vă alegeți mai ușor crosa cea mai apropiată.

Omologat pentru competiții

Compensarea de distanță nu este autorizată în cadrul competiției. Această funcție poate fi activată trăgând de inel și dezactivată împingânu-l. Astfel, în timpul antrenamentelor puteți apela la estimarea distanței compensate în timpul loviturilor jucate cu denivelări, putând să utilizați acest telemetru în timpul competițiilor, dar cu funcția de compensare dezactivată.

Funcția prioritate la steag

Pentru a fi siguri că se măsoară distanța la steag, telemetrul 900 Inesis este prevăzut cu o funcție de prioritate la ținta cea mai apropiată, care izolează steagul de partea din spate, pentru o măsurătoare mai fiabilă și mai rapidă.

Confirmare a măsurătorii prin vibrație

Când telemetrul ia o măsură de distanță, aceasta este confirmată printr-o vibrație. Dacă este nevoie, puteți dezactiva această confirmare de măsurătoare, prin vibrație.

Accesibilitate și protecție

Husa de protecție semi-rigidă protejează telemetrul în timpul jocului și transportului.În timpul jocului, elasticul ei permite deschiderea ușoară pentru a accesa rapid telemetrul, fiind și foarte ușor de închis pentru ca acesta să nu cadă din husă.
Certificat IPX2 (rezistă la ploaie ușoară).

Conţinutul setului

- Telemetru 900
- Husă de protecţie
- Chingă
- Material textil pentru curăţare
-O baterie litiu. -Manual de utilizare.

Conceptul Inesis

Lucrăm la produsele noastre pentru a ne asigura că ele corespund așteptărilor voastre.INESIS este o echipă de jucători de golf pasionați, care țin cont de opiniile dvs. pentru dezvoltarea produselor.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Structură 50% Acrilonitril butadien stiren, 30% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS), 20% Cauciuc - Cauciuc termoplastic (TPR) Placă 50% Baterie Lilo, 30% Epoxy, 20% Cupru Lentile 100% Sticlă- Mineral Carcasă 100% Alamă nichelată

TESTE

Regăsiți testele realizate pe telemetru pe site-ul independent MyGolfSpy: https://mygolfspy.com/best-laser-rangefinder-of-2019

Aprobat de

Ne dorim ca produsele să fie evaluate și apreciate de jucătorii de golf.Ţinem cont de părerile şi sesizările făcute asupra produselor noastre, acţionând în consecinţă, pentru ca rezultatele testelor să fie satisfăcătoare.Astfel, puteţi consulta opiniile clienţilor noştri cu privire la acest produs. Puteţi chiar contribui la îmbunătăţirea produselor noastre, lăsându-ne părerile dvs.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri