KALENJI

Sutien Clasic Alergare Jogging Run Sus╚Ťinere mare Negru

7999 RON
Ref. : 8549607

Produs conceput pentru alergare jogging. Ofer─â sus╚Ťinere mare, pentru sporturi cu impact mare.

Bretelele acestei bustiere de sport pot fi ├«ncruci╚Öate pentru a elibera mi╚Öc─ârile omopla╚Ťilor. O zon─â de respirabilitate pe piept permite evacuarea transpira╚Ťiei.

Culoare: Alb g─âlbui / Alb g─âlbui

 • XS AB Produs indisponibil online momentan
 • S AB Produs indisponibil online momentan
 • M AB Produs indisponibil online momentan
 • M CD Produs indisponibil online momentan
 • L AB Produs indisponibil online momentan
 • L CD Produs indisponibil online momentan
 • XL CD Produs indisponibil online momentan
+ 79 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Sus╚Ťinere bust

  Sus╚Ťinere mare, pentru sporturi cu impact puternic.

  Libertate de mișcare

  Elastanul prezent ├«n ╚Ťes─âtur─â favorizeaz─â libertatea de mi╚Öcare.

  Respirabilitate

  Rămâi uscată în timpul efortului datorită materialului respirant.

  Reglabil

  Bretelele reglabile se pot purta drepte sau ├«ncruci╚Öate. 3 pozi╚Ťii de reglare.

  Utilizare

  Sistem de deschidere clasică, la fel ca a unui sutien obișnuit.

  Informa╚Ťii tehnice

  Pentru ce tip de activit─â╚Ťi este adaptat─â sus╚Ťinerea acestei bustiere cu bretele ├«ncruci╚Öate ╚Öi sus╚Ťinere mare?

  Aceast─â bustier─â de sport propune o sus╚Ťinere mare a bustului ╚Öi permite practicarea sporturilor cu impact mare

  Cum poate facilita mi╚Öcarea aceast─â bustier─â cu bretele ├«ncruci╚Öate ╚Öi sus╚Ťinere mare?

  O practic─â pl─âcut─â a unui sport ╚Ťine ╚Öi de alegerea unei ╚Ťinute confortabile, ce faciliteaz─â mi╚Öc─ârile. Am conceput aceast─â bustier─â de sport cu acest obiectiv ├«n minte. Bretelele sunt reglabile ╚Öi se pot purta la alegere drepte sau ├«ncruci╚Öate. Pentru a le ├«ncruci╚Öa ├«n mijlocul spatelui, este suficient s─â utilizezi c├órligul pentru a fixa cele dou─â inele ale bretelelor ├«mpreun─â. Omopla╚Ťii sunt astfel elibera╚Ťi ╚Öi ob╚Ťii libertate de mi╚Öcare.

  Cum reu╚Öe╚Öte aceast─â bustier─â cu bretele ├«ncruci╚Öate ╚Öi sus╚Ťinere mare s─â elimine transpira╚Ťia?

  ├Än sport, s─â faci efort ├«nseamn─â adesea s─â transpiri. Vei aprecia puterea de autodep─â╚Öire, ├«ns─â nu ├«╚Ťi va pl─âcea c─â la sf├ór╚Öitul unei sesiuni vei avea hainele ude. Prin urmare, ne-am g├óndit la tine ╚Öi am ad─âugat c├óteva detalii la aceast─â bustier─â, care s─â ├«╚Ťi permit─â s─â r─âm├ói uscat─â. O dantel─â dublat─â cu mesh permite crearea unei zone de respirabilitate ├«ntre s├óni, pentru o eliminare mai bun─â a transpira╚Ťiei.

  Ce tip de cupe are bustiera cu bretele ├«ncruci╚Öate ╚Öi sus╚Ťinere mare?

  Bustier─â de sport prev─âzut─â cu 2 cupe ├«nt─ârite cu spum─â sub╚Ťire ╚Öi flexibil─â, care ofer─â un confort optim. Sf├órcurile nu ies ├«n eviden╚Ť─â, datorit─â spumei.

  De ce este importantă protejarea pieptului în timpul efortului sportiv?

  ├Än timpul unei practici sportive, s├ónii t─âi, fragili ╚Öi sus╚Ťinu╚Ťi aproape numai de piele, sunt supu╚Öi unor solicit─âri mai mari dec├ót ├«n via╚Ťa de zi cu zi. Nu conteaz─â m─ârimea cupei sau v├órsta, s├ónii suport─â mi╚Öc─âri ╚Öi salturi ╚Öi pot c├ónt─âri p├ón─â la de 5 ori mai mult greutatea lor, ├«n func╚Ťie de intensitatea practicii. Bustiera de sport le ofer─â sus╚Ťinere, confort ╚Öi protec╚Ťia necesar─â. Aceasta ├«i protejeaz─â de impact, de durere ╚Öi de o l─âsare prematur─â.

  Sus╚Ťinere mare, medie sau redus─â, cum trebuie s─â alegem?

  ├Än timpul activit─â╚Ťii sportive, tensiunile care rezult─â din solicit─âri ├«ntind pielea ╚Öi ligamentele pieptului. F─âr─â o sus╚Ťinere adecvat─â, riscurile de dureri sau de l─âsare prematur─â cresc. Pe de alt─â parte, o sus╚Ťinere excesiv─â poate avea la r├óndul ei consecin╚Ťe negative. A╚Öadar, este esen╚Ťial─â ajustarea nivelului de sus╚Ťinere al bustierei tale la m─ârimea cupei ╚Öi la intensitatea impacturilor suportate.
  Obiectivul? protejarea bustului, fără a modifica mișcarea naturală a sânului.

  Cum sunt validate nivelurile de sus╚Ťinere ale bustierelor de sport Decathlon?

  Bustierele Decathlon sunt validate ├«n laboratoarele noastre ├«n urma unui test de sus╚Ťinere a bustului. Acesta m─âsoar─â reducerea acceler─ârii mi╚Öc─ârii s├ónului ├«n timpul activit─â╚Ťii sportive. Exist─â 3 niveluri de sus╚Ťinere: 1 pentru sus╚Ťinere mic─â, 3 pentru sus╚Ťinere medie ╚Öi 5 pentru sus╚Ťinere mare.

  Ce nivel de sus╚Ťinere al bustierei se potrive╚Öte fiec─ârui sport?

  Sutienul bustierei trebuie adaptat la fiecare activitate sportiv─â. Gama noastr─â este format─â din 3 niveluri:
  - Nivelul 1: sus╚Ťinere redus─â pentru activit─â╚Ťile ce genereaz─â mi╚Öc─âri bl├ónde ale pieptului (Pilates, stretching, ├«nt─ârirea musculaturiiÔÇŽ);
  - Nivel 3: sus╚Ťinere medie, pentru activit─â╚Ťile ce genereaz─â s─ârituri moderate (dans, fitness, antrenamente cardio);
  - Nivel 5: sus╚Ťinere mare pentru activit─â╚Ťi ce implic─â mi╚Öc─âri intense (step, band─â de alergare, trambulin─â etc.).

  Cum afli m─ârimea bun─â a bustierei de sport?

  Alegerea m─ârimii bustierei adaptate conforma╚Ťiei tale asigur─â sus╚Ťinerea ╚Öi confortul bustului t─âu. Pentru a o afla, ia un centimetru de croitorie, apoi:
  - A╚Öaz─â-te ├«n fa╚Ťa unei oglinzi;
  - Pozi╚Ťioneaz─â centimetrul pe orizontal─â, ├«n partea de sus a spatelui t─âu, ├«n partea de jos a omopla╚Ťilor;
  - Treci centimetrul pe extremitatea pieptului;
  - Măsoară fără să strângi;
  - Nu ezita să folosești calculatorul nostru online pentru a facilita procesul.

  ╚śi dac─â nu se potrive╚Öte la spate?

  Dac─â cupa se potrive╚Öte, dar la spate este str├óns, se pot ad─âuga bretele de extensie pentru spate (cod de referin╚Ť─â: 8584752). Fiecare s─âcule╚Ť con╚Ťine bretele de extensie care corespund fiec─ârei m─ârimi:

  38 mm: compatibil cu mărimile XS AB: S AB, S CD, M AB, M CD, M EF, L AB și L CD.
  45 mm: compatibil cu mărimile L EF, XL CD, XL EF, 2XL EF și 3XL EF.

  Cum se ├«mbrac─â bustiera cu bretele ├«ncruci╚Öabile cu sus╚Ťinere mare?

  Pentru a facilita ├«mbr─âcarea, se recomand─â ├«nchiderea sutienului ├«n fa╚Ť─â, apoi r─âsucirea acestuia cu sistemul de ├«nchidere la spate. Urc─â-l apoi peste piept ╚Öi a╚Öaz─â bretelele, a╚Öa cum faci cu un sutien clasic.

  Care este demersul de concepere din spatele bustierelor Decathlon?

  Bustierele Decathlon, concepute de echipa noastr─â sportiv─â, vizeaz─â maximizarea confortului ╚Öi prevenirea problemelor de s─ân─âtate. Pentru a reduce riscul de leziuni ╚Öi de compresie a ganglionilor, evit─âm utilizarea ├«nt─âriturilor. De asemenea, reducem cus─âturile la nivelul mamelonului, pentru a preveni irita╚Ťiile. Prin alegerea materialelor care favorizeaz─â evacuarea transpira╚Ťiei, asigur─âm confortul prin reducerea semnificativ─â a riscurilor de irita╚Ťii cutanate.

  ├Äntre╚Ťinerea bustierei cu bretele ├«ncruci╚Öabile cu sus╚Ťinere mare

  Fiind conceput─â pentru o utilizare sportiv─â intensiv─â, aceast─â bustier─â de sport este prev─âzut─â pentru sp─âl─âri repetate. ├Ä╚Ťi recomand─âm s─â nu dep─â╚Öe╚Öti o temperatur─â de 30┬░ ╚Öi s─â utilizezi husa noastr─â de sp─âlare special─â (cod de referin╚Ť─â 8505236). Alege detergent lichid mai degrab─â dec├ót detergent pudr─â ╚Öi evit─â balsamurile, care ar putea afecta propriet─â╚Ťile respirante ale ╚Ťes─âturilor. Nu se recomand─â utilizarea usc─âtorului.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Bandă elastică 87.5% Poliamidă, 12.5% Elastan Material principal 74% Poliamidă, 26% Elastan Căptușeală cupă 100% Poliester Căptușeală din spate 100% Poliamidă Parte centrală 68% Poliamidă, 32% Elastan

  TESTE

  Capacitate de sus┼úinere Bustiera a fost supus─â unor teste ├«n laboratoarele Decathlon, pentru a m─âsura gradul de deplasare a s├ónilor ├«n timpul activit─â╚Ťilor sportive. Fiecare m─ârime este testat─â individual. SP─éLARE: testele de sp─âlare ╚Öi uscare garanteaz─â rezisten╚Ťa culorii ╚Öi formei ├«n timp.

  Aprobat de

  Acest produs a fost testat de persoane din laboratorul DECATHLON, permi╚Ť├ónd validarea sus╚Ťinerii. 10 practicante de jogging l-au validat ├«ntr-o sesiune de alergare ├«n aer liber. Testul a fost efectuat timp de 6 luni.
  Acest sutien de sport a fost testat ╚Öi validat de c─âtre echipe de echita╚Ťie pentru a asigura sus╚Ťinerea optim─â a bustului, ├«n timpul acestei practici.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program normal

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri