Suprapantalon Impermabil Drumeție la munte MH100 Albastru Copii 7-15 ani

4999 LEI

Produs conceput pentru a proteja de vânt și ploaie în timpul drumețiilor la munte.

Se poate transporta cu ușurință în rucsac. Se completează perfect cu jacheta MH500.

Culoare: ALBASTRU ÎNCHIS
Mărime: Ghid de mărimi
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Strat protector impermeabil: rezistă 2h (2000 schmerbers). Cusături 100% etanșe.

ECODESIGN

Impactul produsului asupra mediului a fost redus, prin vopsirea firului la sursă

Respirabilitate

Strat hidrofil (RET=12): reduce condensul.

Libertate de mișcare

Talie elastică și croială largă, pentru îmbrăcare ușoară.

Lejeritate

Cântărește doar 146 g pentru mărimea 10-11 ani.

Informații tehnice

Concepere care reduce impactul asupra mediului

Am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco. În timpul conceperii, am optimizat croirea diferitelor părți ale pantalonului în rola de material (minimal waste), astfel încât să reducem pierderile de material.

Reducerea consumului de apă

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

IMPERMEABILITATEA MATERIALULUI

Acest produs a fost validat la testul sub duş, sub 60 de litri de apă / m² / oră, timp de 2 ore. Acest test reproduce condiţiile medii ale unei ploi la munte. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 2 000 mm rezistă la o presiune exercitată de 2 000 mm de apă (ceea ce înseamnă aproximativ 2 ore de ploaie). Impermeabilitatea se exprimă în schmerber (spre exemplu: 2 000 schmerber).

Respirabilitate

Respirabilitatea materialului se măsoară în „Rezistență Evaporativă Termică” (RET). Este vorba despre capacitatea de a evacua transpirația în timpul efortului.Cu cât coeficientul este mai scăzut, cu cât materialul este mai respirant:RET ≤ 6: material foarte respirant
RET≤ 12: material respirant
RET ≤ 20: material puțin respirant.
Acest produs are 12 RET.

HIDROFOBIA MATERIALULUI

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (la fiecare spălare).

DETALII TEHNICE

Talie elastică.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra împachetat, într-un loc uscat şi aerisit.

Restricții de utilizare

A se ține departe de foc sau de sursele de căldură.

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua.
Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și prorpiile tehnologii:Studiul conformației (datorită analizei 3D);
Științele mișcării. Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
Științele comportamentale și senzoriale.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un grup de copii au testat produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
5,05 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre