Supraochelari Soare Polarizanți MH500 OTG CAT3 Negru Adulți

8999 LEI
8512494

Concepuți pentru cei care poartă ochelari de vedere și doresc să se protejeze de lumina puternică, fără a renunța la aceștia. Lentile polarizante.

Supraochelarii MH OTG 500 se poartă pe deasupra ochelarilor de vedere, pentru a vă proteja de soare. Lentilele polarizante reduc reflexiile.

Culoare:

Negru

Livrare
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Polarizant

Lentile polarizante: limitează reflexiile provenite de pe suprafeţe orizontale.

Protecție solară

Lentile categoria 3, cu filtru 100% UV: Ideali pe vreme însorită.

Adaptare la vedere

Transformă ochelarii de vedere în ochelari de soare.

Lejeritate

31 g.

Durabilitate

Lentile și ramă din policarbonat foarte rezistent. Garanţie 2 ani.

Compatibilitate

Se adaptează la majoritatea ochelarilor de vedere.

Informații tehnice

Anti UV.

La ce este util un material anti UV?
Pentru a vă proteja ochii de un pericol invizibil...razele UV.Razele UV sunt întotdeauna prezente, iarna sau vara, pe vreme însorită sau chiar acoperită de nori și pot fi dăunătoare pentru ochi și conturul lor.Pentru a vă păstra vederea, lentilele ochelarilor noștri de soare sunt compuse din policarbonat amestecat cu material "anti-UV" care vă protejează de razele dăunătoare ale soarelui (UVA și UVB).

Polarizare

Perfecți pentru activitățile în naturăLentilele polarizante intensifică și îmbunătățesc culorile și contrastele.
Ele oferă o protecție foarte bună și un confort excelent, lumina ajunge pe doar 1 axă, și, de asemenea, protejează de efectul de orbire prin tăierea razelor care reflectă pe o suprafață orizontală (apă, zăpadă...).Singurul dezavantaj, este dificil de citit ecrane (telefon...), deoarece tratamentul polarizant reduce luminozitatea ecranelor.

Orbirea

Clasificarea ochelarilor fumurii conform standardelor ISO 12312-1 : Categoria 1 : lentile ușor colorate, pentru lumina atenuată a soarelui.Categoria 2 : lentile fumurii, pentru luminozitate medie.Categoria 3 : lentile închise la culoare, pentru lumina puternică a soarelui (mare și munte).Între 82% și 92% din lumina vizibilă este absorbită - Categoria 4 : lentile foarte întunecate, pentru luminozitate excesivă (altitudini mari).Între 92% și 97% din lumina vizibilă este absorbită

Informaţii

Lentilele noastre sunt fabricate din policarbonat, un material foarte rezistent la șocuri, dar al cărui dezavantaj major este de a fi sensibile la zgârieturi. Chiar dacă lentilele sunt zgâriate, protecția UV nu scade, efectul de oglindă este pur estetic.Același lucru este valabil și pentru culoarea ochelarilor noștri de soare.Fie că sunt gri, maro, sau colorate… puteți alege ochelarii în funcție de preferințe, veți fi protejați indiferent de culoare.

RAME CREATE DIN POLIMER BIOSOURCED

Pentru ramele acestor ochelari de soare, folosim Rilsan Clear G850 RNew, un polimer derivat din ulei de ricin.

Demersul nostru pentru protejarea mediului înconjurător

Deoarece suntem conștienți de faptul că sunt necesare acțiuni pentru a ne păstra terenul de joacă, Quechua se angajează să limiteze impactul produselor sale asupra mediului.
Astăzi, acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm în fiecare zi pentru a-l produce într-un mod cât mai responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Cadru/ Șasiu 100% Poliamidă 11 (PA11) Lentile 100% Policarbonat

Restricții de utilizare

Lentilele polarizante pot afecta cititul pe ecrane.

TESTE

Toate accesoriile noastre de optică sunt testate în laboratorul DECATHLON şi în condiţiile de utilizare pentru care aceştia au fost concepuţi. Echipele de concepere, şefii de produs, inginerii şi designerii se asigură că ochelarii de sport corespund perfect utilizării pe teren.

Aprobat de

Aceşti ochelari sunt concepuţi în conformitate cu norma ISO 12312-1.

Recomandări de întreținere

A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO)..

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri