Supă de pui liofilizată trekking 70 g

2999 LEI
Cod produs: 8642286

Produs conceput pentru aport optim de energie. Nu cântărește mult. 70 g.

100% liofilizată.190 kcal energie pe pliculeț (greutate produs liofilizat: 50 g + plic 20 g). Greutate finală rehidratată: 350g.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Preparare rapidă (-9 min) și ușoară, datorită recipientului gradat.

Aport energetic

Aport energetic

100% liofilizată, 350 g rehidratată. 390 Kcal pentru 100g18% carne.

Transportare ușoară

Transportare ușoară

Ambalaj resigilabil. Dimensiune 18,5 x 15 x 5,5 cm. Greutate totală 70 g.

Informații tehnice

Recomandări de utilizare

Cu cât apa este mai caldă, cu atât rehidratarea se face mai bine. Dacă apa nu este fiartă, așteptați câteva minute în plus, înainte de a gusta. Pentru preparare corectă, amestecați bine.
Noi definim volumul de apă pe baza anumitor criterii.Puteți ajusta volumul apei, textură și savoare în funcție de gusturi.

DESHIDRATARE SAU LIOFILIZARE?

Alimente 100% liofilizate!
Liofilizarea este un procedeu de sublimare (trecerea apei din stare solidă direct în stare gazoasă). Astfel, se păstrează toate proprietățile nutriționale ale ingredientelor folosite (spre deosebire de alte procedee de deshidratare). Gustul alimentelor rămâne intact.

Cum sunt preparate produsele?

Produsele sunt fabricate în Franța. Fiecare ingredient este liofilizat separat: Înainte de liofilizare, carnea este gătită la o temperatură de cca. 70°C, între 45 minute și 1h. Toate ingredientele sunt amestecate și condimentate apoi, în funcție de rețetă. Apoi sunt împachetate.

Dimensiuni şi greutate

Greutate rehidratat: 350 gr
Greutate uscat : 50 g
Dimensiuni : 18,5 x 15 x 5,5 cm
Greutate totală: 70 grame.

Păstrare

Condiționat într-o atmosferă protectoare.Alimentele nu sunt proaspete pe termen nelimitat.În timp, acestea se deteriorează sau putrezesc.Pentru a încetini acest proces de deteriorare și a păstra prospețimea mâncărurilor noastre cât mai mult timp posibil, un gaz alimentar (azot E941) este introdus în ambalaj înainte de sigilarea acestuia.Azotul inert și inodor protejează împotriva oxidării, eliminând în același timp particulele de umiditate.A se consuma în întregime după deschidere.

Valoare nutrițională

Valori nutriționale: 100 g | 50 g (=1 porție)
Valori energetice: 1593 kJ - 380 kcal | 797 kJ - 190 kcal
Grăsimi: 12,0 g | 6,0 g dintre care acizi grași saturați: 1,9 g | 1 g
Glucide : 39,0 g | 20,0 g
dintre care zaharuri: 14 g | 7,0 g
Proteine: 23,0 g | 12,0 g
Proteine: 6,8 g | 3,4 g

Greutate

0.07 kg
Greutate totală

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Ingrediente: cartofi 23% origine : Polonia, carne de pui 18% origine : Polonia, piper 15% origine : Polonia, morcovi 8% origine : Polonia, fasole 8% origine : Polonia, rădăcini de pătrunjel 6% origine : Polonia, ceapă 4% origine : Polonia, suc de roșii 5% origine : Italia, fâină de grâu, ulei de rapiță, sare de masă, condimente (CELERI). Poate conține urme de: lapte, muștar, ouă, migdale, soia.

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi curat. Condiționat într-o atmosferă protectoare.A se consuma în întregime după deschidere.

TESTE

Toate produsele noastre alimentare sunt testate în fiecare etapă de dezvoltare de către echipele noastre.

Aprobat de

Echipa de concepere a testat acest produs în timpul drumețiilor organizate în apropierea sediului nostru, din Alpii francezi, acolo unde marca Forclaz își are sediul. Mâncarea deshidratată este aprobată de dieticianul nostru și de persoanele care ne testează produsele.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri