Stick protecție solară FPS50+

3999 LEI
Preț per bucată 3.99900 LEIKG

Produs conceput pentru a asigura protecție împotriva soarelui, în timpul practicării de surf. Foarte rezistent la apa de mare.

Produs dezvoltat și testat de numeroși practicanți în laboratoare independente.Asigură protecție eficientă și durabilă în timpul sesiunilor de surf.

Mărime:
IP 50
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 39 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție solară

FPS50+ față și buze. Protecție ridicată UVA și UVB.

Rezistența la apă

Rezistent la apă. Testat în funcție de norma în vigoare.

Natural

100% ingrediente și filtre anti-UV de origine naturală.

Informații tehnice

Respectarea legii Hawaii


Pentru a proteja ecosistemul marin, conducerea statului Hawaii a decis să interzică utilizarea anumitor substanțe chimice pentru fabricarea produselor de protecție împotriva soarelui, prin introducerea legii Hawaii, intrată în vigoare la 1 ianuarie 2021.
Această lege listează substanțele chimice ce se regăsesc adesea în cremele solare și sunt susceptibile de afectarea sau chiar distrugerea coralilor.Acest produs respectă legea Hawaii și a fost validat de către o echipă de toxicologi.

Ocean Friendly

Produse non-toxice asupra coralilor și biodiversității marine

Compoziție

Ingrediente: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, TITANIUM DIOXIDE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, JOJOBA ESTERS, C10-18 TRIGLYCERIDES, SILICA, TOCOPHEROL.Filtre fără nano-particule. Ceară de albine. Greutate: 9,5 g

Care este diferența dintre un filtru UV chimic și un filtru UV mineral?

Acest stick solar garantează o protecție optimă datorită dioxidului de titan, un filtru UV mineral, aici, fără nano-particule (suspectate de a afecta bariera epidermică a pielii).Precum un filtru UV chimic care absoarbe razele în locul pielii, filtrul mineral reflectă razele UV precum o barieră, deci este eficient încă de la aplicare.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Ingrediente: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, TITANIUM DIOXIDE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, JOJOBA ESTERS, C10-18 TRIGLYCERIDES, SILICA, TOCOPHEROL.

TESTE

Pentru a ne asigura că acest produs nu are niciun impact asupra diversității marine, echipele Decathlon au realizat mai multe teste asupra nivelului de biodegrabilitate și a toxicității asupra coralilor. După diferite teste realizate în laboratoare independente, s-a atestat că acest stick solar mineral nu este toxic pentru corali, că respectă legea Hawaii și că produsul este ușor degradabil (biodegradabil la 64% după 28 zile de test).

Aprobat de


Testat în funcție de normele cosmetice în vigoare, de către un laborator independent.Testat de către peste 60 de practicanți de surf.

Produse similare

Imagini

Stick protecție solară FPS50+
Stick protecție solară FPS50+
Stick protecție solară FPS50+

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri