DOMYOS

Sta╚Ťie de echilibru FEETMOBILITY reversibil─â ╚Öi modulabil─â Gri-Verde

6999 RON
Ref. : 8573525

Produs conceput pentru tonifierea și reeducarea picioarelor. Potrivit, de asemenea, pentru echilibru sau auto-masajul picioarelor.

Po╚Ťi preveni eventualele accident─âri, prin ├«nt─ârirea musculaturii picioarelor ╚Öi lucrarea mobilit─â╚Ťii gleznelor. Permite diversificarea exerci╚Ťiilor ├«n func╚Ťie de progres.

Culoare: GRI DESCHIS / GRI ÎNCHIS

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 69 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Polivalen╚Ť─â

  Echilibru, reeducare, tonifiere.

  Polivalen╚Ť─â

  Presiune reglabil─â, cu o pomp─â cu ac, neinclus─â.

  Informa╚Ťii tehnice

  Poate fi folosit pe ambele p─âr╚Ťi!

  Po╚Ťi folosi ambele fe╚Ťe ale acestui dispozitiv. O parte neted─â pentru exerci╚Ťii de echilibru ╚Öi o parte cu elemente ├«n relief pentru a stimula circula╚Ťia s├óngelui, c├ónd stai ├«n ╚Öezut, cu picioarele goale peste produs. Adapteaz─â nivelul de umflare conform nevoilor!

  Cum ├«mi umflu sta╚Ťia de echilibru?

  Dac─â sim╚Ťi solul prin sta╚Ťie, este timpul s─â o umfli. Dac─â este cazul, atunci umfl─â produsul cu o pomp─â cu ac: 8369006 (nu este inclus─â).Testeaz─â ├«nainte de antrenament.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Parte principal─â 100% Policlorur─â de vinil

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita ├«ntr-un loc uscat, curat, la temperatur─â moderat─â, ├«ntr-un loc ferit de surse directe de c─âldur─â (calorifer, geamuri direct ├«nc─âlzite de soare, pardoseal─â ├«nc─âlzit─â, suprafe╚Ťe l─âcuite).

  TESTE

  Pentru a garanta calitatea acestui produs, am realizat teste exigente. Materialele folosite nu con╚Ťin substan╚Ťe nocive.

  Aprobat de

  ÔÇ×Acest produs ├«mi este util nu numai pentru antrenarea echilibrului, dar ╚Öi pentru masarea picioarelor: ├«l recomandÔÇŁ, poveste╚Öte Axel.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri