Şosete schi 100 Roz Copii

2999 LEI

Produs conceput pentru schi/snowboard (practicare consecventă).Șosete călduroase și tehnice!

Design în tendințe.Șosete călduroase și confortabile.

Mărime: Ghid de mărimi
+ 29 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Talpa şosetei conține 50% lână.

Precizie

Șosete cu grosime medie pentru clăpari strâmți sau medii.

Respirabilitate

Material sintetic, ce permite evacuarea transpiraţiei.

Stabilitate

Şosete cu elastic integral, pentru a nu aluneca.

Informații tehnice

Compoziție

Amestecul de materiale garantează o izolare termică bună.
Lâna prezentă în talpă asigură izolare și o capacitate mare de absorbție a umidității. Acrilicul asigură, de asemenea, protecție termică.Elastanul vă garantează o bună susținere a șosetei pe picior.

Caracteristici

Grosime medie, pentru clăpari cu o carcasă îngustă sau medie.Protecție degete, pentru mai mult confort.Material flaușat la călcâi și în vârf.
Material flaușat la tibie, pentru a vă proteja de contactul cu clăparii sau botsii.

Ergonomie

Șosete integral elastice, pentru adaptare la conformație.

Alegerea mărimii

Fiecare mărime a șosetelor noastre acoperă 4 sau 3 mărimi. Profităm de calitățile elastanului prezent în toate șosetele pentru ca acestea să se adapteze bine pe picior și să fie stabile.Având în vedere că fiecare are o conformație diferită a picioarelor, este important să probați șosetele înainte de a merge pe pârtie.Vă recomandăm să alegeți o mărime mai mică în cazul în care sunteți între mărimi.

Garanție

Aceste șosete au o garanție de 2 ani.Angajamentul nostru?Vă propunem produse durabile care să vă însoțească pentru toate ieșirile la schi.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Șosete 51% Acril, 33% Poliamidă, 14% Lână, 2% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Produsul trebuie să fie complet uscat înainte de depozitare.

TESTE

Toate șosetele noastre sunt testate în laborator și în condiții reale de utilizare pentru a valida următoarele aspecte: toxicologia, rezistența la UV, rezistența la abraziune, uzarea accelerată și rezistența la spălări repetate. Echipa noastră a conceput acest produs în Franța, la poalele muntelui Mont Blanc

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
3,15 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii