Șort Termic Fotbal Keepdry 500 Negru Adulți

6999 LEI
8641674

Produs conceput pentru fotbal (nivel mediu).

Recomandat pentru temperaturi cuprinse între 7° și 20°C, în funcție de sensibilitatea la frig. Șortul evacuează transpirația și menține căldura corpului în timpul unei activități fizice de lungă durată.

Culoare:

Negru / Gri carbon

Mărime: Ghid de mărimi
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Protejează de frig și reglează temperatura corpului.

Respirabilitate

Materialul evacuează transpirația, menține pielea uscată și confortul termic.

Reducerea frecărilor

Reduce frecările, pentru a nu provoca iritații.

Libertate de mișcare

Croiala asigură libertate de mișcare.

Rezistența la frecare

Întărituri în zona șoldurilor.

Informații tehnice

Avantaje îmbrăcăminte termică

Îmbrăcămintea termică este un strat izolator care păstrează căldura. De asemenea, are rolul de a absorbi transpirația și a o evacua spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Astfel, în timpul antrenamentelor, îmbrăcămintea termică reglează temperatura corpului la 37°C, atât pe vreme rece, cât și pe vreme caldă. Aceasta se usucă rapid. Evacuarea transpirației se poate realiza pe o perioadă îndelungată, pentru a prelungi timpul de antrenament în deplin confort.

Echipa care concepe produsele

Am luat în considerare sfaturile dumneavoastră şi am conceput un produs adaptat. Am conceput un răspuns potrivit pentru fotbaliștii de nivel mediu. În timpul jocului ritmul se accelerează, iar intesitatea activității variază. Ținuta trebuie să fie foarte respirantă pentru a regla temperatura corpului pe timpul jocului. Șortul interior trebuie să fie mulat, pentru a evacua imediat transpirația și a aasigura căldură.

Gama nouă Keepdry 2022

O gamă de produse cu mai multe beneficii.
Îmbrăcămintea termică și tehnică Keepdry poate fi utilizată și pentru alte sporturi. Gama nouă 2022 are un design mai actual și potrivit pentru un ansamblu mai mare și mai mixt de sporturi. Practicantele de gen feminin sunt și ele numeroase.
Gamă nouă înseamnă reducerea emisiilor de CO2, prin schimbarea procesului de vopsire.

Concepere exigentă

Practicarea de fotbal necesită ca îmbrăcămintea termică să îndeplinească anumite criterii tehnice exigente: jucătorul trece prin intensități diferite în timpul jocului, dar și prin perioade în care nu face mișcare, timp în care nu trebuie să-i fie frig. Acesta practică și pe vreme ce poate varia de la foarte rece, la foarte caldă.
Așadar am creat un produs tehnic, prin procesul de concepere și materialul folosit. Îmbrăcămintea termică este esențială și eficientă.

Reglarea temperaturii

Materialul și tehnologia folosite permit reglarea temperaturii corpului în condiții intense de joc, fără a resimți senzația de frig. Pentru o eficacitate ideală a produsului, acesta trebuie purtat în contact cu pielea.Materialul permite asocierea unei croieli mulate sau mai largi, pentru mai multă respirabilitate și pentru reglarea termică a corpului.

Teste

Produs testat pentru capacitatea de evacuare a transpirației, dar și pentru aportul de căldură.
Prin urmare, produsul poate fi utilizat în funcție de 2 criterii: temperatura exterioară și intensitatea activității sportive.

O producție realizată majoritar în Europa

Produsele din gama Keepdry sunt fabricate în mare parte în Europa. Colaborăm cu specialiști în tricotaj fără cusături din Italia și Turcia.

Produs conceput eco

Pentru modelele negre am folosit o metodă de vopsire mai prietenoasă cu mediul.
Folosim procesul de vopsire, numit Dope Dyed, care permite vopsirea firului în masă. Această metodă reduce considerabil emisiile de CO2. Alegând acest produs, contribuiți la protejarea mediului înconjurător.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 63% Polietilenă tereftalată, 30% Poliamidă, 7% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și aerisit, ferit de umiditate.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri