Șort Portar Fotbal F500 Negru Adulți

6499 LEI

Produs conceput pentru portari de fotbal.

Doriți protecție atunci când plonjați după minge? Șortul F500 din material rezistent, are întărituri din spumă la șolduri, pentru reducerea impactului.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 64 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție anti-șoc

Spumă de protecție la nivelul șoldurilor.

Rezistența la frecare

Inserții specifice la nivelul șoldurilor.

Întreținere

A se spăla la 30°C maximum. Se usucă rapid.

Libertate de mișcare

Croială adaptată pentru a asigura liberate de mișcare în timpul plonjării.

ECODESIGN

Produs conceput eco, care reduce cu 49% impactul de CO2.

Informații tehnice

Concepere

Acest produs a fost creat în urma observării jucătorilor pe teren, la anternamente sau meciuri. Am inserat zone de protecție din spumă la șolduri, pentru a limita impactul cu solul în timpul plonjării. Aceste zone de protecție sunt intărite cu inserții din material rezistent, pentru a limita abraziunea la contactul cu solul.

Susţinere

Șnur de strângere la nivelul taliei pentru reglare perfectă.

Notă pentru a compara impactul produsului asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de totalitatea ciclului de viață și în funcție de diferiți indicatori.
Nota globală ABCDE este realizată pentru a identifica ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, comparând produse de același fel (tricou, pantalon, rucsac). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de ilustrarea impactului produselor asupra mediului.Pentru mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Concept eco

Reducem impactul asupra mediului prin vopsirea materialului la sursă, acest lucru economisind până la 60% din consumul de apă. În plus, am îmbunătățit acest produs printr-un demers de concepere eco, reducând materialul textil utilizat. Reducere de 49% a impactului de CO2.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 90% Poliester, 10% Elastan Spumă 85% Polietilenă, 15% EVA

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
5,41 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii