Șort lung Fotbal VIRALTO CLUB Roșu-Gri Bărbați

6999 LEI
8651214

Produs conceput pentru încălzire și antrenamente de fotbal, de până la 3 ori pe săptămână.

Aveți nevoie de un şort pentru antrenamente sau încălzire? Acest șort este mai lung decât unul clasic și are 2 buzunare cu fermoar.

Culoare:

Gri carbon / Roșu intens

Mărime: Ghid de mărimi
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Croială mulată și material din elastan.

Buzunare

2 buzunare cu închidere.

Căldură

Material dens şi moale, ce asigură căldură.

Stabilitate

Elastic în talie şi şnur de strângere, pentru o susţinere bună.

Respirabilitate

Materialul respirant evacuează eficient transpirația către exterior.

Rezistenţă

Pentru practicare consecventă (de 2 - 3 ori pe săptămână). Rezistă la frecare.

Adaptare la conformație

Adaptat la conformația oricărui jucător.

Informații tehnice

VIRALTO, produse KIPSTA care asigură confort și libertate de mișcare

VIRALTO este o colecție disponibilă pentru bărbați, damă și copii. Concepută atât pentru practicare consecventă în club, cât și pentru jucătorii individuali care vor să combine stilul cu tehnicitatea. Viralto se caracterizează prin confort, libertate de mișcare și polivalență. Este potrivită pentru adepții de pase precise sau de control perfect, sau, pur și simplu, pentru cei care apreciază frumosul. Arta fotbalului.

De ce să alegeți șortul lung VIRALTO CLUB?

Echipa noastră de concepere a creat acest șort lung VIRALTO CLUB, pentru jucătorii de fotbal care vor să poarte un șort mai lung și mai călduros decât unul clasic. Croiala mai lungă și materialul din elastan, asigură libertate pentru mișcările tehnice din timpul antrenamentului. Ideal pentru antrenamente sau încălziri. Conține buzunare cu fermoare. Buzunarele cu fermoar sunt ideale pentru antrenori sau personal.

Un șort pentru dumneavoastră!

Șortul VIRALTO CLUB există în 3 culori academice: negru, albastru și roșu, culori ce vor încânta cluburile sau iubitorii de culori clasice. Colecția VIRALTO SOLO se înnoiește regulat cu nuanțe de culori sobre și rafinate sau cu design de imprimeuri viu colorate. Un motiv în plus de a atrage privirile pe teren.

Un șort conceput eco?

Produs conceput din material prietenos cu mediul, din 87% poliester reciclat. Astfel diminuăm utilizarea resurselor provenite din petrol, totodată păstrând calitatea materialului. Pentru unele culori, precum negru, bleumarin sau gri, folosim o tehnică de vopsire a firului în masă, numită DOPE DYE, prin care se consumă mult mai puțină apă, fără a genera apă vopsită.

KIPSTA - produse concepute în Franța

KIPSTADIUM din Tourcoing, din nordul Franței, este centrul mondial de concepere și dezvoltare a produselor de la fotbal, marca KIPSTA. Echipa de concepere a produselor este compusă din fotbaliști pasionați, șefi de produs, ingineri, designeri și un grup de certificare a produselor (testare).
Produs fabricat în Franța, conceput astfel încât să asigure o multitudine de tehnologii, la cel mai bun preț.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 87% Polietilenă tereftalată, 13% Elastan Buzunar 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla separat. A se spăla la mașină (30°C), pe dos. A nu se călca. A se usca în aer liber.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
10,46 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii