Primul Pret Tehnic
Şort de baie Hendaia Albastru Bărbați
Şort de baie Hendaia Albastru Bărbați
Şort de baie Hendaia Albastru Bărbați
Şort de baie Hendaia Albastru Bărbați
Şort de baie Hendaia Albastru Bărbați
Şort de baie Hendaia Albastru Bărbați

Şort de baie Hendaia Albastru Bărbați

2499 LEI

Produs conceput pentru surf în ape calde, sesiuni sub 1 h.

Potrivit pentru surf! Un nou model îmbunătăţit, pentru a asigura confort. Prevăzut cu şnur de strângere, material hidrofob, plasă interioară și buzunar.

Culoare: Indigo închis
Mărime: Ghid de mărimi
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Nu se deplasează în apă

Talie elastică cu şnur de strângere.

Reducerea frecărilor

Plasă interioară ce protejează de frecare și iritații.

Libertate de mișcare

Croială scurtă, pentru libertate de mișcare.

Viteza de uscare

Materialul hidrofob nu reţine apa şi se usucă rapid.

Informații tehnice

Ce este un șort pentru surf?

Șortul este în general folosit de către bărbați și mai rar de către femei.
Șortul pentru surf a fost conceput, inițial, în anii 50. În ultimul timp, acesta a devenit o formă populară de costum de baie pentru sporturile acvatice cu placă (de exemplu, surf).

Cum să alegeți șortul de baie?

Pentru sesiuni sub 1 h. Dacă practicați surf în sesiuni mai mari de 1 h, alegeți un șort care să asigure o susținere adaptată acestei utilizări. Șortul asigură susținere în valuri și favorizează libertatea de mișcare. Rapiditatea de uscare este optimă, pentru ca nisipul să nu se lipească de șort.

Cum să alegi mărimea?

Șortul Hendaia este disponibil în mărimile: S, M, L, XL și XXL. Pentru a alege mărimea corectă, luați în considerare conformația corpului dvs.

Alegerea șortului de baie în funcție de talie

Talie elastică:
se adaptează ușor conformației. Talie semi-elastică:
asigură o susținere bună și se adaptează la diferite conformații.
Talie plată:
asigură o susținere bună în caz de cădere în valuri.

Susținere în valuri

În timpul practicării de surf, susținerea este foarte importantă. Alegeți o talie elastică sau semi-elastică, cu șnur de strângere sau o talie plată, pentru o susținere mai bună.

Prevenirea iritaţiilor

Acesta este criteriul cel mai important. Se întâmplă adesea ca frecările cu șortul sau cusăturile să provoace iritații. Șorturile noastre sunt concepute pentru a limita la maximum iritațiile în timpul practicii.

Rapiditate de uscare

Este deranjant nisipul care se lipește de șort atunci când acesta este îmbibat cu apă. Din acest motiv, am ales un material stretch care evacuează apa mai rapid.

Lungime

Lungimea șortului depinde, în principal, de preferințele voastre. Cu cât acesta este mai scurt, cu atât asigură mai multă libertate de mișcare. Lungimea de 16 inch corespunde unei lungimi de 41 cm, pentru mărimea L.

Buzunare

Șortul de baie Hendaia este prevăzut cu un buzunar cu orificii, în spate, pentru evacuarea eficientă a nisipului și a apei.

Talie

Șortul de baie Hendaia este prevăzut cu o talie elastică, care favorizează adaptarea la conformație, precum și susținerea în valuri.

Protecţie solară

Vara, riscurile expunerii la soare sunt mai mari.
Stiaţi că..? 10 - 15% din razele UV se reflectă pe apă, în timp ce 40 - 95% pătrund la 25 cm sub apă. Din acest motiv, trebuie să aveți în vedere utilizarea unei protecții solare sau a unui echipament de protecție solară (de exemplu, top anti-UV).

Ce este marca OLAIAN?

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce dezvoltăm un șort, îl testăm direct în condiţii reale de practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester

Restricții de utilizare

A se depozita departe de foc.

TESTE

Toate produsele noastre sunt testate în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - ciclu scurt

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
6,04 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii