Șort de baie BS500 Kaki Bărbați

8999 LEI −43%
5099 LEI
*De la ‪03.11.2022‬, în limita stocului disponibil
8664014

Produs conceput pentru surf, sesiuni sub 2 ore.

Croială standard și material stretch, pentru libertate de mișcare. Talie plată, pentru susținere optimă în valuri. Buzunar lateral, cu fermoar.

Culoare:

Kaki cenuşiu / Gri carbon

Mărime: Ghid de mărimi
+ 50 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Nu se deplasează în apă

Talie plată, pentru susținere mai bună în valuri.

Reducerea frecărilor

Cusături plate.

Libertate de mișcare

Material stretch, pentru libertate de mișcare.

Viteza de uscare

Tratamentul hidrofob permite evacuarea apei şi uscarea rapidă.

Informații tehnice

Ce este un șort pentru surf?

Șortul lung este în general folosit de către bărbați și mai rar de către femei.
Șortul pentru surf a fost conceput, inițial, în anii 50.În ultimul timp, acesta a devenit o formă populară de costum de baiepentru sporturile acvatice cu placă (de exemplu surf). Ajută la limitarea iritațiilor și a frecării cu placa.

Cum să alegeți șortul de baie?

Pentru sesiuni de până la 2 ore, aveți nevoie de un șort a cărui talie să fie foarte confortabilă (o talie plată poate fi un avantaj) și să asigure libertate de mișcare la nivelul picioarelor.

Alegerea mărimii

În ceea ce privește mărimea, vă recomandăm să urmați ghidul de mărimi disponibil. Șortul de baie 500 este disponibil în mărimile: 38, 40, 42, 44, 46, 48. Pentru a alege mărimea corectă, luați în considerare conformația corpului dvs.

Alegerea șortului de baie în funcție de talie

Talie elastică:
se adaptează ușor conformației.Talie semi-elastică:
asigură o susținere bună și se adaptează la diferite conformații.
Talie plată:
asigură o susținere bună în caz de cădere în valuri.

Susținere în valuri

Alegeți o talie elastică sau semi-elastică, cu șnur de strângere sau o talie plată, pentru o susținere mai bună.

Prevenirea iritaţiilor

Acesta este criteriul cel mai important.Se întâmplă adesea ca frecările cu șortul sau cusăturile să provoace iritații.Șorturile noastre sunt concepute pentru a limita la maximum iritațiile în timpul practicii.În plus, șortul de surf 500 este prevăzut cu o bandă centrală care deplasează cusăturile în afara zonelor de frecare, pentru a limita apariția iritațiilor.

Libertate de mișcare

În timpul practicării de surf, picioarele sunt foarte solicitate, așadar aveți nevoie de libertate de mișcare.Șortul 500 este compus dintr-un material stretch bi-direcțional.

Rapiditate de uscare

Este deranjant nisipul care se lipește de șort atunci când se îmbibă cu apă.Din acest motiv, am ales un material stretch care evacuează apa mai rapid.

Lungime

Lungimea șortului depinde, în principal, de preferințele voastre.Cu cât acesta este mai scurt, cu atât asigură mai multă libertate de mișcare.Lungimea de 18 inch corespunde unei lungimi de 45,5 cm, pentru mărimea L.

Talie

Șortul 500 este prevăzut cu o talie plată, care contribuie la susținerea în valuri.În plus, centura asigură un confort superior în timpul așezării pe placă.

Buzunare

Șortul de baie 500 este prevăzut cu un buzunar cu fermoar lateral (pe coapsa dreaptă).

Protecţie solară

Vara, riscurile expunerii la soare sunt mai mari.
Stiaţi că..? 10 - 15% din razele UV se reflectă pe apă, în timp ce 40 - 95% pătrund la 25 cm sub apă.Din acest motiv, trebuie să aveți în vedere utilizarea unei protecții solare sau a unui echipament de protecție solară (de exemplu, top anti-UV).

Ce este marca OLAIAN?

OLAIAN este noua marcă Decathlon pentru surf și bodyboard, situată în Hendaye, în sud-vestul Franței. În birourile noastre, după ce concepem un costum de baie, mergem să-l testăm direct în mare, pentru a verifica susținerea acestuia în valuri.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată

Restricții de utilizare

A se feri de orice sursă directă de căldură

TESTE

Toate produsele noastre sunt testate în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - ciclu scurt

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
6,93 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii