ARTENGO

╚śort cu colan╚Ťi 2 ├«n 1 Artengo Thermic Gri Kaki / Negru B─ârba╚Ťi

11999 RON
Ref. : 8828411

Produs conceput pentru tenis. Asigur─â confort termic pe vreme rece.

De acum ├«nainte, c├ónd joci tenis, nu ├«╚Ťi va mai fi frig! Acest ╚Öort pentru tenis 2 ├«n 1 include colan╚Ťi respiran╚Ťi 7/8, ce ofer─â sus╚Ťinere ╚Öi confort termic, ideali pe vreme foarte rece!

Culoare: Gri kaki

 • S / W30 L33 Produs indisponibil online momentan
 • M / W32 L33 Produs indisponibil online momentan
 • L / W34 L34 Produs indisponibil online momentan
 • XL / W39 L34 Produs indisponibil online momentan
 • 2XL / W43 L34 Produs indisponibil online momentan
+ 119 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  C─âldur─â

  Colan╚Ťii integra╚Ťi asigur─â confort termic atunci c├ónd este foarte frig!

  Respirabilitate

  Zonele de aerisire din mesh favorizeaz─â evacuarea transpira╚Ťiei.

  Extensibilitate

  Materialele sunt foarte elastice, pentru a-╚Ťi oferi libertate de mi╚Öcare.

  Transport al mingii

  Buzunare pentru mingi (câte 3 mingi în fiecare buzunar).

  Adaptare la conforma╚Ťie

  Centura elastică și șnurul de strângere permit o ajustare ideală.

  Informa╚Ťii tehnice

  ╚śort 2 ├«n 1

  ╚śortul cu colan╚Ťi 2 ├«n 1 Artengo Thermic este un ╚Öort de tenis care integreaz─â colan╚Ťi 7/8, cele dou─â p─âr╚Ťi fiind inseparabile. Acest lucru face posibil─â utilizarea unei singure centuri, evit├ónd grosimea excesiv─â ╚Öi sporind confortul.
  Lungimea colan╚Ťilor a fost aleas─â pentru a reduce grosimea colan╚Ťilor/╚Öosetelor ╚Öi pentru a maximiza confortul. Colan╚Ťii pot fi purta╚Ťi cu ╚Öosete pe deasupra sau pe dedesubt.

  C─âldur─â

  ╚śortul cu colan╚Ťi 2 ├«n 1 Artengo Thermic a fost special conceput pentru juc─âtorii care practic─â tenisul ├«n zile cu temperaturi sc─âzute, colan╚Ťii integra╚Ťi oferind sus╚Ťinere ╚Öi confort termic.

  Testele noastre în laborator au demonstrat că intervalul ideal de temperatură pentru utilizarea acestui șort este cuprins între 4°C și 12°C (teste realizate în cadrul Decathlon SportsLab pe manechine termice, considerând tenisul drept o activitate intermitentă mixtă de intensitate moderată și intensă).

  Evacuarea transpira╚Ťiei

  Umiditatea poate fi la originea senza╚Ťiei de frig. Este motivul pentru care ╚Öortul ╚Öi colan╚Ťii sunt prev─âzute cu zone de aerisire din mesh, pentru a favoriza circula╚Ťia aerului ╚Öi pentru a ├«nt├órzia apari╚Ťia umidit─â╚Ťii.

  Aceste zone de aerisire au fost pozi╚Ťionate ├«n locuri strategice, ├«n interiorul coapselor ╚Öi ├«n partea de sus a feselor, acolo unde transpira╚Ťia ├«ncepe ╚Öi este cea mai intens─â (teste efectuate pe transpira╚Ťia juc─âtorilor de tenis ├«n cadrul Decathlon Sportslab).

  Libertate de mi┼čcare

  ╚śortul cu colan╚Ťi 2 ├«n 1 Artengo Thermic ├«nlocuie╚Öte pantalonul de jogging. Cu acest ╚Öort cu colan╚Ťi 2 ├«n 1, vei avea mai mult─â libertate de mi╚Öcare pe teren, pentru mai mult confort ╚Öi performan╚Ť─â.

  Centur─â

  Centură elastică ce integrează un șnur de strângere pentru o ajustare perfectă.

  Croial─â

  Croială șort: Croială regular.

  Lungime

  Lungime șort (mărimea L): 19 cm
  Lungime colan╚Ťi (m─ârimea L): 69 cm.

  Dezvoltat al─âturi de un partener

  Acest ╚Öort + colan╚Ťi 2 ├«n 1 Artengo Thermic a fost conceput ├«n colaborare cu o comunitate de juc─âtori de tenis care au participat la elaborarea ideilor, alegerea conceptelor, alegerea culorilor sau validarea produselor pe teren.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Video

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Material principal-strat interior 87% Poliester, 13% Elastan Material principal 100% Poliester Căptușeală 86% Poliester, 14% Elastan

  TESTE

  Înainte de a ajunge pe teren, produsele sunt supuse mai multor teste:
  Testele ├«n laborator valideaz─â elemente precum rezisten┼úa materialului ┼či accesoriile, forma, culorile, toxicologia. Testele pe teren sunt realizate de practican╚Ťi parteneri, care ne evalueaz─â produsele ├«n condi┼úii reale de joc.

  Aprobat de

  To╚Ťi partenerii no╚Ötri tehnici Artengo profesioni╚Öti, semi-profesioni╚Öti sau amatori ╚Öi juc─âtorii care au creat acest produs ├«n colaborare cu echipele noastre de concepere.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri