ARTENGO

Șort colanți 2 în 1 Artengo Thermic Negru/Negru

11999 RON
Ref. : 8828410

Produs conceput pentru tenis. Asigură confort termic pe vreme rece.

De acum înainte, când joci tenis, nu îți va mai fi frig! Acest șort pentru tenis 2 în 1 include colanți respiranți 7/8, ce oferă susținere și confort termic, ideali pe vreme foarte rece!

Culoare: Negru

 • S / W30 L33 Produs indisponibil online momentan
 • M / W32 L33 Produs indisponibil online momentan
 • L / W34 L34 Produs indisponibil online momentan
 • XL / W39 L34 Produs indisponibil online momentan
 • 2XL / W43 L34 undefined
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Căldură

  Colanții integrați asigură confort termic atunci când este foarte frig!

  Respirabilitate

  Zonele de aerisire din mesh favorizează evacuarea transpirației.

  Extensibilitate

  Materialele sunt foarte elastice, pentru a-ți oferi libertate de mișcare.

  Transport al mingii

  Buzunare pentru mingi (câte 3 mingi în fiecare buzunar).

  Adaptare la conformație

  Centura elastică și șnurul de strângere permit o ajustare ideală.

  Informații tehnice

  Șort 2 în 1

  Șortul cu colanți 2 în 1 Artengo Thermic este un șort de tenis care integrează colanți 7/8, cele două părți fiind inseparabile. Acest lucru face posibilă utilizarea unei singure centuri, evitând grosimea excesivă și sporind confortul.
  Lungimea colanților a fost aleasă pentru a reduce grosimea colanților/șosetelor și pentru a maximiza confortul. Colanții pot fi purtați cu șosete pe deasupra sau pe dedesubt.

  Căldură

  Șortul cu colanți 2 în 1 Artengo Thermic a fost special conceput pentru jucătorii care practică tenisul în zile cu temperaturi scăzute, colanții integrați oferind susținere și confort termic.

  Testele noastre în laborator au demonstrat că intervalul ideal de temperatură pentru utilizarea acestui șort este cuprins între 4°C și 12°C (teste realizate în cadrul Decathlon SportsLab pe manechine termice, considerând tenisul drept o activitate intermitentă mixtă de intensitate moderată și intensă).

  Evacuarea transpirației

  Umiditatea poate fi la originea senzației de frig. Este motivul pentru care șortul și colanții sunt prevăzute cu zone de aerisire din mesh, pentru a favoriza circulația aerului și pentru a întârzia apariția umidității.

  Aceste zone de aerisire au fost poziționate în locuri strategice, în interiorul coapselor și în partea de sus a feselor, acolo unde transpirația începe și este cea mai intensă (teste efectuate pe transpirația jucătorilor de tenis în cadrul Decathlon Sportslab).

  Libertate de mişcare

  Șortul cu colanți 2 în 1 Artengo Thermic înlocuiește pantalonul de jogging. Cu acest șort cu colanți 2 în 1, vei avea mai multă libertate de mișcare pe teren, pentru mai mult confort și performanță.

  Centură

  Centură elastică ce integrează un șnur de strângere pentru o ajustare perfectă.

  Croială

  Croială șort: Croială regular.

  Lungime

  Lungime șort (mărimea L): 19 cm
  Lungime colanți (mărimea L): 69 cm.

  Dezvoltat alături de un partener

  Acest șort + colanți 2 în 1 Artengo Thermic a fost conceput în colaborare cu o comunitate de jucători de tenis care au participat la elaborarea ideilor, alegerea conceptelor, alegerea culorilor sau validarea produselor pe teren.

  Garanție

  2 ani

  Video

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Material principal: strat interior 87% Poliester, 13% Elastan Material principal 100% Poliester Căptuşeală 86% Poliester, 14% Elastan

  TESTE

  Înainte de a ajunge pe teren, produsele sunt supuse mai multor teste:
  Testele în laborator validează elemente precum rezistenţa materialului şi accesoriile, forma, culorile, toxicologia. Testele pe teren sunt realizate de practicanți parteneri, care ne evaluează produsele în condiţii reale de joc.

  Aprobat de

  Toți partenerii noștri tehnici Artengo profesioniști, semi-profesioniști sau amatori și jucătorii care au creat acest produs în colaborare cu echipele noastre de concepere.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri