Set Șosete MID Alergare 100 X3 Alb Copii

1499 LEI
8578187

Produs conceput pentru atletism (nivel începător). Ideal pentru alergare la club sau la școală.

Şosete perfect adaptate pentru sărituri, alergare sau aruncare.

Culoare:

Alb

Mărime: Ghid de mărimi
+ 14 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Material respirant în partea de sus.

Stabilitate

Bandă elastică pentru susţinere bună.

Informații tehnice

Set

Set de 3 perechi.

Din bumbac sau material sintetic? Ce tip de șosete să aleg?

Bumbacul este un material excelent: natural, nu irită pielea, este fin la atingere și rezistent. Singurul său inconvenient este că absoarbe umiditatea. De asemenea, materialul generează senzația de frig la nivelul picioarelor, mai ales iarna. Pentru a evita ca celui mic să îi fie frig, îți propunem aceste șosete din bumbac amestecat cu poliamidă. Astfel transpirația este mai bine evacuată pentru un plus de confort.

Știai că...?

Laboratorul nostru de cercetare a realizat un studiu pentru a cunoaște percepția copiilor la frig și căldură. Acest studiu a dovedit că la nivelul picioarelor, copiii transpiră de 2 ori mai mult decât adulți, iar din acest motiv este important să concepem pentru ei șosete tehnice, adaptate pentru sport.
Echipat corespunzător, picioarele vor rămâne uscate!

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Șosete 57% Bumbac, 42% Poliamidă, 1% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
0,79 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii