OXELO

Set 8 rulmen╚Ťi Calitate ├«nalt─â BR500 Albastru

6999 RON
Ref. : 8651102

Produs conceput pentru ├«nlocuirea rulmen╚Ťilor.

Rulmen╚Ťi de calitate superioar─â, din o╚Ťel, cu garnitur─â din cauciuc deta╚Öabil, pentru o cur─â╚Ťare u╚Öoar─â ╚Öi mai pu╚Ťin─â fric╚Ťiune. Pentru practican╚Ťii ├«n c─âutarea unei alunec─âri optime.

Culoare: Albastru hortensie

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 69 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Calitatea alunec─ârii

  ÔÇ×Micro Groove RacewayÔÇŁ - suprafe╚Ťe ├«mbun─ât─â╚Ťite pentru o fric╚Ťiune minim─â.

  Durabilitate

  Stria╚Ťii profunde pentru a ghida ╚Öi proteja bilele ├«mpotriva impacturilor.

  ├Äntre╚Ťinere u╚Öoar─â

  Se cur─â╚Ť─â u╚Öor, datorit─â elementelor de protec╚Ťie ├«mpotriva prafului.

  Imagini

  Set 8 rulmen╚Ťi Calitate ├«nalt─â BR500 Albastru
  Set 8 rulmen╚Ťi Calitate ├«nalt─â BR500 Albastru
  Set 8 rulmen╚Ťi Calitate ├«nalt─â BR500 Albastru

  Informa╚Ťii tehnice

  De ce ace╚Öti rulmen╚Ťi sunt special concepu╚Ťi pentru skateboard?

  Toate elementele componente ale skateboard-ului trebuie s─â r─âspund─â unor constr├óngeri foarte importante ╚Öi rulmen╚Ťii sunt expu╚Öi zilnic la ╚Öocuri ╚Öi murd─ârie. Rulmen╚Ťii no╚Ötri au fost dezvolta╚Ťi ╚Ťin├ónd cont de toate aceste exigen╚Ťe ╚Öi sunt, deci, mai rezisten╚Ťi. O protec╚Ťie deta╚Öabil─â se reg─âse╚Öte de fiecare parte pentru a le cur─â╚Ťa ╚Öi a le conserva c├ót mai mult timp posibil. Rulmen╚Ťii sunt standardiza╚Ťi ╚Öi se adapteaz─â la toate tipurile de ro╚Ťi de skateboard ╚Öi longboard.

  Cum se ├«ntre╚Ťin rulmen╚Ťii?

  Dup─â trecerea prin ap─â sau prin praf: ├«ndep─ârta╚Ťi rulmen╚Ťii ro╚Ťilor cu ajutorul trucks-urilor pentru a nu ├«i deteriora, apoi ├«ndep─ârta╚Ťi cu grij─â protec╚Ťiile f─âr─â a le plia.
  Plasa╚Ťi rulmen╚Ťii ├«ntr-un recipient ╚Öi ad─âuga╚Ťi lichid de cur─â╚Ťare (aceton─â sau dizolvant ├«mpotriva gr─âsimii).
  Usca╚Ťi rulmen╚Ťii pe o suprafa╚Ť─â corespunz─âtoare.
  Odat─â usca╚Ťi, lubrifia╚Ťi rulmen╚Ťii cu ulei.La final, plasa╚Ťi protec╚Ťiile apoi verifica╚Ťi ajustarea ├«nainte de a ├«i pune din nou la ro╚Ťi.

  Cum se instaleaz─â rulmen╚Ťii ?

  Nu este necesar─â nicio unealt─â pentru a instala rulmen╚Ťii. Pune╚Ťi rulmen╚Ťii pe axul trucks-urilor ╚Öi introduce╚Ťi roata pe acesta din urm─â p├ón─â c├ónd rulmentul r─âm├óne plasat ├«n roat─â. Ap─âsa╚Ťi ├«n mod uniform pe roat─â pentru a nu r─âsuci rulmentul ├«n roat─â. Face╚Ťi acela╚Öi lucru cu al doilea rulment pe cealalt─â fa╚Ť─â a ro╚Ťii. Rulmen╚Ťii cu protec╚Ťii prezente pe cele dou─â p─âr╚Ťi nu au niciun sens de instalare.

  Cum se men╚Ťin rulmen╚Ťii ?

  Fiind compu╚Öi din p─âr╚Ťi metalice, rulmen╚Ťii sunt sensibili la rugin─â. Din acest motiv, evita╚Ťi s─â v─â deplasa╚Ťi pe soluri umede sau prin ap─â. Odat─â rugini╚Ťi, chiar dac─â ├«i cur─â╚Ťa╚Ťi ╚Öi unge╚Ťi, exist─â riscul s─â nu mai asigure o alunecare corect─â.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Rulment 85% O╚Ťel, 15% Poliuretan termoplastic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri