WEDZE

Set 30 încălzitoare mâini

6999 RON
Ref. : 8373954

Produs conceput pentru a asigura căldură timp de 5-6 ore şi pentru mai mult confort pe durata activităţilor sportive, pe timpul iernii.

Aceste încălzitoare de mâini se activează în contact cu aerul. A se folosi înainte de a avea mâinile reci sau pentru a le încălzi, în caz de nevoie. Suflați deasupra pentru a accelera activarea.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

Află mai multe despre protecția datelor personale
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Aport de căldură

  Pentru a fi folosite, reacția are nevoie de oxigen și umiditate din aer.

  Viteza de acțiune

  Deschideţi pachetul, agitaţi și aşteptaţi 10 minute. A se activa, de preferat, la o temperatură ambiantă.

  Utilizare ușoară

  Suflați pentru a accelera activarea, în special la temperaturi de 0°C sau la altitudini de peste 2000 m.

  Efect de lungă durată

  Asigură căldură ușoară timp de 5-6 ore.Produs de unică folosință!

  Informații tehnice

  Mod de utilizare/încălzire

  1.Scoateți patch-urile din ambalaj și agitați-le, pentru a activa procesul de încălzire.2. Așteptați 10 minute pentru ca patch-ul să fie bine încălzit înainte de a-l pune într-un spațiu închis (buzunar, mănușă etc.). 3. A se activa, de preferat, la o temperatură ambiantă, de 20°C (în casă, în mașină etc.). 4. La o temperatură de 0°C ou și la o altitudine de 2000m, este necesar să suflați deasupra, de mai multe ori. Căldura și umiditatea suflului accelerează pornirea reacției.

  Principiu de funcționare

  O încălzitoare este un amestec de pulbere de cărbune activat și fier, care produce căldură prin oxidarea fierului. Reacția se opreșe: _ Când nu mai există cărbune activ. Oprirea este definitivă după aproximativ 5 - 6h. _ Într-un mediu etanș, în care aerul nu pătrunde (într-o cizmă de cauciuc sau în încălțămintea pentru ciclism, din neopren).
  Dacă încălzitoarea este scoasă din nou la aer, reacția va reîncepe.

  Precauţii


  Se recomandă supravegherea copiilor, persoanelor în vârstă sau cu handicap, în timpul utilizării. Consultaţi un medic înainte de utilizare în următoarele cazuri: diabet, piele sensibilă/fragilă, probleme circulatorii, paralizie sau nervi deterioraţi, artrită, reumatism, sarcină. A nu se folosi pe degerături sau pe piele desensibilizată. A nu se utiliza în timpul somnului.
  A nu se folosi în acelaşi timp cu analgezice externe sau alte dispozitive de încălzire.

  Ce trebuie să știți despre încălzitoare?

  Reacția exotermică este testată pe liniile de producție: _ Amestecul este activat și apoi controlat 100%.
  _ La final, perechea de încălzitoare este inserată în săculețul din plastic, care stopează reacția și producerea de căldură. Aceasta se va relua la deschiderea săculețului cu oxigen și la aerul umed.

  Ce trebuie să fac dacă produsul nu mai încălzește după 1 h?Sau dacă nu încălzește suficient?

  Reacția încetează în lipsa aerului. Apoi, este necesar să scoateți încălzitoarea la aer, să-l strângeți în mână sau să suflați pe el pentru a reporni procesul de încălzire. Apoi îl puteți pune din nou în mănușă sau în buzunar.

  Cazuri limită

  Încălzitoarea nu funcționează: -Dacă nu este suficient aer în jurul încălzitoarei: închis, spre exemplu, într-un neopren. _ În condiții de extreme: pe vreme rece, încălzitoarea oferă mai multă căldură decât temperatura de utilizare, dar dacă temperatura este cu adevărat foarte scăzută, încălzitoarea nu va funcționa optim. _ Dacă altitudinea este mai mare de 3000m , lipsa de oxigen reduce reacția.

  Produs de unică folosință!

  Reacția exotermă consumă cărbunele activat și oxidează fierul. Odată ce combustibilul este consumat, reacția este completă și pulberea devine dură.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Formulă 55% Deșeuri metalice, 18% Apă, 15% Carbon activ, 9% Vermiculită, 3% Săruri

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc uscat şi răcoros, ferit de razele soarelui.

  Restricții de utilizare

  Nu se recomandă pentru copiii mai mici de 3 ani.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri