DECATHLON

Scaun cu rotile Reglabil Tenis și Sporturi cu racheta TW500

10.99999 RON
Ref. : 8767047

Produs conceput pentru practicarea de tenis sau a altor sporturi cu racheta, în timpul liber sau în competiții (nivel începător-mediu).

Scaun cu rotile pentru sportivii cu dizabilități, adaptat pentru practicarea de tenis și a altor sporturi cu racheta. Acesta este conceput pentru utilizatorii de nivel începător. Scaunul este reglabil

 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
+ 10999 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Reglabil

  Scau reglabil în funcție de nevoile specifice. Eligibil pentru competiții.

  Utilizare ușoară

  Scaunul este livrat fiind gata de utilizare, cu o configurare standard.

  Informații tehnice

  Despre echipa pentru sport adaptat și sport pentru persoane cu dizabilități Decathlon

  Echipa Decathlon pentru sport adaptat și sport pentru persoanele cu dizabilități are misiunea de a face sportul accesibil persoanelor cu dizabilități, prin oferirea de scaune cu rotile adaptate practicării tenisului.Confortul și autonomia practicanților sunt criteriile de calitate care animă echipa. Scaunul cu rotile pentru tenis a fost dezvoltat (gândit, testat) în colaborare cu persoanele cu dizabilități, pentru a corespunde nevoilor pe care le au aceștia.

  Certificare dispozitiv medical

  Scaunul cu rotile pentru tenis și alte sporturi cu racheta este recunoscut drept dispozitiv medical. Acesta este certificat conform normei EN 12183, de către organismul CERAH care verifică în prealabil dacă produsul corespunde tuturor criteriilor necesare.

  Cum se alege scaunul cu rotile pentru tenis?

  Ține cont de următoarele criterii: - nivel și frecvență de practicare; - tipuri de reglaje posibile; - elemente de siguranță; - confort.
  Scaunul cu rotile pentru tenis și alte sporturi cu racheta TW500 Decathlon este conceput pentru sportivii cu dizabilități, fiind dezvoltat în colaborare cu practicanții de tenis în scaun cu rotile. Scaunul cu rotile este certificat.

  Cum se întreține scaunul cu rotile pentru sportivii cu dizabilități?

  Pe fiecare săptămână: - A se verifica presiunea din anvelope pentru a menține fluiditatea scaunului. - A se curăța și a se unge cu regularitate dispozitivul de eliberare rapidă a roților. La fiecare trimestru: - A se verifica uzura roților din față, eficiența plăcuțelor fașă-spate și rotația furcilor. - A se lubrifia părțile mobile (axele de extragere a roților). - A se înlocui anumite piese, dacă este cazul. - A se folosi ulei de silicon dacă este cazul.

  Recomandări de utilizare

  A se verifica mereu dacă roțile de împingere sunt bine inserate, înainte de folosirea scaunului cu rotile, verificând dacă butonul este eliberat. Scaunul cu rotile este expediat cu o configurare de bază. Se recomandă citirea instrucțiunilor înainte de prima utilizare.

  Cadru

  Cadru din aliaj din aluminiu 7020 cu un interval de greutate presetat de 14 cm. Scaunul cu rotile este conceput pentru a suporta o greutate maximă de 120 kg.

  Șezut

  Scaunul cu rotile este prevăzut cu un șezut reglabil pe 4 mărimi diferite: Mărimea S - Lățime șezut 34 cm. Mărimea M - Lățime șezut 36 cm. Mărimea L - Lățime șezut 38 cm. Mărimea XL - Lățime șezut 40 cm. - adâncime reglabilă a scaunului. - înălțime frontală reglabilă. - înălțime din spate reglabilă.

  Spătar

  Înălțimea și înclinația spătarului este reglabilă (a se consulta instrucțiunile). - Material acoperitor, căptușit. - Materialul spătarului poate fi reglat în tensiune.

  Roți motoare

  Roți motoare: 25".
  Inele de împingere din aluminiu cu o axă prestabilită cu camber de roată de 20°. Roțile pot fi demontate ușor.

  Roți față

  Roți față pivotante: 72 mm diametru.

  Roți anti-răsturnare

  Roți anti-răsturnare: 72 mm diametru.
  - Roți reglabile în înălțime și adâncime în funcție de nevoile specifice ale sportivilor.

  Pernă

  Pernă scaun cu o înălțime de 5 cm, din poliuretan, cu duritate de 75 Sh. Adâncimea pernei este de 40 cm. Aceasta este dezvoltată pentru a corespunde caracteristicile specifice scaunului de baschet. Perna nu previne apariția escarelor.

  Chingi de siguranță

  Chingile de fixare cu bandă cu arici de la nivelelul coapselor și a gambelor: Chingă coapse: lățime de 8 cm. Chingă gambe: Lățime: 5 cm.

  Configurări standard

  - Variante lățime șezut scaun: 34, 36, 38, 40 cm.
  - Adâncime șezut: 40 cm.- Înălțime spătar: 29 cm. - Înclinație spătar: 91°. - Distanța butucului față de spătar: 14 cm.- Înălțimea șezutului din față, față de sol: 50 cm.- Înălțimea șezutului din psate față de sol: 40 cm.- Distanța dintre suportul pentru picioare și scaun: 41 cm.

  Reglare

  Elemente reglabile: - Spătar: înălțime și înclinație, tensiunea materialului. - Șezut (scaun): înălțime, lățime, adâncime. - Reglarea înălțimii marginilor de protecție din material. - Poziție suport picioare. - Roți anti-răsturnare: înălțime și adâncime. - Chingă de fixare a coapselor.

  SAV & assistance mode d'emploi

  Pour toute information, vous pouvez consulter notre manuel SAV sur le site support.decathlon.

  Dimensiuni

  Dimensiuni în timpul utilizării scaunului cu rotile pentru tenis și alte sporturi cu racheta. - Lățime: minimum 79 cm; maximum 93 cm. - Lungime: minimum 84 cm; maximum 89 cm. - Înălțime: minimum 57 cm; maximum 96 cm. - Lățime pivot: minimum 158 cm; maximum 1860 cm. - Cerc de bracaj minimum 79 cm; maximum 93 cm.
  Dimensiuni ambalaj:
  - Lungime: 80 cm.- Lățime: 90 cm. - Înălțime: 90 cm.

  Greutate scaun cu rotile pentru tenis și sporturi cu racheta

  Greutate totală: - greutate minimă: 15 kg. - greutate maximă: 15,9 kg.

  Roțile nu lasă urme

  Nu lasă urme pe sol, este adaptat pentru sporturile practicate în sol.

  Garanție

  2 ani, cu excepția pieselor de schimb și a manoperei: cauciucuri, cameră de aer, roți, spițe, pivoți, chingi.

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Cadru/ Șasiu 95% Aluminiu, 5% Oțel inoxidabil Șezut 90% Poliuretan, 5% Aluminiu, 5% Oțel inoxidabil

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se evita contactul cu apa, pentru a garanta practica sportivă în siguranță, evitând riscul de oxidare a materialului.

  Restricții de utilizare

  Greutate maximă utilizator: 120 kg.

  TESTE

  Echipa Decathlon pentru conceperea produselor pentru sport adaptat și sport pentru persoanele cu dizabilități lucrează în colaborare cu practicanții cu dizabilități. Produsele sunt gândite și testate în funcție de nevoile utilizatorilor. Scaunul este certificat în conformitate cu norma EN12183 și este recunoscut drept dispozitiv medical.

  Aprobat de

  Certificat conform normei EN12183, de CERAH.

  Recomandări de întreținere

  A nu se spăla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se călca

  A nu se curăța chimic

  Manual

  Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

  Opinii clienți

  Întrebări și răspunsuri