DECATHLON

Scaun cu rotile Reglabil Tenis și Sporturi cu racheta TW500

10.99999 RON
Ref. : 8767047

Produs conceput pentru practicarea de tenis sau a altor sporturi cu racheta, ├«n timpul liber sau ├«n competi╚Ťii (nivel ├«ncep─âtor-mediu).

Scaun cu rotile pentru sportivii cu dizabilit─â╚Ťi, adaptat pentru practicarea de tenis ╚Öi a altor sporturi cu racheta. Acesta este conceput pentru utilizatorii de nivel ├«ncep─âtor. Scaunul este reglabil

 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL undefined
+ 10999 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Reglabil

  Scau reglabil ├«n func╚Ťie de nevoile specifice. Eligibil pentru competi╚Ťii.

  Utilizare ușoară

  Scaunul este livrat fiind gata de utilizare, cu o configurare standard.

  Informa╚Ťii tehnice

  Despre echipa pentru sport adaptat ╚Öi sport pentru persoane cu dizabilit─â╚Ťi Decathlon

  Echipa Decathlon pentru sport adaptat ╚Öi sport pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi are misiunea de a face sportul accesibil persoanelor cu dizabilit─â╚Ťi, prin oferirea de scaune cu rotile adaptate practic─ârii tenisului.Confortul ╚Öi autonomia practican╚Ťilor sunt criteriile de calitate care anim─â echipa. Scaunul cu rotile pentru tenis a fost dezvoltat (g├óndit, testat) ├«n colaborare cu persoanele cu dizabilit─â╚Ťi, pentru a corespunde nevoilor pe care le au ace╚Ötia.

  Certificare dispozitiv medical

  Scaunul cu rotile pentru tenis și alte sporturi cu racheta este recunoscut drept dispozitiv medical. Acesta este certificat conform normei EN 12183, de către organismul CERAH care verifică în prealabil dacă produsul corespunde tuturor criteriilor necesare.

  Cum se alege scaunul cu rotile pentru tenis?

  ╚Üine cont de urm─âtoarele criterii: - nivel ╚Öi frecven╚Ť─â de practicare; - tipuri de reglaje posibile; - elemente de siguran╚Ť─â; - confort.
  Scaunul cu rotile pentru tenis ╚Öi alte sporturi cu racheta TW500 Decathlon este conceput pentru sportivii cu dizabilit─â╚Ťi, fiind dezvoltat ├«n colaborare cu practican╚Ťii de tenis ├«n scaun cu rotile. Scaunul cu rotile este certificat.

  Cum se ├«ntre╚Ťine scaunul cu rotile pentru sportivii cu dizabilit─â╚Ťi?

  Pe fiecare s─âpt─âm├ón─â: - A se verifica presiunea din anvelope pentru a men╚Ťine fluiditatea scaunului. - A se cur─â╚Ťa ╚Öi a se unge cu regularitate dispozitivul de eliberare rapid─â a ro╚Ťilor. La fiecare trimestru: - A se verifica uzura ro╚Ťilor din fa╚Ť─â, eficien╚Ťa pl─âcu╚Ťelor fa╚Ö─â-spate ╚Öi rota╚Ťia furcilor. - A se lubrifia p─âr╚Ťile mobile (axele de extragere a ro╚Ťilor). - A se ├«nlocui anumite piese, dac─â este cazul. - A se folosi ulei de silicon dac─â este cazul.

  Recomand─âri de utilizare

  A se verifica mereu dac─â ro╚Ťile de ├«mpingere sunt bine inserate, ├«nainte de folosirea scaunului cu rotile, verific├ónd dac─â butonul este eliberat. Scaunul cu rotile este expediat cu o configurare de baz─â. Se recomand─â citirea instruc╚Ťiunilor ├«nainte de prima utilizare.

  Cadru

  Cadru din aliaj din aluminiu 7020 cu un interval de greutate presetat de 14 cm. Scaunul cu rotile este conceput pentru a suporta o greutate maxim─â de 120 kg.

  ╚śezut

  Scaunul cu rotile este prev─âzut cu un ╚Öezut reglabil pe 4 m─ârimi diferite: M─ârimea S - L─â╚Ťime ╚Öezut 34 cm. M─ârimea M - L─â╚Ťime ╚Öezut 36 cm. M─ârimea L - L─â╚Ťime ╚Öezut 38 cm. M─ârimea XL - L─â╚Ťime ╚Öezut 40 cm. - ad├óncime reglabil─â a scaunului. - ├«n─âl╚Ťime frontal─â reglabil─â. - ├«n─âl╚Ťime din spate reglabil─â.

  Sp─âtar

  ├Än─âl╚Ťimea ╚Öi ├«nclina╚Ťia sp─âtarului este reglabil─â (a se consulta instruc╚Ťiunile). - Material acoperitor, c─âptu╚Öit. - Materialul sp─âtarului poate fi reglat ├«n tensiune.

  Ro╚Ťi motoare

  Ro╚Ťi motoare: 25".
  Inele de ├«mpingere din aluminiu cu o ax─â prestabilit─â cu camber de roat─â de 20┬░. Ro╚Ťile pot fi demontate u╚Öor.

  Ro╚Ťi fa╚Ť─â

  Ro╚Ťi fa╚Ť─â pivotante: 72 mm diametru.

  Ro╚Ťi anti-r─âsturnare

  Ro╚Ťi anti-r─âsturnare: 72 mm diametru.
  - Ro╚Ťi reglabile ├«n ├«n─âl╚Ťime ╚Öi ad├óncime ├«n func╚Ťie de nevoile specifice ale sportivilor.

  Pern─â

  Pern─â scaun cu o ├«n─âl╚Ťime de 5 cm, din poliuretan, cu duritate de 75 Sh. Ad├óncimea pernei este de 40 cm. Aceasta este dezvoltat─â pentru a corespunde caracteristicile specifice scaunului de baschet. Perna nu previne apari╚Ťia escarelor.

  Chingi de siguran╚Ť─â

  Chingile de fixare cu band─â cu arici de la nivelelul coapselor ╚Öi a gambelor: Ching─â coapse: l─â╚Ťime de 8 cm. Ching─â gambe: L─â╚Ťime: 5 cm.

  Configur─âri standard

  - Variante l─â╚Ťime ╚Öezut scaun: 34, 36, 38, 40 cm.
  - Ad├óncime ╚Öezut: 40 cm.- ├Än─âl╚Ťime sp─âtar: 29 cm. - ├Änclina╚Ťie sp─âtar: 91┬░. - Distan╚Ťa butucului fa╚Ť─â de sp─âtar: 14 cm.- ├Än─âl╚Ťimea ╚Öezutului din fa╚Ť─â, fa╚Ť─â de sol: 50 cm.- ├Än─âl╚Ťimea ╚Öezutului din psate fa╚Ť─â de sol: 40 cm.- Distan╚Ťa dintre suportul pentru picioare ╚Öi scaun: 41 cm.

  Reglare

  Elemente reglabile: - Sp─âtar: ├«n─âl╚Ťime ╚Öi ├«nclina╚Ťie, tensiunea materialului. - ╚śezut (scaun): ├«n─âl╚Ťime, l─â╚Ťime, ad├óncime. - Reglarea ├«n─âl╚Ťimii marginilor de protec╚Ťie din material. - Pozi╚Ťie suport picioare. - Ro╚Ťi anti-r─âsturnare: ├«n─âl╚Ťime ╚Öi ad├óncime. - Ching─â de fixare a coapselor.

  SAV & assistance mode d'emploi

  Pour toute information, vous pouvez consulter notre manuel SAV sur le site support.decathlon.

  Dimensiuni

  Dimensiuni ├«n timpul utiliz─ârii scaunului cu rotile pentru tenis ╚Öi alte sporturi cu racheta. - L─â╚Ťime: minimum 79 cm; maximum 93 cm. - Lungime: minimum 84 cm; maximum 89 cm. - ├Än─âl╚Ťime: minimum 57 cm; maximum 96 cm. - L─â╚Ťime pivot: minimum 158 cm; maximum 1860 cm. - Cerc de bracaj minimum 79 cm; maximum 93 cm.
  Dimensiuni ambalaj:
  - Lungime: 80 cm.- L─â╚Ťime: 90 cm. - ├Än─âl╚Ťime: 90 cm.

  Greutate scaun cu rotile pentru tenis și sporturi cu racheta

  Greutate total─â: - greutate minim─â: 15 kg. - greutate maxim─â: 15,9 kg.

  Ro╚Ťile nu las─â urme

  Nu lasă urme pe sol, este adaptat pentru sporturile practicate în sol.

  Garan╚Ťie

  2 ani, cu excep╚Ťia pieselor de schimb ╚Öi a manoperei: cauciucuri, camer─â de aer, ro╚Ťi, spi╚Ťe, pivo╚Ťi, chingi.

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Cadru 95% Aluminiu, 5% O╚Ťel inoxidabil ╚śezut 90% Poliuretan, 5% Aluminiu, 5% O╚Ťel inoxidabil

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se evita contactul cu apa, pentru a garanta practica sportiv─â ├«n siguran╚Ť─â, evit├ónd riscul de oxidare a materialului.

  Restric╚Ťii de utilizare

  Greutate maxim─â utilizator: 120 kg.

  TESTE

  Echipa Decathlon pentru conceperea produselor pentru sport adaptat ╚Öi sport pentru persoanele cu dizabilit─â╚Ťi lucreaz─â ├«n colaborare cu practican╚Ťii cu dizabilit─â╚Ťi. Produsele sunt g├óndite ╚Öi testate ├«n func╚Ťie de nevoile utilizatorilor. Scaunul este certificat ├«n conformitate cu norma EN12183 ╚Öi este recunoscut drept dispozitiv medical.

  Aprobat de

  Certificat conform normei EN12183, de CERAH.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A nu se sp─âla

  A nu se înălbi

  A nu se usca în mașina automată

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Manual

  Pentru mai multe informa╚Ťii despre acest produs, verific─â Manual de utilizare

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri