Șapcă Drumeție la munte MH100 Maro Copii

3499 LEI
8733690

Produs conceput pentru drumeții pe vreme însorită.

Atât de ușoară, încât veți uita că o purtați! Reglabilă, pentru adaptare la circumferință.

Culoare:

OCRU

Mărime:
48-52 CM
Livrare
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Materialul permite evacuarea transpirației.

Adaptare la conformație

Sistemul de reglare permite reglarea circumferinței de la 48 la 52 cm.

Lejeritate

Cântărește doar 58g.

Informații tehnice

Șapca protejează de razele UV?

Chiar dacă are indice UPF >50 (deci lasă să treacă doar 1/5 din razele soarelui), șapca nu poate fi numită anti-UV pentru că nu protejează și ceafa, condiție absolut necesară pentru a primi acest calificativ. Cu toate acestea, protejează eficient.

Demers de protejare a mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului înconjurător în procesul de concepere al produselor. Astăzi, acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm pentru ca acesta să fie cât mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

De unde provine șapcă?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest produs este apoi conceput și asamblat în China. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o strânsă colaborare. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Condițiile de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea normelor noastre de conduită de către furnizorii care sunt adesea prezenți în țările în curs de dezvoltare, în care prezența noastră favorizează crearea de locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltare a oamenilor și protejare a mediului.

Garanție

2 ani

Greutate

0.058 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi curat.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în munți, în condițiile pe care le puteți întâlni în timpul excursiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un grup de testere format din copii, testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri